• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesap ödeme ve yaşananlar

severek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..
Off gicik oluyorum boyle insanlara, sanki kilibik olunuyor hemen. Ve bu erkekler de erkeklikten ciktiklarini dusunerek degistiriyorlar kendilerini.
Tavsiyem su olur, kavga etmeden cozmenizi. Buyumesin yipranirsiniz.
Is arkadaslari da ne haddini bilmez insanlarmis. Karismaya hakklari var sanki.
 
Kadına sert davranmayı erkeklik zannediyolar çünkü erkeklerdeki ego tavan etrafındaki diğer erkeklerde gaz verince tabi, hiç skma canını ne gülünücek bişey var ne de utanilicak bukadar düşünceli bi eşe sahip olup kalbini kırdığı için esin utanmalı bence.
 
severek evlendik ama iş arkadaşları değiştrirdi onu eve gelir kurabiye kek felan yapardı bana arkadaşlarına da anlatmış onlarda artık ne dediyse bir daha yapmadı ..burdaki erkeklere göre kadını ezmek erkeklik onu şımartmamak lazım eşim son bir kaç ayda değişti..ondan önce çok iyiydik..
Bence sen kendini ozguvensiz hissettikce o da seni ezecek her zaman
O yüzden bence kendine güvendiğini belli et hatta ara ara sen onu ez lafları
Umursama onu ve bunu ona belli et veya ara ara eşine yardım eden kibar erkekleri farkında değilmiş gibi ov
 
Eşinin davranısları cok kaba cok vurdumduymaz bu kadar taviz vermeyin siz alttan aldıkca iyice tepenize cıkar. Nasıl olsa bu kadın hicbir seye sesini cıkarmıyor aileside destek degil bana muhtac havasından cıkarın onu sizi kaybetme korkusunu asılayın. Kendinize güvenin atanamazsanız bile bi yerde asgari ücretle bile olsa kendinize bakabileceginizi bilsin.
Ayrıca hesap olayında rencide edilecek bir sey yok garsonlarda isi gücü bırakıp size gülmez. Lütfen özgüveninizi kaybetmeyin...
 
  • Beğen
Reactions: anu
Genel olarak erkekler bir kadın kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa yada statü yönünden de kendisiyle eşit veya fazla durumlarda ise eşlerini nedense bir ezme ego tatmini yapma ihtiyacı oluyorlar kadınlar asla bir işi bir erkek kadar yapamaz yada her zaman erkekten geri de durmali gb ne güzel içinizden gelmiş odemissiniz gayette kibar bir davranış erkekler hep ödeyecek diye birşey yok ama yine de her zaman erkek bu konuda daha aktif olmalıdır üstelik esinizse bunu neden yaptı diye bir düşündum klasik üstte duran taraf olma düşüncesi gb geldi ödeme yapmamış ama lafını da dan diye demis kimse size ne baktı ne güldü bence bu direk olarak kendisi nasıl ne desem de bir ego mu oksasam olmuştur siz hiç takmayın bırakın bundan sonra hep o ödesin madem siz becerememissiniz bu konuda sen cok Marifetlisın hayatım deyin geçin (( bakanlar olduysa da bir bey varken neden bayan hesap ödüyor acaba diye bakmistir :):)
 
haklısınız ama o arkadaşları ile birgün yemeğe beni de götürdü doktor kocan var neden atanasın o çalışsın sen yersin diye güldüler bana eşim de arkadaşlarına hiç ses etmedi korumadı beni ..sonrasında bir daha beni yemeğe götürmedi kendi arkadaşları ile gitti...davranışları kendimi sığıntı değilde evde duran bir biblo gib hissettiriyor çoğu zaman..istediğnde beni görüyor istediğinde yokum..

sanrım hiç yalnız kalmamışsınız tek başına canınız yemek yemek istemez ne yazıkkı dünyanın en iyi yemeği de olsa yiyemiyorsunuz iştahınız olmuyor :)

Arkadaşım eşin düşüncesizin teki ama senin özgüvenin de kalmamış. Sen önce kendini sev kendine değer ver, kocan da görsün. Arkadaşları her lafı diyebilir, siz de alınmayıp kibar bir dille cevap verseydiniz " olurmu x bey, maaş maddiyat ne seviyede olursa olsun evde oturan çalışanın halinden anlamaz, az da olsa bende eşime destek olmak isterim, kıyamam ona hergün ne kadar yoruluyor, hem bir kadın için çalışıp para kazanmaktan çok sosyal bir çevre daha önemli bu yaşıma kadar hiç evde oturduğumu bilmem, lise üniversite zamanları çok faal bir kızdım şimdiki durum hem bana hem eşime garip geliyor" deseydin, hem kocan seninle gurur duyardı, ruhunu okşamış olurdun hemde arkadaşlarının çenesini kapatırdın. Evde duran biblo gibi hissettiriyor demişsin, bunu kocan hissettirmez sen kendini bu yere koyarsın. Girişken ol biraz, yemek dert değil ama arkadaşlarınla gidince çok özlüyorum seni de git gir kocanın koluna. Bir misafirliğe gittiğimizde asla ayrı ayrı oturmayız biz, gel bakayım yanıma derim. Ya da topluca foto çekineceksek, "iyice sokulsana bana ya" derim insanların içinde bir diye iki diye hem çevremiz alıştı hem de eşim alıştı. Yalnız kalma konusuna gelince, bende sabahtan akşama kadar yalnızım. Canım ne isterse onu pişirip yerim hiç üşenmem, dışarıya çıkacaksam hadi şurada oturupta yiyeyim derim. Yemekten sonra Türk kahvemi yapar içerim. Eşim sorar "tek başına kahve nasıl içiyorsun" diye. Her zaman kahve içecek adamı nereden bulayım derim. Vay seni keyfine düşkün der. Ama bilir ki herkesten önce kendime değer veririm kendimi severim. Ben sevmezsem kendimi kim sever yoksa? Çok uzun yazdım lütfen moralin yerine gelsin, sıyrıl şu "işsizim, yalnızım, eşim arkadaşlarıyla, of puf" modundan.
 
Bence sorun esinin doktor senin ogretmen olusun.
Bunu ikiniz de sorun etmissiniz.
Sen ozguven sorunu yasiyorsun, esin de seni kucuk goruyor.
Bunu sorun etmeyen bir cok cift olacaktir ama ne yazikki siz bunlardan biri degilsiniz.
Ne sen kendine guvenen bir kadinsin ne de esin alcakgonullu bir erkek.
 
Her akşam dışarıda yemeğe verdiği parayla kira yada kredi oder ni insan....eşiniz evli olduğunun farkında bile değil.geçmiş olsun
 
Hiç anormal bişey yok
Hesabı genelde ben öderim çünkü ortak kartlar zaten bozuğum yoksa bahşiş için eşimden isterim
Eşinin halt etmesi sen gayet sosyal ve normal davranmışsın
Nasıl davranman gerektiğini de biliyorsun
 
sanrım hiç yalnız kalmamışsınız tek başına canınız yemek yemek istemez ne yazıkkı dünyanın en iyi yemeği de olsa yiyemiyorsunuz iştahınız olmuyor :)
katılamıyorum, çokta yalnız kaldım ve sık sık kendime mutfakta zaman geçirerek harika sofralar kurmuşluğumu bilirim :kk77:
 
eşinden bi cacık olmaz ele güne karşı karısını güldürene adam demem ben
 
Eşiniz tavrı çok yanlış, ayrıca her akşam arkadaşlarıyla yemeğe gitmek ve sizin evde yalnız kalmanızda ayrı bir sorun. Umarım bu tavrı değişir.
 
normalde erkekler bu tarz şeylerden utanırlar yani kadına hesap ödetiyor gibi görünmekten.

bunun içinde yarattığı ezikliği seni eleştirerek çıkarmaya çalışmış.

bazı erkeklerde vardır kendilerini o an senden aşağı görmüşlerse bu tarz eleştirilerde bulunurlar akılları sıra seni de aşağı çekmek için.

bir dahakine eğer yine sen ödeyeceksen önceden hazırla ona ver o iletsin.

ilk erkek arkadaşımla üniversitede öğrenciyken rahatsız olduğunu fark etmiştim öyle bir çözüm bulmuştuk.
 
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Ve branşınız nedir?İstanbul,Ankara yada Bursa'dan biriyse size özel ders vermeniz konusunda öğrenci ayarlayabilirim.Biraz özgüven kazanmanız lazım,yaşadığınız olumsuzluklar size eşiniz karşısında dik durmanız gerektirdiğini unutturmasın asla.
 
eşin de annen de bir tuhaf. sen işsizken annen senden ona para yollamanı mı istiyor? bir de bahşiş ödeyememekten daha büyük sorunlarınız var evliliğinizde niye sürekli dışarı çıkıyor?
 
Bu erkekler çevresinden ne duyuyor bilmiyorum ama kadın üzerinde hakimiyetin olsun, ipleri bırakma diye birbirlerini doldurduklarını düşünüyorum bazen.
En güzeli özel ders olur, özel bir okulda sözleşmeli çalışma olur kendi mesleğini yapman ve ben zaten çalışıyorum senin yanında sadece seni sevdiğim için duruyorum paran,mesleğin için değil düşüncesini aşılamak.
 
Sizin kendinize güveniniz yok. Gerçekten ezik bir profil çiziyorsunuz. Eşiniz odun zaten bellide sizde hiç çaba göstermiyorsunuzki. Atansanızda değismezsiniz siz. İpin ucu iyice kaçmadan kendinize gelin. Ne sanıyorsunuz öğretmen olunca bekar hayatı yaşayan eşiniz hooppp birdenbire sizinlemi ilgilenecek. Sorun işsiz olmanız değil o sadece bahane.
 
Back
X