- 17 Şubat 2016
- 249
- 127
- 33
Anliyorum haklisin
Bir ev alabilseniz
Super olur
O da har vurup harman savuramaz
seneye araba kredisi bitiyor ev işine girişicem böylece mecburen harcayamayacak inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anliyorum haklisin
Bir ev alabilseniz
Super olur
O da har vurup harman savuramaz
Insallah canim gonlune gore olsunseneye araba kredisi bitiyor ev işine girişicem böylece mecburen harcayamayacak inşallah![]()
bu arada 200 liraya kılıf mı alınır yahuben 20 liraya aldım diye eşim dırdır yaptı ne gerek vardı diye
seninki abartmış üstünü tamamlayıp yeni telefon alınırmış
![]()
Bende 5 tl ye aldım ama iyi kılıftı hala kullanıyorum![]()
@ Gazelle8 Şaka maka kesinlikle aynı harcamayı yapmalısınız .Çok saçma ve abartı işyerinde yemek veriliyorsa neden dışarıda yiyor nekadar saçma !! onunla gider su faturasını veya elektrik faturasını öder.
bence de ya da beraber yeriz kastıkça harcıyor ya, ben bu akşam gaza geldim alışverişe gidiyorum![]()
Merhaba arkadaşlar,
Benim derdim hesabını bilmeyen eşimle şöyle ki ikimizde çalışıyoruz, gelirimiz iyi ancak şuan araba kredisi ödüyoruz ve ben aynı zamanda az da olsa birikim yapmak istiyorum ama kendisi lafa gelince dikkat edelim harcamalarımıza diyor. Bu sabah kredi kartı ekstresine bir baktım 250 TL harcanmış yemek için oysa iş yerinde yemek veriliyor sen de benim gibi ye ama nerde arkadaşlarına ısmarlamalar, illaki her ay bu ve bunun benzeri gereksiz harcamalar yapıyor örneğin telefona kap alıyor 200 TL lik falan alıyor yani.
Söylenmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi daha önce bu mevzulardan baya kavga etmiştik tamam çok yoruluyor çok çalışıyor ama ben nasıl dikkat ediyorsam, yeri gelip kuaförümü erteleyebiliyorsam, ondan da bunu beklemem hata mı? sizce onu nasıl düzeltebilirim kırmadan inciltmeden...
Teşekkürler herkese...
:))))))))))Uff en kotu erkek burcu kova bence
Dengesiz
Benim kuzenlerim geldi sehir disindan yemege cikildi 1000 liraya yakin hesap odedi cok gelmedi, kendisi her gun disarida oglen yemek yemez para gitmesin diye :) ne yaptigi belli degil
Git ye yemegini her gun zaten kac lira tutacak 20-25 ama yooook dinlemez ac ac dolanir aksam eve gelir kosa kosa
aslında biz de öyle yapıyoruz ama kalan nakit bitince başlıyor karttan harcamaya ordada tutabilene aşkolsunher ay o ayki genel harcamaların (fatura, kredi, mutfak , giyim vs.) hesabını yapıp, bir miktarda birikim için ayırdıktan sonra kalan parayı ikiye bölün (alacak hiç bişeyiniz olmasa da ekstra en azından eşiniz hesabını bilir)
biz öyle yapıyoruz . başta sizin gibiydi o harcıyordu ben harcıyordum derken şimdi düzene girdi.
Aynen bencede ama sen genede fazla açılma
Onunla konuşup halletmelisin
Bütçeniz bir mi bilmiyorum ama belli şeyleri bırakın üstlensin ayrıysa kendine azbuçuk bişey kalınca karıcığım haklısın moduna geçer belki dank eder.Ev YOKSA eve girin borçlanın ayağını yorganına göre uzatmasını bilecek yoksa siz den çekecek![]()
nakit o kadar az kalıyor ki bazen onun maaşından hiç kalmıyor benimkinden kalanı bölüyoruz maaşımı bildiği için bitti yollayamam demem olmaz. ödemeleri yaparken dank ediyor diyor ki biz bu kadar parayı napıyoruz diyorum harcıyorsun lüzumlu lüzumsuz sonra olmayacak tamam dikkat edicem diyor ama bir sonraki ay bakmışız yine para bitmişHiçbirşeyini erteleme. Dahası maaşından bi kısmı kenara ayır. Eşinden para iste maaşım bitti diye. Ilerde Lazım olduğunda çıkartıp açıklarsın durumu böylece vicdanında rahat eder
:))))))))))
Benimkinin şirket kartı var aylık 400 tl yemek hakkı var
Neredeyse bi 400 de kendi cebinden yer
İlla yemek snrası tatlııs kahvesi cayı olacak
Bir gün de tatlı yemese ölecek sanki
Kova cimri olur evet benim babam kova o da cok tutumlu :)))
Kova ya adi ustunde:))))))))))
Ya ne guzel sirketmis o:))))))))))
ben de eski işimde hep yemekhane yemeği yerdim:)))Ya ne guzel sirketmis o
Ben hep dandirik yerlerde calistigim icin berbat yemekhane yemegi yerdim hey gidi gunler
Valla kimbilir icinde neler vardiben de eski işimde hep yemekhane yemeği yerdim:)))
öyle evetvalla ev geçindiren erkek bu kadar keyfine düşkün olmamalı![]()
Evet araba kredisi bitsin büyük ev borcuna sokucam yoksa yandıköyle evet
işte bizimki tek taraflı olsa daha cok kafaya takarım
Allahtan bencil değil bana da karısmaz.
Ben de hakkımı bırıktırmekten yana kullanırım daha cok:)))
Ev borcuna soksam görecek anyayı konyayı
Siz de borca sokun![]()
git sende istediğini al o zaman aklı başına gelirMerhaba arkadaşlar,
Benim derdim hesabını bilmeyen eşimle şöyle ki ikimizde çalışıyoruz, gelirimiz iyi ancak şuan araba kredisi ödüyoruz ve ben aynı zamanda az da olsa birikim yapmak istiyorum ama kendisi lafa gelince dikkat edelim harcamalarımıza diyor. Bu sabah kredi kartı ekstresine bir baktım 250 TL harcanmış yemek için oysa iş yerinde yemek veriliyor sen de benim gibi ye ama nerde arkadaşlarına ısmarlamalar, illaki her ay bu ve bunun benzeri gereksiz harcamalar yapıyor örneğin telefona kap alıyor 200 TL lik falan alıyor yani.
Söylenmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi daha önce bu mevzulardan baya kavga etmiştik tamam çok yoruluyor çok çalışıyor ama ben nasıl dikkat ediyorsam, yeri gelip kuaförümü erteleyebiliyorsam, ondan da bunu beklemem hata mı? sizce onu nasıl düzeltebilirim kırmadan inciltmeden...
Teşekkürler herkese...