Hesap ödeme konusu

Calismiyosa kendi karnini nasil doyuruyor? Calismiyorsam param yoksa bi yere cikmam. Kimse kimsenin yedigini odemek zorunda degil. Bi o oduyosa bi digeri oder bu boyledir

Katılıyorum.
Sürekli kendini adamın üstüne yıkacaksan dışarı çıkıverme kardeşim. Adam da bir noktadan sonra bu ne ya der zaten.

Alt tarafi bir tost gidilen yerler belli cebinden bir 18 lira cikacak yada bir bardak cay o da 2 lira olsun bundan kacmasi ayip .Erkekten gecinilmemeli ama boyleleri de var olmassa zarar etmeyeyim dusuncesi demek ki
Çalışıyor mu bu?Bence kendini öyle n
mutlu hissediyor.Erkek ödemeli hrp diye düşünüyor.

Ben bu konuda biraz eski kafalıyım. İlk zamanlar erkek ödemeli tabi ki. İlişki ilerleyip arada belli bir yakınlık oluştuktan sonra kadın da öder erkek de, tamamen erkeğe yıkılmanın da anlamı yok. Ama ilk zamanlar centilmen erkek görmek isterim ben.

Eşimle flört ederken bazen hesap ödemeyi teklif ederdim, şakayla karışık bir hanımefendi böyle şeylerle rahatsız edilmez derdi. Bazen kendimi yük gibi hissetsem de hoşuma giderdi için için hahah!

Kardesime fikir vermem hic bir zaman cunku kizar .O kiza soruyormus niye boyle diye gormesinler iste diyerek kestirip atiyormus .
Olmazsa diyedir.Kesin.Bunda haklı olabilir kendince .Biraz mazbut br kız gibi.

abartmassanız sevinirim. erkek her zaman centilmenlik yapıp ben ödeyim diye atılır. bunda karşı tarafı eziklemek degildir amacı. Ha kız illa kendi ödemesini istiyorsa rica eder rahatsız oldugunu belirtir ve öder. namus davasına çevirmeyin böyle meseleleri

Ayrıca neden kucumsuyorsun tost yedırse dunyanın en iğrenc fakır adamımı olacak onu bulamayanlar da var.
Aslında hesap odemesinden ziyade kız neden kardesinle hep sessiz sakin yerde buluşuyor kimse görmesin diyor birde gorseler ne olacak sonuçta ailesinin haberi var bence bu olayın üzerine düşsün kardeşin.

Back
X