Evet çok haklısın sevginin olduğu yerde sen ben yoktur küçük hesaplar yoktur

Dediğin gibi belki de eşimin sevgisine samimiyetine inandığım için hiç sorgulamadım.
Mesela şu anda erkek kardeşim bir kızla flört ediyor ilk defa ileriye dönük ciddi bir ilişkisi oluyor.Kardeşimin bankaya borçları var bir işe kalkıştı başı epey ağrıdı vs. aldığı maaşın hemen hepsi elinden gidiyor sigara içki vs masrafı yok şimdi kızla buluşacak diye cebine para koyuyor bankalardan birine olan ödemesini yapmıyor bende ona kızdım sen bu kızla ileriue dönük bri ilişki içindeysen ona durumunu anlat dedim anlatmış ama her hafta buluşuyorlar hafta da 100 liradan ayda 400 lira harcayıp ödemelerini geciktiriyor bende dedim ki nihayetinde kızda senle ciddi düşünüyor evlenmek istiyorsunuz o da çalışıyor bir hafta sen bir hafta o ödesin birbirinizi idare edin dedim kardeşim bana onunda kredi borcu var bankaya ödeme yapıyor dedi

O zaman kız kredisini ödeyene dek sen harca sonra kızın borcu biter sen ödeme yapmadığın için bankaya olan borç çoğalır kredisi biten kız senin borç sorunlarından bıkar gider başkasıyla evlenir sen de ömrünün sonuna kadar borç ödersin dedim

Bu arada kardeşim 38 yaşında kız arkadaşı da 36 yaşında.
Kardeşim de akıl olsa herhafta buluşup yemek yemeyw gideceklerine bir çay içip sohbet ederler mastafsız sonra borçlarını ödeyip kendi ihtiyaçlarını karşılarlar el birliği yapıp ama yok kardeşim ayıp olur abla ben ona hesap ödetmem diyor

Benim kardeşim de başka bir cins