Hesap ödeme konusu

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Bayan çalismiyor erkek çalisiyor ilk tanismalarin da tabiki de erkek hesap oder .İkinci de de yemegi gene nezaketen oder fakat ucuncu de odemese bile bayanin teklif etmesi gerekmez mi en azindan bir cay ismarlaya bilir .Bu konu da ki dusuncelerinizi merak ediyorum bayan calismiyor diye bu gorucu usulu tanismalar da surekli olarak her tanisilan da masraflari hep erkek mi yuklenir ?Bayanin bu konu da o erkek calisiyor ben kadinim calismiyorum diyerek erkege yuklemesi soz konusu olabilir mi ?

Hmm karşıdakinin nasıl davrandığına bağlı bence. Çalışmıyo ise bi yere oturmasınlar

erkek centilmenlik yapıp ödemeli diye düşünüyorum.kadın teklif etmeli ama erkek kendisi ödemeli.(ciddi ilişkilerde)

Bu konuda sadece erkeğe yüklenilmesine karşıyım. Kadın da elini cebine atmalı. Çalışıp çalışmaması kendi sorunu. Kendi yiyeceği yemeği bile ödeyemiyorsa hiç çıkmasın dışarı. Ben böyle 'çalışmıyorum' ayağına elaleme, hele ki de yeni tanıştığın adama yük olmayı avam buluyorum. Böyle bir kadın da erkek de itici bana göre.

erkek centilmenlik yapıp ödemeli diye düşünüyorum.kadın teklif etmeli ama erkek kendisi ödemeli.(ciddi ilişkilerde)
Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .

Kadin hic teklif etmiyor .Deneyimli iliski konusun da ve egitimli biri ayni zaman da yani usulu bilen biri aslin da .Bir cay ismarlarsan iceriz diyor erkek saka yaparak .kadin para tasimiyorum yanim da diyor .
Kim bu kadın? Kimden bahsediyoruz, sormamda bir sakınca yoksa?

Hımmm.kadın arsız öyleyse.erkek ya olduğu gibi kabul edecek .ya da mesafe koyacak.

Hımmm.kadın arsız öyleyse.erkek ya olduğu gibi kabul edecek .ya da mesafe koyacak.
Acaba bayan zararli cikmayayim bu is olmassa diye mi dusunuyor . Bir de kimseler gormesin derdi varmis tum aile biliyor diyor ama kalabaliktan uzak durmak istiyor garip geldi bu durum bana.

siz kadını mı tanıyorsunuz,erkeği mi merak ettim.cevap çok enteresan ,ilkokula giden çocukların bile harçlıkları olur cebinde okulda su alsın simit alsın tost alsin vs diye.koskoca kadın para taşımaması inandırıcı gelmedi. iki tarafta birbirine gıcık olmuş durumda bence ,erkek kadının hesap ödemeyi teklif etmemesinden,kadında erkeğin kendinden hesap ödemesini beklemesinden rahatsız olup para taşımıyorum diye saçma bir cevap vermiş.

Para tasimiyorsa otobüse dolmusa nasıl biniyor.

siz kadını mı tanıyorsunuz,erkeği mi merak ettim.cevap çok enteresan ,ilkokula giden çocukların bile harçlıkları olur cebinde okulda su alsın simit alsın tost alsin vs diye.koskoca kadın para taşımaması inandırıcı gelmedi. iki tarafta birbirine gıcık olmuş durumda bence ,erkek kadının hesap ödemeyi teklif etmemesinden,kadında erkeğin kendinden hesap ödemesini beklemesinden rahatsız olup para taşımıyorum diye saçma bir cevap vermiş.
Erkek gicik degil kadinin da oldugunu sanmiyorum .Ayrica erkek para odeme konusunu sorun da yapmiyor ilk defa sakayla oyle soyleyip boyle bir sey duyunca sasirmis sadece durum bu .

Belki karşımdaki erkeğin ısmarladığı şeye param yetmez ama yettiği kadarıyla ben de birşey ısmarlarım yoksa kendimi kötü hissederim.

hesap ödeyince erkeğe para yediriyormuş gibi hissedebililir.o yüzden hesap ödememek için bahane arıyor gibi.(ben olsam yemeye utanırım)
ya da bu ilişkide ciddi değil.yiyip içip oolmadı deyip ayrılabilir.

Back
X