- Konu Sahibi seher yeli
-
akasyacım teşekkür ederim evet iptal ettirdim mükkerrer olarak ödenmiş bencede esgaza gitmem gerek kırmızıdonlukız ım başkası yazsaydı bende derdim iki sene fark edilmezmi ama maalesef edemedim az oarada sayılmaz
Malesef mükerrer ödeme mümkün, Kayınpederim memlekete gittiğinde onların evine gittim ft. v.s. gemişmi diyeBöyle birşey pek mümkün görünmüyor, yani mükerrer ödeme... Öncelikle zaten evden çıkarken doğalgazı kapattırmış olmanız gerekirdi.. Yeni taşınanlar açtırırken farklı isimle açtıracakları için de otomatik ödeme iptal edilmese bile ödeme yapılacak doğalgaz hesabı başkasının adına olduğu için ödeme yapılazdı....
Diğer bir alternatif de siz çıkarken doğalgazı kapattırmadınız gelen kişi de sizin gaz üzerinden devam etti bu ekilde ancak otomatik ödeme devam eder.. Bu durumda da eğer siz otomatik ödeme ile faturaları ödediyseniz, elden fatura ödemek isteyen herhangibri fatura ödeyemez, bu faturanın borcu yok diye uyarı verir banka yada esgaz veznesi.... emem o ki, 2 senedir o evde oturanlar eğer siz otomatik ödeme ile faturayı ödemeye devam ettiyseniz onlar 2 sene boynca fatura ödememişlerdir....
Tek çözüm.. eğer onlar da ödediyse.. onların ödedikleri dekontlar ve sizin otomatik ödeme dekontlarınızı toplayıp, esgaza başvurup o doalgazıkullanan kişilerin ödemelerinin saklanıp, sizin ödemelerinizin size iade edilmesini talep etmek....
Malesef mükerrer ödeme mümkün, Kayınpederim memlekete gittiğinde onların evine gittim ft. v.s. gemişmi diye
diğer ft.larla beraber cep telefonunuda ödedim memeleketten geldiklerinde öğrendim ki cep telefonu otomatik ödemedeymiş.
Hme ben elden ödedim hemde otomatikten ödenmiş. abone merkezine gittim bir sonraki ay gelecek olan ft. da ödenen fazla tutar düşüldü.
Nasıl bir sistem var bilmiyorum ama sanırım banka aracılığı ile yapılan ödemeler kurumun hesabına anında gitmiyor olcak ki kurum veznelerine gidildiğinde borç görünebiliyor.
Konu sahibi arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama gerçekten 2 sene boyunca nasıl fark edilmez aklım almıyor.
Zira ben hesabımı sürekli takip ederim 5 lira eksilse hemen fark ederim.
Tüm ft.larım otomatik ödemede zaman zaman onlarıda kontrol ederim bence sende bundan sonra hesaplarını sürekli takip altında tut.
İnşallah paranı alabilirsin , insanın içine oturur.
ya arkadas bu komik yaziyi cok dusundunmu altima kaciracaktim gulmekten(AR:CüvCüv:KADAS SANA DEGIL SN PARANI ALIRSIN INS: MERAK ETM)üzülme canim bak arkadas diyor alirsin diye:teselli:
banka sana her ay nereye nekadar para yatiyor diye belge yollamiyormu, yolluyorsa sen onlari yeniden bi incele baska cift yatanlar varmi diyebenneyaptımki
veee mutlu sonnnnzemuszemusarkadaşlar teşekkür ederim bugün hallettim işlerimi berabar bankaya gittik dekontları aldık esgaza gittik benim hesabimdan kesilen parayı aldım kaydirigubbakcemile5 ne kadar rahatladığımı anlatamam:lepi: :sm_cool: ücyüzelli tl az deyil cok sevindim allah herkese kolaylık versin :Saruboceq: zemuszemus
ya arkadas bu komik yaziyi cok dusundunmu altima kaciracaktim gulmekten(AR:CüvCüv:KADAS SANA DEGIL SN PARANI ALIRSIN INS: MERAK ETM)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?