Şu anki dönemde böyle adamlardan çok varr artık...Kadın da çalışıyor onun da parası var biraz da bizyiyeyim mantıgındalar.
Şimdi örnek vereyim ; Ben 1 sene için de 7,8 kişi ilw görüştüm.Coğu ile 1 hafta sonunda ayrıldım,biri ile de 1.5 ay sonra.
Tamamen hesap yüzünden hem de .Şimdi ne var bunda var diyenler olacak ama,
Bir adam ilk buluşmaya gelmiş yenmiş içilmiş hesap zamanı geliyor siz de nezaketen uzanıyorsunuz,adamın verdiği cevap: Bunu ben ödedeyim,bir sonrakini sen ödersin ..O gün kafam da bitti
Başka bir adamla görüşüyorum,ilkini o ödemiş ikincideyiz:)aynı şekilde hesap zamanı geliyor,ben uzanıyorum sanırım garsaonlardan utanıyor kulağıma eğilip : Ben ödedeyeyim sen bana arabada veririsin diyor.
Araba da 15.5 tl yi bırakıyorum vites kutusuna,vermeseydinn gibilerinden agız ucuyla laflar:) Onu son görüşüm oluyor.
Diğerlerid hemen hemen böyleeski günleri düşünmeye başladım,o zaman nasıl oluyordu çok da uzun yıllar sevgilim oldu ,hiç birinde böyle şeyler olmazdı.Sen ödedin ben ödedim..Hatta ödediğim zamanlar sorundu.
Her zaman hesabı erkek öder diye bir düşüncem yok ama yeni başlayan ilişkilerde erkek öncelikli olmalı ya kadın ödediğinde rahatsızlık duymalı en azından.Sonrasında değişir durumlar,ilerleyen zamanda.
Kadının ödediği hesaptan rahatsızlık duymayan erkekler benim gözümde Aile babası olacak profili çizmiyor.
Resmen soğudum böyle adamlardan,ilişkilerden.Hatta nefret ettim inanın,etimle kemiğimle.