- 12 Şubat 2015
- 82
- 21
- 13
- 33
- Konu Sahibi fatosgul91
kardeşim hergece içer ona içki sigara parası verirler eve gelmez ses etmezler ben kızım diye hep ayrım yaptılar annem ve babam kız çocuk sevmiyorlar maalesefannende ayriymis.
ne anneler var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşim hergece içer ona içki sigara parası verirler eve gelmez ses etmezler ben kızım diye hep ayrım yaptılar annem ve babam kız çocuk sevmiyorlar maalesefannende ayriymis.
ne anneler var.
ben esinin doktor olmasiyla dolayli gordum bunu.bilmiyorum inanın çok bakımlıyım kokular makyajlar kıyafetler ama eşim dönüp bakmıyor bile...işsiz olmamdan kaynaklı bana saygısı yok diye düşünüyorum...
babası ve annesi ayrı zaten..babası düğüne geldi annesi babası var diye bir de ben dedğini yapmadım diye gelmedi..babası arar eşimi beni hiç istemez tele oğluyla konuşur para ister eşimde yollar...bir kere ilk evlendiğimizde dedim baban devlet memuru ve binası kiracıları var neden para yolluyorsun bizim eşya ve öğrenim kredimiz var onu zor ödüyorsun diye o da haklısın dedi para yollamyı kesti sonra babası da beni tele istemeye başladı bana kocan çok maaş alıyor ondan iş bulmuyorsun değil mi istersen sana kasiyerlik bulalım senin atanacağın yok çalışan o işte çalışır diploman varsa ne olmuş felan dedi bende bir daha babası ile konuşmadım annesi değilde babası çok etkliyor arkadaş çevreside ama seven erkek kim derse desin karısının arkasında durmalıydı..inanın bu mevzulardan o kadar çok bıktım ki ...Kayınvalideniz doldurmuş olmasın, senin kapanmanı istemiş ya.. Eşinin ailesiyle nasılsınız? Görüşüyor musunuz?
hanfendi ben işsizim ve parasız olmak nasıl birşey bilirim dilenci değiller ama üç kuruşa çalışıyorlar acıdım vicdanlıyım keşke herkes çok para kazansa herkesin işi olsa...panik hareketlerim olsa ne olacak ? bu onlara bana gülme hakkı mı veriyor ben onları düşünüyorum onlar benim panik hareketlerime gülüyor işte bu yüzden kimseyi düşünmemek lazım değil mi ? hadi güldüler eşimin bana demesi mi gerekir hergün dışarı yemeğe çıkmııyorum nasıl hesap ödenir bilemedim demekki kendini suçlaması gerekmez mi ?Esin durduk yere oyle dememistir heralde demek ki orada bayagi bi panik garip hareketler yaptin utandi o yuzden kizdi. Ayrica garsonlar senin issiz isli olmanla ilgilenmez gulecekse guler senin onlara acimana da gerek yok alninin teriyle ekmegini kazaniyor zaten dilenciden bahsediyosun sanki
babası ve annesi ayrı zaten..babası düğüne geldi annesi babası var diye bir de ben dedğini yapmadım diye gelmedi..babası arar eşimi beni hiç istemez tele oğluyla konuşur para ister eşimde yollar...bir kere ilk evlendiğimizde dedim baban devlet memuru ve binası kiracıları var neden para yolluyorsun bizim eşya ve öğrenim kredimiz var onu zor ödüyorsun diye o da haklısın dedi para yollamyı kesti sonra babası da beni tele istemeye başladı bana kocan çok maaş alıyor ondan iş bulmuyorsun değil mi istersen sana kasiyerlik bulalım senin atanacağın yok çalışan o işte çalışır diploman varsa ne olmuş felan dedi bende bir daha babası ile konuşmadım annesi değilde babası çok etkliyor arkadaş çevreside ama seven erkek kim derse desin karısının arkasında durmalıydı..inanın bu mevzulardan o kadar çok bıktım ki ...
haklısınz ..diğer bir arkadaşının eşi hemşire yeni doğum yaptı karısına yardım etmiyor hep birlikte yemeğe gittiğimizde karısının yanında hemşirelerin hepsi gerizekalı demişti karısını hiç düşünmeden toplum olarak doktorlara fazla yalakalık etmekten yüksek ego sahibi çoğuben esinin doktor olmasiyla dolayli gordum bunu.
Lutfen doktor olan arkadaslar yanlis anlamasin.
Doktor erkekler garip olabiliyor, esleri hele kendilerinden statu olarak dusukse boyle garip davranabiliyorlar.
Çok zor ya.. Evet eşini birileri etkilemiş, ama kendini bilen insan, eşini bilen insan, el alemin lafına takılmazdı. Bence sen ilk olarak işe, eşini akşam arkadaşlarının yanına göndermemekle başla. Mesala diyebilirsin ki bu akşam sinemaya gidelim ya da film izleyelim.. Ya da birlikte akşam yemeğine gidelim dersin.. Van da var mıdır bilmiyorum ama canlı müzik yapan cafelere gidelim diyebilirsin.. Sürekli bir şeyler iste, ama bunaltmadan cilveli cilveli.. Kendine güven her zaman.. Hiçbir zaman kendini ezik hissetme, dünyada üniversite mezunu olup da iş bulamayan binlerce, milyonlarca genç var.. Sende onlardan birisisin. Hatta bende. Bende işsizim iş bulamıyorum..babası ve annesi ayrı zaten..babası düğüne geldi annesi babası var diye bir de ben dedğini yapmadım diye gelmedi..babası arar eşimi beni hiç istemez tele oğluyla konuşur para ister eşimde yollar...bir kere ilk evlendiğimizde dedim baban devlet memuru ve binası kiracıları var neden para yolluyorsun bizim eşya ve öğrenim kredimiz var onu zor ödüyorsun diye o da haklısın dedi para yollamyı kesti sonra babası da beni tele istemeye başladı bana kocan çok maaş alıyor ondan iş bulmuyorsun değil mi istersen sana kasiyerlik bulalım senin atanacağın yok çalışan o işte çalışır diploman varsa ne olmuş felan dedi bende bir daha babası ile konuşmadım annesi değilde babası çok etkliyor arkadaş çevreside ama seven erkek kim derse desin karısının arkasında durmalıydı..inanın bu mevzulardan o kadar çok bıktım ki ...
Seni uzmek icin degil dogrulari gormen icin yazdim sinirlenme. Zaten kocan dururken senin hesap odemen gerekmiyo ki bi daha odemezsin olur biterhanfendi ben işsizim ve parasız olmak nasıl birşey bilirim dilenci değiller ama üç kuruşa çalışıyorlar acıdım vicdanlıyım keşke herkes çok para kazansa herkesin işi olsa...panik hareketlerim olsa ne olacak ? bu onlara bana gülme hakkı mı veriyor ben onları düşünüyorum onlar benim panik hareketlerime gülüyor işte bu yüzden kimseyi düşünmemek lazım değil mi ? hadi güldüler eşimin bana demesi mi gerekir hergün dışarı yemeğe çıkmııyorum nasıl hesap ödenir bilemedim demekki kendini suçlaması gerekmez mi ?
sizi en iyi ben anlıyorum işte bende ev alalım birikim yapalım diye kıyamıyorum adam borca giriyor diye ama bir şekilde harcıyor en güzeli acımamak başkası yiyene kadar bizim yememiz...Çok zor ya.. Evet eşini birileri etkilemiş, ama kendini bilen insan, eşini bilen insan, el alemin lafına takılmazdı. Bence sen ilk olarak işe, eşini akşam arkadaşlarının yanına göndermemekle başla. Mesala diyebilirsin ki bu akşam sinemaya gidelim ya da film izleyelim.. Ya da birlikte akşam yemeğine gidelim dersin.. Van da var mıdır bilmiyorum ama canlı müzik yapan cafelere gidelim diyebilirsin.. Sürekli bir şeyler iste, ama bunaltmadan cilveli cilveli.. Kendine güven her zaman.. Hiçbir zaman kendini ezik hissetme, dünyada üniversite mezunu olup da iş bulamayan binlerce, milyonlarca genç var.. Sende onlardan birisisin. Hatta bende. Bende işsizim iş bulamıyorum..
haklısınz ..diğer bir arkadaşının eşi hemşire yeni doğum yaptı karısına yardım etmiyor hep birlikte yemeğe gittiğimizde karısının yanında hemşirelerin hepsi gerizekalı demişti karısını hiç düşünmeden toplum olarak doktorlara fazla yalakalık etmekten yüksek ego sahibi çoğu
Bende son 8 aydır işsizim daha önce çalışıyordum. 1 ay kadar önce kayınpeder aradı, eşimle konuştu sonrada beni istedi tele ne derse beğenirsin, kızım sen neden çalışmıyorsun? ay allahım ölür müsün, öldürür müsün.. Böyle cinsler, bende hiç oralı olmadım sesiniz gelmiyor, tel çekmiyor dedim kapattım telefonu.. İşten ayrılınca en çok kayınvalidem üzülmüştü, oğlunun parasını yiyeceğim diye.. İnan ben 3 senelik evliyim. 2 buçuk sene çalıştım evlendikten sonra, birde 6 ay işsizlik maaşı aldım. ne birikim yapabildik, ne kenara atabildik. Sürekli eşimi sömürdü ailesi, eşim de kıyamıyor.. Bence ne yap et, eşini borca sok.. Ev olabilir, arsa olabilir, kooperatif olabilir.. Hİç kendini geri çekme.. Sen onun eşisin. Senin de söz söyleme hakkın var. ( bu arada da bende ne dertliymişim )sizi en iyi ben anlıyorum işte bende ev alalım birikim yapalım diye kıyamıyorum adam borca giriyor diye ama bir şekilde harcıyor en güzeli acımamak başkası yiyene kadar bizim yememiz...
Bende son 8 aydır işsizim daha önce çalışıyordum. 1 ay kadar önce kayınpeder aradı, eşimle konuştu sonrada beni istedi tele ne derse beğenirsin, kızım sen neden çalışmıyorsun? ay allahım ölür müsün, öldürür müsün.. Böyle cinsler, bende hiç oralı olmadım sesiniz gelmiyor, tel çekmiyor dedim kapattım telefonu.. İşten ayrılınca en çok kayınvalidem üzülmüştü, oğlunun parasını yiyeceğim diye.. İnan ben 3 senelik evliyim. 2 buçuk sene çalıştım evlendikten sonra, birde 6 ay işsizlik maaşı aldım. ne birikim yapabildik, ne kenara atabildik. Sürekli eşimi sömürdü ailesi, eşim de kıyamıyor.. Bence ne yap et, eşini borca sok.. Ev olabilir, arsa olabilir, kooperatif olabilir.. Hİç kendini geri çekme.. Sen onun eşisin. Senin de söz söyleme hakkın var. ( bu arada da bende ne dertliymişim )
merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...
Evet haklısın. Ben iyi niyetli davrandım.. Ama bu devir de iyi niyetli olmamak lazımmış.. Bazen diyorum ki, iyi ki de işsiz kaldım.. Bazı şeylerin farkına varmaya başladım.. Daha önce hiç fark edemedim..disinizi gostermediginiz surece emin olun hicbir istediginiz olmaz bu tur eslerle.
Evet haklısın. Ben iyi niyetli davrandım.. Ama bu devir de iyi niyetli olmamak lazımmış.. Bazen diyorum ki, iyi ki de işsiz kaldım.. Bazı şeylerin farkına varmaya başladım.. Daha önce hiç fark edemedim..
Şimdi aklım karıştı.merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...
biraz daha begenmek istiyorum tekrar tekrar begenmek istiyorum"hesabı ben odediğim için sana gülmüş olmasınlar" deseydiniz geçerdi bozulmanız :)