• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesap ödeme ve yaşananlar

fatosgul91

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
82
21
13
33
merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...

siz buna kafayı takıp içerledikçe eşiniz daha çok üstünüze gelip aşağılamaya kalkacak,yapısı buna meyilli.takmayın (regl döneminde mümkün değil farkındayım ) güldülerse bana güldüler sana ne demeyi öğrenmezseniz işiniz zor.

yok son 3 aydır felan evde hep yalnızım geçen sene atanamadım umutlar tükendi sanırım eşimde ve ailemde çok yalnız kalıyorum eşim arkadaşları ile yemeğe gidiyor eveherşeyi alıyor ama tek olunca insan yemek yemek istemiyor..

merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...

Madem eşiniz her akşam arkadaşları ile dışarıya yemeğe çıkıyor sizin bir geliriniz yok hesabı neden siz ödediniz!? Deseydiniz sizde her akşam evde yumurta vs yerken ben unutmuşum bu bahşiş mevzuularını!

Ben hesap olayından çok eşinin her akşam dışarıda olmasına ve senin evde yumurta yemene takıldım.
Ben mi çok hassasım bilmiyorum ama eşimin o an yemeyeceği bir şeyi yiyorsam rahatsız oluyorum ve çoğu zaman da boğazımdan geçmiyor.

yok son 3 aydır felan evde hep yalnızım geçen sene atanamadım umutlar tükendi sanırım eşimde ve ailemde çok yalnız kalıyorum eşim arkadaşları ile yemeğe gidiyor eveherşeyi alıyor ama tek olunca insan yemek yemek istemiyor..

KOCAMI ASLA HERGÜN DIŞARI GÖNDERMEM.

İyi de eşiniz neden akşamları arkadaşlarıyla ? Kusura bakmayın ama sizi sosyalleştirecek de o. Biliyor zaten çalışmadığınızı ve maaşınızın olmadığını "Gel hayatım bi dışarı çıkıp gezelim, ya da bir yemek yiyelimm" demek bu kadar mı zor ? Akşamları arkadaşları ile buluşması falan. İki kişilikte olsa bir ailesiniz siz.

Asosyal olabilirsin, bunda bi sorun yok. Icine kapanik birisindir belkide. Bu bahsettigin hesap odeme konusu cokta kaale alinacak bi konu degil, dillendirmeni gerektiren birseyde degil bence. Asil problemin ne, bence onu dusun. Esin ilgisizmi davraniyor? Issiz oldugun icin kendini ise yaramaz hissedip komplekse mi girdin? Parani zar zor idare ettigin icin arkadaslarinla vakit geciremezmi oldun? Probleminin ozunu dusun bence. Ufak tefek olaylari buyuterek asil problemi es gecme.

Tatlım hep 20 lik varsa neden 3 tane 20 lik bırakmadın onu anlamadım?
Birde sanmıyorum dalga geçmek için güldüklerini adamların başka işi yok senimi izlemişler?

Esinizi tanimiyorum ama arkadaslariyla yemege cikip sizin cogu zaman yumurta ile gecistirmeniz bile beni rahatsiz etti. Esinizle bu konulari konussaniz iyi olur. Evlilik eve cikmis iki arkadasa benzemez. Eve giren para da ikinizin de hakki var. Kimin isi oldugu önemli degil. Bahsisi de o versin, heryerde adamiz diye geziyor su erkekler bahsisi de onlar versin! Bir de sizinle dalga gecmesi hos degil, yanlis bir kelime kullandiysam özür diliyorum simdiden..

arkadaş çevresi hep bekar erkek yada evli yeni bebeği olmuş evden uzaklaşamaya çalışanlar son bir kaç aydır bu davranışı arttı bana da uzak duruyor diyorum kredi borcu var belki kafasını ona takıyordur diye..foto da atıyorlar facebooka erkek erkeğe çıkıyorlar ama ben çok yalnız kaldım eşim var bana uzak annem bana para yollasaydın çalışmazdım diyordu sürekli artık aramıyor arayınca da işim var diye kısa kesiyor teli..dört duvar arasında bir başıma kaldım...

Back
X