Hesap ödeme sorunsalı

Yok görmüyorum evlendim ben kuzenim ayri sehirde gittigim yok gormekte istemem herkes bana yuklemdi de bilip bilmeden sadece kiyafet konusu degildi piskinligiydi ve bardagi tasirdi bende resti cektim onla mi ugrasicaktim
kıyafet konusunda bişey diyemiyorum ama erkekse erkekliğini bilecek
o ne öyle kedi gibi
valla ben kesinlikle size hak veriyorum

CEVAP:YAA SEN ORADA TRİBE GİRİP BOŞ TARTIŞMAYALIM DİYE BİRŞEY DEMİYORDUM BENDE ÖĞRENCİLİKTEN ÖDETTİĞİMİ ZANNETME BENİM KREDİ KARTIM AYLIK 30 BİN LİRE ÖDEMEMEK İÇİN ÖYLE BİŞEY YAPMAM RAHAT OL.TATLIM SEN HALA ANLAMADIN BENİM BİŞEY YAPMAMA GEREK YOK 2 MESAJ ATSAM EVE GELİRLER.

:kusmuk:
Iyi ki ayrilmissiniz.

Aaaa ne kadar çirkin bi adammış dahada beterleri varmış... Ucuz kurtulmuşşsunuz valla
Yok görmüyorum evlendim ben kuzenim ayri sehirde gittigim yok gormekte istemem herkes bana yuklemdi de bilip bilmeden sadece kiyafet konusu degildi piskinligiydi ve bardagi tasirdi bende resti cektim onla mi ugrasicaktim

Şu anki dönemde böyle adamlardan çok varr artık...Kadın da çalışıyor onun da parası var biraz da bizyiyeyim mantıgındalar.

Şimdi örnek vereyim ; Ben 1 sene için de 7,8 kişi ilw görüştüm.Coğu ile 1 hafta sonunda ayrıldım,biri ile de 1.5 ay sonra.

Tamamen hesap yüzünden hem de .Şimdi ne var bunda var diyenler olacak ama,

Bir adam ilk buluşmaya gelmiş yenmiş içilmiş hesap zamanı geliyor siz de nezaketen uzanıyorsunuz,adamın verdiği cevap: Bunu ben ödedeyim,bir sonrakini sen ödersin ..O gün kafam da bitti

Başka bir adamla görüşüyorum,ilkini o ödemiş ikincideyiz:)aynı şekilde hesap zamanı geliyor,ben uzanıyorum sanırım garsaonlardan utanıyor kulağıma eğilip : Ben ödedeyeyim sen bana arabada veririsin diyor.

Araba da 15.5 tl yi bırakıyorum vites kutusuna,vermeseydinn gibilerinden agız ucuyla laflar:) Onu son görüşüm oluyor.

Diğerlerid hemen hemen böyleeski günleri düşünmeye başladım,o zaman nasıl oluyordu çok da uzun yıllar sevgilim oldu ,hiç birinde böyle şeyler olmazdı.Sen ödedin ben ödedim..Hatta ödediğim zamanlar sorundu.

Her zaman hesabı erkek öder diye bir düşüncem yok ama yeni başlayan ilişkilerde erkek öncelikli olmalı ya kadın ödediğinde rahatsızlık duymalı en azından.Sonrasında değişir durumlar,ilerleyen zamanda.

Kadının ödediği hesaptan rahatsızlık duymayan erkekler benim gözümde Aile babası olacak profili çizmiyor.

Resmen soğudum böyle adamlardan,ilişkilerden.Hatta nefret ettim inanın,etimle kemiğimle.

Hakedene hakettiği gibi konuştum sadece...
Hayır.. Hic cekilmiyorsun demissin ve o da gayet cool ve umursamaz bicimde "cekme o zaman" demis.. Yani pesinde dolanmamis bekledigin gibi.. Bunun uzerine sen de hırsını alamayip saydirmis da saydirmissin.. Sonra adam yine takmamis..
Benim derdim adami savunmak degil.. Ama sen de hatalisin ve seviyeyi cok dusurmussun.. Madem rahatsizsin veya lafini edeceksin, odeme arkadasim odeme.. Ki adam sana "hic hesap odemedin" vs dememis ki sen kalkip surekli para lafiyla vurmaya calismissin.. Olmamis.. Yanlis..
(dipnot: elim cuzdanima attirilmadi bugune kadar.. neredeyse hic.. benim burda elestirdigim nokta cok baska)

Arabada ödersin efsaneymiş :D :D yok artık ya.. Valla benim yanımda senin paran geçmez diyen adamda oldu hayatımda, işte kişilik yapı meselesi, dediğin gibi şimdiki erkekler birazda biz yiyelim kafasındalar ama kendileri kaybeder:KK14:
Şu anki dönemde böyle adamlardan çok varr artık...Kadın da çalışıyor onun da parası var biraz da bizyiyeyim mantıgındalar.

Şimdi örnek vereyim ; Ben 1 sene için de 7,8 kişi ilw görüştüm.Coğu ile 1 hafta sonunda ayrıldım,biri ile de 1.5 ay sonra.

Bir adam ilk buluşmaya gelmiş yenmiş içilmiş hesap zamanı geliyor siz de nezaketen uzanıyorsunuz,adamın verdiği cevap: Bunu ben ödedeyim,bir sonrakini sen ödersin ..O gün kafam da bitti

Başka bir adamla görüşüyorum,ilkini o ödemiş ikincideyiz:)aynı şekilde hesap zamanı geliyor,ben uzanıyorum sanırım garsaonlardan utanıyor kulağıma eğilip : Ben ödedeyeyim sen bana arabada veririsin diyor.

Araba da 15.5 tl yi bırakıyorum vites kutusuna,vermeseydinn gibilerinden agız ucuyla laflar:) Onu son görüşüm oluyor.

Diğerlerid hemen hemen böyleeski günleri düşünmeye başladım,o zaman nasıl oluyordu çok da uzun yıllar sevgilim oldu ,hiç birinde böyle şeyler olmazdı.Sen ödedin ben ödedim..Hatta ödediğim zamanlar sorundu.

Her zaman hesabı erkek öder diye bir düşüncem yok ama yeni başlayan ilişkilerde erkek öncelikli olmalı ya kadın ödediğinde rahatsızlık duymalı en azından.Sonrasında değişir durumlar,ilerleyen zamanda.

Kadının ödediği hesaptan rahatsızlık duymayan erkekler benim gözümde Aile babası olacak profili çizmiyor.

Resmen soğudum böyle adamlardan,ilişkilerden.Hatta nefret ettim inanın,etimle kemiğimle.

Evet ama konuşmanın önceleri var.. Ben alttan almaya çalıştıkça Laubali laubali konuşmaya devam etti. Artık patladım çekilmiyorsun dedim. Hesap konusunda da sana gerçekten değer veriyordum senden bir çıkarım bir beklentim olmadı hesap bile ödetmiyordum sana öğrencisin diye kıyarmıyordum. Fotoğraflarını beğendiğin tiki kızlar senden yeme içme gezme bekler git onlarla mutlu ol. Ana fikri anlatabilmişdir umarım. Ben kendimce haklı olduğumu doğru cümleler kurduğumu düşünüyorum..
Sizinde düşüncenize saygı duyarım tabiki..
Hayır.. Hic cekilmiyorsun demissin ve o da gayet cool ve umursamaz bicimde "cekme o zaman" demis.. Yani pesinde dolanmamis bekledigin gibi.. Bunun uzerine sen de hırsını alamayip saydirmis da saydirmissin.. Sonra adam yine takmamis..
Benim derdim adami savunmak degil.. Ama sen de hatalisin ve seviyeyi cok dusurmussun.. Madem rahatsizsin veya lafini edeceksin, odeme arkadasim odeme.. Ki adam sana "hic hesap odemedin" vs dememis ki sen kalkip surekli para lafiyla vurmaya calismissin.. Olmamis.. Yanlis..
(dipnot: elim cuzdanima attirilmadi bugune kadar.. neredeyse hic.. benim burda elestirdigim nokta cok baska)

Ahahaa sen bana arabada verirsin nedir yaa bende bu meseleye cok takilirim ilerki yillarda fln olur ha canim bnde yok sen ver gibisinden ama daha yeni yani bunu ben verdim falan benim gözümde direk biter.Erkek güclü bi profil cizmeli bende sen dur demeli benim görüştüğüm erkekler gennelde oyle oldu alisverise gittik benim yanimda sen para veremessin dedi ki kabul etmesemde hosuma gitti bi tane dangalak denk geldi onuda şutladim

kız var parası abisiyle ortak kredi kartı kullanıyor. Geçen hava atıyordu ayda 6 milyar kredi kartı borcuna ödüyoruz babamda 12 milyar ödüyor felan. Bak aklıma geldi yine sinirlerim bozuldu:işsiz:

Bence onların kartları bankada taksite bağlanmıştır:) Canım benim kim 6 milyar her ay öderrr,o kadar para harcayan adamın seninle işi ne:)

Şu açıdan diyorum bu kadar durumu iyiyse,çevresinde manken gibi hatunlar olur:)

Kısacaaa,olmak istediği adamın hayalini sana anlatıyor ama parası olmadığı için lafta kalmışşş herşey

Bencede..Atmden para yatırıyordum bütün para atmde sıkıştı..Konuya buradan girdi ne kadar kaldı diyince 6 bin tl sıkıştı dedi :D şimdi düşünce anlıyorum gülüyorum:olamaz:..harcadıklarımda başımın gözümün sadakası olsunn artıkk.Tek dileğim karşıma hayırlı birinin çıkması ve hayatımdaki son kişinin olmasıHoppa
Bence onların kartları bankada taksite bağlanmıştır:) Canım benim kim 6 milyar her ay öderrr,o kadar para harcayan adamın seninle işi ne:)

Şu açıdan diyorum bu kadar durumu iyiyse,çevresinde manken gibi hatunlar olur:)

Kısacaaa,olmak istediği adamın hayalini sana anlatıyor ama parası olmadığı için lafta kalmışşş herşey

Back
X