Kızlar sevgilimle bir yerde oturunca falan hesabı hep o ödüyor ben tabi ki rahatsız oluyorum ama şöyle bir durum var ki ben hala okuyorum maaşım falan yok yani ailemin verdiği harçlıkla ,o çalışıyor maaşı var ...Ama yine de kendini kullanılıyormuş gibi hissetmesinden korkuyorum arada bir de olsa ben ödemek istiyorum birkaç kez teklif ettim ama geri çevirdi belki çok basit bir dert gibi gelecek size ama bu konu hep kafamı kurcalar oldu sizce doğru mu yapıyorum onun ödemesine izin vermekle ?Hakkımda yanlış düşünüyor mudur?:44:
Mesela yemek mi yediniz beraber, çıktıktan sonra "hadi kahveler/tatlılar de benden olsun" de, sok adamı bir kafeye.
arkadaşım bunu o an cebinde parası varsa yapabilir anca:)
Olduğu zaman yapsın, biz de adama The Marmara Otelinde kahve ısmarla demedik. Bu durum, öğrenciyken benim de rahatsız olduğum bir şeydi, ben öyle yapardım, onu yazdım. Sonuçta adam hesap öderken "al yarısını da ben vereyim" diye müdahale etmek hoş olmuyor, ama para oldukça "aa canım kahve istedi, hadi gel kahve içelim" "canım pizza çekti, hadi gel beraber yiyelim" demekte bir şey yok.
öfkelenmenize anlam veremedim..ben zaten dediğiniz gibi şu şu restorant demedim..ikinci üniversitede bile bende yaşadım zaten tek sizdede yok o sorun bu tüm insanların yaşayacağı birşey..siz direkt o hanıma;'yemekten sonra drsiniz' demişsiniz araya 'birgün' yada 'yanınızda varsa' gibi kelimeler eklememişsiniz bu durumda yanlış anlaşılmanız büyük ihtimal..yani size kötü birşey denmedi kasmayın bu kadar..dediğim gibi kelime eksikliği sizin yanlış anlaşılmanıza neden olmuş olabilir bunu düzeltmek sizin elinizdeydi bana öfkelenmeniz anlamsız kalıyor..
bikere sen öde
hangisinde kendini daha iyi hissediyorsun bak bakalım
sonra ona göre davranırsın
bu birazda yapı meselesi
ben nişanlıyım bikaç güne evleniyorum
hala bikere o ödüyorsa bikere ben ödüyorum
ödetmesede canım tatlı çay çekti diyip
sokuyorum bi yere ben ödüyorum
içim bu şekilde rahat ediyor
en iyi taktik vallabende öle yapıyordum..haklısınız.yoksa üstüne çık tepin almıyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?