hesap ödeme sorunu aşkımı bitiriyor :(

Bence kim davet ediyorsa o ödemeli erkek arkadaşınız hem sizi davet edip hem çalışmadığınıza bile bile ödemenizi bekliyorsa bunu mutlaka hissettirin söyleyemezseniz de ima edin. Ama bu çok huzursuz edici bi tavır bence bu adamla kendini boşuna sıkıntıya sokma

herkese merhaba ,
komik bir durum gibi gelmişti başlarda ama şuanda baya sıkıntı yaşıyorum. 2 aylık bir ilişkim var.ilk aylarda bir problem yoktu yani para konusunda sonraları ise sevgilim artık hesap ödemek istemiyor gibi davrandığını sezdim.ben öğretmenim ve atama bekliyorum çalışmıyorum ama param yokmuş izlenimi vermedim hiç. sevigilim bir şirkette çalışıyor ve gayet iyi maaş aldığını biliyorum.ilişkimiz başladıktan bir süre sonra bende hesap gelince vermeye başladım. ama sanki alışkanlık oldu mekanlarda ödemek istemiyor gibi davranıyor. (gerçekten konu para değil ama çok sinir bozucu bir durum). bir bahane bulup ayrıldım nedenini diyemem tabi.sonra yüzyüze gelince tekrar barıştık.Param yok diyemem onun düşünmesi gerek gerçekten hiç ayrılmakta istemiyor ama bu konu beni yeterince geriyor.Alman usulu olsa daha iyi çünkü böyle giderse sıkıntıya giricem.(bu arada hepsini ben ödemiyorum hesabı ama son zamanlarda hiç ödemeye kalkşmıyor resmen)
benim eski sevgilime ne dersin peki bi yere gittiğimizde kendi seçiyo benim yiyiceğimi en uygunundan kendinede ağa paşa bişi söylüyor :) şuan gülüyorum sırf bu yüzden tartışma çıktı kendisini 3. üde uyardım hiç hoş bi durum diil paran yoksa söyle ama benim ne yiyeceğim sana kalmadı .. zaten şimdide ayrıyız ama hiç hoş bi durum diil ben böyle şeylere çok dikkat ederim..

herkese merhaba ,
komik bir durum gibi gelmişti başlarda ama şuanda baya sıkıntı yaşıyorum. 2 aylık bir ilişkim var.ilk aylarda bir problem yoktu yani para konusunda sonraları ise sevgilim artık hesap ödemek istemiyor gibi davrandığını sezdim.ben öğretmenim ve atama bekliyorum çalışmıyorum ama param yokmuş izlenimi vermedim hiç. sevigilim bir şirkette çalışıyor ve gayet iyi maaş aldığını biliyorum.ilişkimiz başladıktan bir süre sonra bende hesap gelince vermeye başladım. ama sanki alışkanlık oldu mekanlarda ödemek istemiyor gibi davranıyor. (gerçekten konu para değil ama çok sinir bozucu bir durum). bir bahane bulup ayrıldım nedenini diyemem tabi.sonra yüzyüze gelince tekrar barıştık.Param yok diyemem onun düşünmesi gerek gerçekten hiç ayrılmakta istemiyor ama bu konu beni yeterince geriyor.Alman usulu olsa daha iyi çünkü böyle giderse sıkıntıya giricem.(bu arada hepsini ben ödemiyorum hesabı ama son zamanlarda hiç ödemeye kalkşmıyor resmen)
ayyy aynısını benim arkadaşımın sevgiliside yaptı kız çalışmadıgı halde kıza ödetip birde 200 tl lik ayakkabı istedi dogum günü hediyesi olarak. o yüzden böyle insanlardan uzak durmak lazım. illa lüks yerlere gitmiyorsunuz sonuçta hesap konusunda daha dikkatli olmalı erkekler

Anılarım depreşti çok açıklamak istemiyorum da bir daha aynı tarz biri çıksa karşıma arkamı dönmeden kaçıyorum kız - erkek çok farketmiyor, beleşçi beleşçidir Alman usulu candır:KK45:

Sizin için sadece bu durum sıkıntıysa ve bir çözüm bulmak istiyorsanız
Sipariş verirken kendi yediğiniz yemeklerin parasını hesaplayın aklınızdan. Daha sonra yemekler bitince kendinize ait kısmı masada sevgilinize verin. Kendi harcadığı ile beraber kasada o ödesin.

herkese merhaba ,
Anında uzaklaş Ayril gitsin cimlige hic gelemiyorum.

Yemek yiyorsanız yemeği ödesin ve ya siz.
Öbür kişide kahveleri ödesin. En temizi bence bu. Bende sevmem sırf erkeğe yüklenilmesini ama sizin durumda çüş artık olmuş.:işsiz:
Bir türlü alıştırmanız gerek '' ay ben acıktım hadi sana yemek ısmarlayayım sende kahveleri ısmarlarsın'' gibi.

e o zaman kalkalım mı diyene kadar kalkma
elini de çantana atma bakalım ne yapıcak
ya da hesabı masaya istiyorsanız kendi yiyip içtiğinin parasını koy işte hesap kutusuna ya da masaya

İyi de neden ilk başlarda siz Alman usulü olmasını teklif etmediniz ki ? Daha iki aycık olmuş adam kendini kullanılmış hissetse yeridir. Bence siz teklif etmeliydiniz ya da bir siz bir o şeklinde olmalıydı.

Bu ilerde sizin için problem olur, genel olarak cimri bir erkek biraz... Anladınız beni..

bitmişken hazır nie barıştınki. mevzu adamın davranışı karkteriyse kusura bakma ama basarım yani.

Biz eşimle görüşmeye başladığımızda ilk aylar hep o ödedi. Sonra ben alıştırmak için hadi bugün ben ısmarlayım falan demeye başladım böyle böyle alıştırdım. 2 ayda çok erkenmiş sana ödetmemesi lazım.

herkese merhaba ,
kahin değilim ama böyle giderse ilişkiniz mutlaka bir gün biter.
en büyük hata, sizin bu sorunu onunla açıkca konuşmamanız,
ikinci büyük hata onun da sizinle bu konuyu açıkca konuşmaması.
hesabı kimin ödediği mühim değil, bu meselenin konuşulmaması.

Evlendiğinde Maaş Kartını isteyecek, çalışmıyorsan da" benim paramı yiyorsun " diyecek bir tip, daha yeni böyle erkekle ömür Geçmez..

herkese merhaba ,
Nabız ölçme tekniği önereyim hemen.
Kimliğini ve az miktar paranı cebine koyup çantasız olarak sevgilinle buluş ve çooook kaliteli bir mekana gidip güzelce yiyip için sakın renk vermeyin ;)
Hesap gelsin ve bekleyin bakalım ne olacak?
Duruma göre zaten sevgilin seni ya terk edecektir ya seni bir daha aramayacaktır yada bir daha ki buluşmada seni daha ucuz bir mekana götürecektir ;)
Niyetini anlamak için yapacağın başka birşey yok.Ona göre yoluna devam edersin canım.

Hesap eşit şekilde ödenmeli. Bir gün yemeği erkek ödediyse diğer gün kız şeklinde. Hesabı sürekli kızın ödemesi ne kadar yanlışsa, sürekli erkeğin ödemesi de bi o kadar yanlış. Bence durum eşitse şu an, yani arada o da ödüyosa bence bi sorun yok. Erkekleri banka olarak gören o kadar hemcinsim var ki midem bulanıyo bu tutumlardan.

Back
X