- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi yasemin010103
2 msja eve gelirlermiş hangi tarafa gülüyorduk pardon 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Daha iyisini bulursam şutlarım tabi ne var bunda" diyordunuz. Daha iyisini bulamadınızsa demek. Belki de bu düşünceden dikiş tutturamıyorsunuzdur.
Yoo mıknatıs değilsiniz, kendiniz gidiyorsunuz.Beni buluyor malesef böyleleri mal mıknatısıyım
Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız saygı göremedim ben bu ilişkide ve kimseye öğrenci diye acıma bunu bende zamanında yaptım üstelik bende öğrenciyken inan değer bilmedi ve bende terkedildim hakkında hayırlısı olsun.
2,5 aylık ilişkilere de bu kadar anlam yüklemeyin... Yol ayırımında çirkinleşmeyin. Hayat müşterek tamam, ilişkilerde hep karşı tarafa abanmayın hesap-yeme içme konusunda ama suistimallere de çok açık olmayın. Olduysanız da bunun lafını edip çirkinleşmeyin. Çirkinleşmişsiniz madem karşı taraf da çirkinleşince bozulmayın.
Olmuyo ki deli danalar gibi dışarı da ağladım üstüne üstlük hasta oldum akışına bırak gerçek yüzünü görmüşsün benim 7 aylık ilişkinm bitti takma rahat davran emin ol ki nefret edersen hızlı unutursun dediklerini hatırla bol bol dizi izle işe yarıyo ve KK'nü takip et sürekli
Konuşma tarzına bak,bu adamları şımartıyorsunuz ya ona üzülüyorum ben.![]()
Hayır. Boyleleri seni bulmuyor ablacim.Beni buluyor malesef böyleleri mal mıknatısıyım
Hesap konusunda attığı mesaj kendisinden tiksinmek için yeterli.
Buna bir kahve ismarlayacagina annene babana küçük bir hediye alsan, eminim havalara ucardi garipler.
Hak edene fedakarlık yapılır. Bunu lütfen bu tecrübeyle öğrenmis ol.
Hayır. Boyleleri seni bulmuyor ablacim.
Sen boylelerinin hayatına girmesine ve sana böyle davranmasina izin veriyorsun.
Sorumluluğu başkasına atarsan kendini duzeltemezsin. Öküz herif yaa.
Daha bu neki,
Birde bana şunu demişti
Beni çekme o zaman dediğinde,
Sanada ilk ben yazdım diye havalandın iyice çekemem tabi senin gibi adamı böyle burnunu dik tutmaya devam etgöğe çıkarsın.
Cevabı:Kiminle konuştuğunu zannediyorsun sen?Yol al o zaman.
Sanki başbakanın oğlu hasbam
Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak kim bilir,bile bile lades dersen hayatının yanlışını yapmış olursun.
Daha bu neki,
Birde bana şunu demişti
Beni çekme o zaman dediğinde,
Sanada ilk ben yazdım diye havalandın iyice çekemem tabi senin gibi adamı böyle burnunu dik tutmaya devam etgöğe çıkarsın.
Cevabı:Kiminle konuştuğunu zannediyorsun sen?Yol al o zaman.
Sanki başbakanın oğlu hasbam![]()
Hayat Bu aceleye gelmez canim evlenmek icin evlenme en buyuk asklar bile evlilik olunca zor geliyo dusun yasin kac bilmiyorum esimi cok sevdigim halde bile Bu evlilige gercekten zor dayaniyorum esinin cok iyi olmasi bile yetmiyor ki acele etme olur insallah en guzeli olur