Anket Hesabı kım ödemelı?..:)

HESABI KIM ÖDEMELI KIZLAR..:)

• kesınlıkle ben oderım..aksı taktırde rahatsız olurum..

OY: 1 4,0%
  • erkek odesın tabı ısı ne..:):)

OY: 8 32,0%
  • alman usulü olsun...:)

• g.tune guvenmeyen gelmesın grusmye kardeşım..:)

• Ankete Katılan
    25

sw1ndl3r

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
55
2
0
35
Bursa
Bu durum herkesın basına sıklıkla gelen bir olay bılıyorsunuz??..erkek arkdşınızla yda cevrenızden bırıyle bıryere gıttıgınızde alısılagelmıs olan hesap odeme konusu..:)

Bizde fark etmiyor... Bazen sevgilim öder, bazen ben. Umursamayız da zaten. Nihayetinde kazandığımız parayı birlikte harcıyoruz:)

Bence dönem dönem paylaşılmalı, iki taraf da ödemeli
Ama eşim bana ödetmiyor
Gurur mu yapıyor nedir

eğer ilişkide bir ciddiyet varsa
karşılıklı öğrencilik durumu söz konusu değilse
erkek ödemeli bence
çünkü türk örf ve adetine uymaz diğer türlüsü
bizim erkeklere yakışmaz
ha bide şu var, evet erkek ödemeli ama kızda altında kalmadığını göstermek için ona hediyeler almalı durup dururken...
erkek ödemez de kızdan beklerse, bu ilişkinin devamında hep bir maddi sorun olacaktır.

Bazı şeyler aşılmış ve yıllanmış ilişkilerde bir sen ödersin, bir o... Fark etmez. Çoğunlukla sevgilim ödese de, bazen bende ödüyorum. Ama ilişkinin başlarında, ilk görüşme ve ilk flört zamanlarında kesinlikle erkek ödemeli ya. Bana ödettiği an gözümde bir numaralı cimri olur ve soğurum... İlk buluşmaya şıklarda da yazdığı gibi totosuna güvenip gelecek. :1:

Hiçbir erkeğe borçlu kalmak istemem. Benim gözümde kadın ve erkeğin eşit şartlarda olması gerektiği için alman usulü bana uygundur.

hiçbir zaman hesabı sadece erkeğin ödemesinden yana olmadım param yoksa evde yeriz. dün alışveriş yaptık onu bile yarı yarıya ödedik huyum bu bir erkeğe (bu eşim dahi olsa) sırtımı dayamam...

Valla ben öderim, başkasının ödemesini beklerken çok utanırım aciz gibi. Kadin erkek eşitliğini savundugum icin karsimdaki erkeğe bırakmam

ilk buluşmaysa eğer erkek ödesin sonrakilerde fark etmez benim için :) ilkinde erkek dememin sebebi gözümde cimri biri olarak görünmesin diye :p

Back
X