Hesap işini nasıl yapmalıyım?

Aynısını bende düşünüyorum dedim bir ara millet bahçesinde buluşalım diye tamam olur dedi ama bu aralar hava hep yağmurlu düzelince gideriz.

Öneriler için teşekkür ederim buradan sadece China Park'a gittim diğerlerini bilmiyordum bakarım.

o ödeyecek 5-6 kere buluşmada 1 bir kahve ısmarlarsın.
sakın sakın ödeme yemek için benden sana tavsiye

Kahve falan ısmarlıyorum ama yemeğin ücretiyle karşılaştırınca yanında çok küçük kalıyor bende hafta sonu iyi bir mekan bulursam oraya davet edeceğim karışmasa bari bu hafta sonu hesaba.
Route var. Çok güzel nezih bir mekandır. Ortamı güzeldir. Fiyatları makuldır.

Merhabalar.
İyi yaptığınızı düşündüğünüz, tatmasını istediğiniz bir şeyi kendiniz hazırlayıp götürebilirsiniz. Kendiniz hazırlama imkanınız yoksa, laf arasında, sevdiğini/beğendiğini söylediği bir şeyi buluşmaya giderken alıp "Sevdiğini söylediğin aklıma geldi, görünce almadan geçemedim" gibi bir şey diyerek verebilirsiniz. İki tarafı da iyi hissettirecektir. :)

Şu an iyi biri pek övmek istemiyorum nazar değmesin .

Evet çok mantıklı bir ara öyle yaparım.

Alkol kullanır mısınız bilmiyorum ama şarap seviyorsanız Attendo Vino öneririm ben de, tercihen Çayyolu tarafındaki. Kar yağdığı zaman bahçede ateş de yakıyorlar tatlı, romantik bir ortam olur.
Evim Çayyolu tarafına çok ters kalıyor ama gerçekten güzelse gidebiliriz sordum ona içer misin diye 3-4 ayda bir dedi yani olabilir.

Yahu senin gibiler hep üzülüyor . Ne kadar kibar adam. Erkek para harcadığına değer verir bırak ilk zamanlar ödesin. Alt tarafı bir yemek kahve ne olmuş yani. Sanki üstünüze ev araba almış gibi hissettirmeyin şu adamlara. Beni seven biri vardı 1 sene elimi cebime attırmadı. Şu an düşünüyorum sevdi ve ödedi ne yaptı sanki pırlantalar mı aldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…