- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla böyle erkek kişisine de yorum yapmaya değmez =))
geçen aylarda biriyle tanıştım. gayet efendi, mert, adam gibi adam görünüyor. Neyse, ilk buluşmamızda hesaba elimi uzattım.. elime hafifçe vurdu... dur bakayım der gibisinden... (ben de adamı anlamaya çalışıyorum ya.. hah dedim.. bu artı puan) hesabı ilk gün bana ödetmedi...
Sonraki buluşmamızda biraz ısrar ettim ben ödedim... sonrakinde hiç umursamadı... ve hep ben ödedim. Çünkü hesabı isteyip lavaboya gidiyordu....Otopark paraları dahil buna... Kimse kusura bakmasın ben öyle adama saygı duyamam... duymadım da... hala neden uzaklaştığımı merak ediyordur muhtemelen... bunu ona söylemem de... ne diyeceğim elin cebine gitmiyor, iyi alıştın mı diyeceğim? Bir erkeğe böyle davranmak hiç yakışmıyor mu diyeceğim...
Bundan sonra kesinlikle elimi cebime atmayacağım. First lady miyim bilmem ama hesabı erkek öder orada netim![]()
Bizde hesabı şimdiye kadar hep erkek arkadaşım ödedi. Bir defa dile getirdim, hesabı ödemeyi teklif etmemden hoşlanmayacağını söyledi. Bu konudaki hassasiyetini farkettiğim için inatlaşmadım ben de.
Ben zaten yemege giderken, hesabi o öder diye para goturmemezlik yapmiyorum. Bir sey olur falan diye hep yeterli miktarda parayla gidiyorum yanina.tatlilari ben ismarliycam,sozunu aldim zaten 😃 bundan sonra da yemege gittigimizde ben hesap geldiginde elimi cantama aticam, cok zorlarsa da caylar kahveler falan benden olur.
Cunku gercekten ben kendimi yük gibi hissediyorum rahatsiz oluyorum bu durumdan.
Lunaparka gidicez, o zaman ben para konusunda geride kalmayi dusunuyorum sizce de dogru degilmi ?
Yanlış anlaşılmasın sakın. Yaptığım doğru, herkes öyle yapsın demiyorum. Belki doğru, belki yanlış... Hoşuma gitmiyor hesap ödemek. Hem sadece hesap konusunda değil, her konuda... Erkeğim erkeklik yapsın istiyorum. Böyle konularda çok takıntım var nedense... Mesela bi yerde sipariş verirken mutlaka siparişimi yanımdaki erkeğe söylerim, siparişimi alan kişiyle konuşmam. Eşime (sevgilime) söylerim siparişimi, o da komiye söyler. Ya da mesela o hesap öderken ben asla yanında durup ne kadar ödüyo, nasıl ödüyo vs... görmek istemem... Yediğimizin içtiğimizin hesabını öderken değil sadece, kendisine T-shirt bile alsa, o parasını öderken yanında durmam, başka şeylerle ilgilenirim, biraz uzakta beklerim. Bazen kapıda veya oturduğum yerde beklerim. Hesap masaya gelmişse, masanın altına ya da başka herhangi bi yere bakarım :))) Komik görünüyor ama gerçekten hoşlanmıyorum para işlerinden :))
Eşimin bana böyle şakalar yapmasına başta şok olmuştum (ilk nişanlıyken yapmıştı :)) ''Bi gün de bana şunu ısmarlasana'' demişti. Başlarda söyleseydi soğuma sebebim olurdu :) Ben de ''Ben parasını veririm önceden sen kendi kendine ısmarlarsın.'' demiştim. Beni anlamadığı için çok üzülmüştüm o zaman. Ama sonra açıkladım tabii neden böyle davrandığımı :) Zaten çok kıskançtır, işine geliyo benim geri planda olmam :)
yanlış anlaşılması demişsin şimdi sende yanlış anlama :)
yanında kimse yokken nasıl alışveriş yapıyosun peki merak ettim
diğer müşterilere mi aldırıyorsun
eşin lafı güzel dokundurmuş aslında bana şunu alsana diyerek
sevmemek değil cimrilikten yapıyorsun bence
msjlarına hep bende rastlaşıyorum geneli hep böyle fazla uçuk
demek ki yaşam tarzın böyle
Ben zaten yemege giderken, hesabi o öder diye para goturmemezlik yapmiyorum. Bir sey olur falan diye hep yeterli miktarda parayla gidiyorum yanina.tatlilari ben ismarliycam,sozunu aldim zaten 😃 bundan sonra da yemege gittigimizde ben hesap geldiginde elimi cantama aticam, cok zorlarsa da caylar kahveler falan benden olur.
Cunku gercekten ben kendimi yük gibi hissediyorum rahatsiz oluyorum bu durumdan.
Lunaparka gidicez, o zaman ben para konusunda geride kalmayi dusunuyorum sizce de dogru degilmi ?
pardon da şunu neden anlamak istemiyosunuz sadece size değil ortaya cevabım bu görüşü savunanlara
daha öncede yazdım zaten bunu dile getirince hangi erkek hadi öde derki ?
sizde bunu demesini bekliyomuş gibii aa bu konuda çok hassas gururu incinir falan dye mi düşünüyosunuz ?
ödemek isteyen her türlü öder dile getirdim ne demek ?
dile getirdiğinizde öde demicegini gayet biliyodunuz çünkü .. hesap zamanı yaklaşırken tuvalet bahanesiyle kalkar yine ödersiniz yani o kadara da zor değil
ben ödicem yoksa bidaha hiçbişi yemem senle dersiniz
yok sevgilim hassas falan muhabbetine girmeyin artık yahuu..
nasıl rahat ediyosunuz çok merak ediyorum ya öyle böyle değil nasıl bi rahatlıktır bu
ali ağaoğlu sevgilim olsa bi o öder hesabı bi ben arkadaş o kadar da netim bu konuda.![]()
Evet katiliyorum sanki diger erkekler buyur gel ode diyor.Hicbiri demiyor ama onemli olan israrci olmak bak bi daha gelmem, ben de hicbir sey yemem o zaman falan demek.O zaman bir sekilde ikna oluyorlar zaten , bu sekilde davranmak bana bahaneye siginip hesaptan kacmak gibi geliyor.