Yine Hayal kırıklığı..Yine olmadı olmadı...:(

Tabi ki herkes mutlu olmak ister anliyorum AMA kendini en iyi SEN taniyorsun istedigin gibi olmayinca NE yapican kimseyi de aldirma hayat Bu tam umudunu kestigin zaman olur cok isteyince olmaz ki oyle bi dunya malesef

2 bucuk ay? Neresi baslangici neresi son bu iliskide? Kafama bile takmam yani gorende 2 bucuk yil sanar bu kdr ferayada figana. Bence biraz büyü olgunlaşana kdr yeni bir birliktelige baslama.:işsiz:

"Tatlim sen hala anlamadm 2 mesajla evime gelirler ." He yav heee diyeydinizz toto tavana cikmis madem parasi varmis hesabi size niye kitliyormus beyefendi ugrasilmaya degmez

"Tatlim sen hala anlamadm 2 mesajla evime gelirler ." He yav heee diyeydinizz toto tavana cikmis madem parasi varmis hesabi size niye kitliyormus beyefendi ugrasilmaya degmez

Anlamadığınız birşey var.. Ben o çocuğa aşkımdan yanmıyorum tek konu o değil yani...Üzerimdeki evlilik baskısı ve bir türlü ilerlemeyen ilişkilerim.
2 bucuk ay? Neresi baslangici neresi son bu iliskide? Kafama bile takmam yani gorende 2 bucuk yil sanar bu kdr ferayada figana. Bence biraz büyü olgunlaşana kdr yeni bir birliktelige baslama.:işsiz:

Haklısın.Bunu bana bir kaç defa demişti..Bi mesajımla kaç kız çağırırım felan.İyi katlanmışım ukalalığına..

Amaaaaan evlenicem diye hic boşuna yirtma kendini. Esimle ailelerimiz tanidik olmasaydi bende uzatabildigim kdr uzatirdim flört ve nişan donemimi. Bekarlik sultanlik diye boşa dememisler. Uzatabildigin kdr uzat. Bir daha gelmiceksin dunyaya. Henuz 6 bucuk aylik evliyim ama eski gunlerimi o kdr cok ozledim kiiii :KK1:

Anlamadığınız birşey var.. Ben o çocuğa aşkımdan yanmıyorum tek konu o değil yani...Üzerimdeki evlilik baskısı ve bir türlü ilerlemeyen ilişkilerim.

Merhaba kızlar..
Duygusal olarak çok zor zamanlar geçiyorum..Allaha şükür allah başka dert vermesin önemli olan sağlık ama
iç dünyamda susturamadığım hazmediğim çok ses var. :hasta:
Son konularımdanda anlaşılacağı üzere ikibuçuk aylık ilişkim dün bitti.Ne hayallerle ne umutlarla başlamıştım..uzun zamandır kimse yoktu artık mutlu olucağımı düşünmüştüm tamamdı işte bu son olucak demiştim.Ama malesef ilişkimizin son zamanlarında değişti..Hayallerimin yine bir kaç cümleyle toz duman oldu.Çok sinirlendim saydırdım mesajda ayrılmamız biraz çirkince sözlerle oldu.
Hesap ödeme sorunu geçtim, Ukala davranışları, ben böyleyim, herkesi bir anda silebilirim, çekemiyosan çekme,istediğimi yaparım ederim.. Tarzı konuşmaları beni çileden çıkardı.İlk bir kaç saat sinirle ayrıldığımızı umursamadım ama, ilk konuştuğumuz zamanları düşününce çok üzüldüm çok ağladım, hem aptallığıma hemde neden böyle oluyor kimseyle bir yol alamıyorum diye düşündüm durdum...Olmuyor işte kiminle bir adım atsam başı var sonu yok.
Annem babam zaten ayrı bir dert. Annem dört gözle evlenmemi bekliyor zaten üzerimde ayrı bir yük.Ayrıldığımızı duysa psikolojik baskı yapacak yine. Evden kimsenin yüzünü görmek istemiyorum.
Odama geçtim yatağımda yorganı kafama geçirip saatlerce ağladım..Tabikii bir çözüm olmadı..
Önceki konumdada paylaştım. Hesap sorunumuzla ilgili merak edenler vardı görmeyenler için konuşmanın bir kısmını paylaştım. Yorumlarınız için cidden teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun
GÜNCELLEME: AYRILDIK BİTTİ
3-4 GÜNDÜR KONUŞMUYORDUK.BUGÜN DAYANAMAYIP MESAJ ATTIM.
SOĞUK OLUNCA HİÇ ÇEKİLMİYORSUN DEDİM.
ODA TAMAM ÇEKME O ZAMAN DEDİ.
HESAPLA İLGİLİ YAZDIĞIM MESAJDA ŞU:
UMARIM BENİM KADAR DEĞER VERENİ ÇIKAR.ÖĞRENCİSİN DİYE SANA KIYAMAYIP HESAP BİLE ÖDETMİYORDUM.AMA NE DEMİŞLER ACIMA YETİME ...GİT FOTOLARINI BEĞENDİĞİN TİKİ KIZLARLA OL.AMA ONLARI GEZDİRİP YEDİRMEN İÇİRMEN LAZIM SÖYLİM.
CEVAP:YAA SEN ORADA TRİBE GİRİP BOŞ TARTIŞMAYALIM DİYE BİRŞEY DEMİYORDUM BENDE ÖĞRENCİLİKTEN ÖDETTİĞİMİ ZANNETME BENİM KREDİ KARTIM AYLIK 30 BİN LİRE ÖDEMEMEK İÇİN ÖYLE BİŞEY YAPMAM RAHAT OL.TATLIM SEN HALA ANLAMADIN BENİM BİŞEY YAPMAMA GEREK YOK 2 MESAJ ATSAM EVE GELİRLER.

Adamda ki EGO tavan
İsabetli olmuş ayrılmanız
Neden olmuyor ?bir kere kimsenin ama kimsenin hesabını ödemeyin
Değer alın siz değil onların etrafınızda dönmesi için kendinize zaman tanıyın
Kimse ulaşılmaz değil tabiri caizse bulunmaz hint kumaşı değiller
Doğru insan çıkmamış karşınıza ama çıkmayacağı anlamınada gelmez
Sadece Rabbimden Hakkınızda hayırlı olmasını dileyin.

Çok doğru yorumlar yapmışsınız..
Allah razı olsun
Adamda ki EGO tavan
İsabetli olmuş ayrılmanız
Neden olmuyor ?bir kere kimsenin ama kimsenin hesabını ödemeyin
Değer alın siz değil onların etrafınızda dönmesi için kendinize zaman tanıyın
Kimse ulaşılmaz değil tabiri caizse bulunmaz hint kumaşı değiller
Doğru insan çıkmamış karşınıza ama çıkmayacağı anlamınada gelmez
Sadece Rabbimden Hakkınızda hayırlı olmasını dileyin.

Ne güzel hamilesiniz, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Darısı başıma diyelim artık kısmet diyorum..
Amaaaaan evlenicem diye hic boşuna yirtma kendini. Esimle ailelerimiz tanidik olmasaydi bende uzatabildigim kdr uzatirdim flört ve nişan donemimi. Bekarlik sultanlik diye boşa dememisler. Uzatabildigin kdr uzat. Bir daha gelmiceksin dunyaya. Henuz 6 bucuk aylik evliyim ama eski gunlerimi o kdr cok ozledim kiiii :KK1:

Bu çocuk öğrenciyse siz kaç yaşımdasınız? Evlikik baskısı erken başlamamış mı? illa annen baban seni evden göndermek mi istiyor? Kaldı ki ailen evlenmeni istiyor diye hemen biriyle evlilik beklentisine girilir mi yaa flört ediyoruz kesin evlenicez diye bir şey var mı? insanlar çıkar anlaşamaz ayrılır 2.5 ay yahuu görende senelerdir çıkıyorsun sanar ne evliliği annen 2.5 aydır çıktığın biriyle evlenmeni mi bekliyor? çok ilginç diyemiyor musunuz evlenmiş olmak için evlenemem diye.

Canım sen niye peşinden koşulan değil de koşan oluyorsun ki İlla biriyle birlikte olmak zorunda değilsin bir sevgilin olmak zorunda değil adam seni kullanmış sende hala peşinden koşuyorsun ya gururlu ol accık :KK20:

30,000 tl vay be banka bana 1000 tl lik kredi kartı verdi önce 750 ye sonra 500e düşürdü

bildiğin fakirim lan :KK70:

mgeyik mgeyik Günaydın..Gerçekten teşekkür ederim.Biraz içimi döktüm bu konuda...
ağlamak herkesçe olumsuz gibi görünsede aslında en olumlu, pozitif harekettir. ağlamak, iç dünyadaki sıkıntıyı dışa vurmaktır. daha çok ağla ki içindekileri at gitsin. alt üstü göz yaşı kökü sende :)
gelelim şu konuya ;
30 bin limitli kredi kartını hangi banka hangi "öğrenci" ye veriyor ? ya bırakın bu martavalları.
bunu söyleyen kişinin altında arabası bile yoktur buna inaniyorum .
ona harcadığın para başının gözünün sadakası olsun. herifin aklı hala 5 karış havada. belli bi zaman geçer sana mesaj atar o her insanoğlunda vicdan vardır . ahhh kimler kimler geri dönüyor bi bilsen..

elinden geleni sonuna kadar yapmışsın senin vicdanın rahat, doğru muyum ? kendini sorgulayacağın bir nokta yok zaten. üzülme demicem belliki zoruna gitmiş . sana 15 gün veriyorum (çok bile) toparlayacaksın.

haaa.. şunuda söyleyeyim her zaman beni hatırla aklında kalsın, insanlar anne-babalarını kaybediyorlar onun bile acısını kısa zamanda atlatabiliyor hayat devam ediyor. güçlü ol ardına bile bakma güzel arkadaşım

Back
X