Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer iki tarafta öğrenciyse çalışmıyorsa, hesabı erkek öder mantığı yanlış diye düşünüyorum.
Bence ortaklaşa değil o da komik oluyor ama bazı buluşmalarda erkek bazı buluşmalarda kız ödemeli
Ama ilişki olgunsa bir kaç yıllık geçmişi varsa ve erkek parasını kazanıyorsa erkek ödemeli..![]()
Bilemiyorum ki anneme sorulsa erkek ödemeli diyor. Ama o da ayıp olur gibi geliyo bana.ilişkide hesabı daha çok erkek öder ya da ödemeli. ama ara sıra kadın da ödemeli.yüzdeye vurursak % 70 erkek %30 kadın ödemeli,hep erkek hep erkek,ayıptır bence :))![]()
iki taraf da ödemeli.başka konulara gelince hayat müşterek,hesap ödemeye gelince erkek ödesin.ne hoş
eşimle çıktığımız dönemlerde haftada 3-4 gün dışarda görüşürdük.her seferinde yemek yer,ardından bir yerlerde oturur çay,kahve içerdik.sonra o beni arabasıyla ev bırakır,45-50 km yol yapardı.yani bir sefer dışarda buluşmamız nerden baksanız 100 lira.haftada 4 gün,400 lira.ohaaaa
hangi birini ona ödetebilirdim?ikimiz de çalışıyorduk,bu durumda maaşını bana harcaması gerekiyor tamamen.bir o öderse bir ben öderdim,o benzin alırsa ben yemek ısmarlardım vs vs...kimsenin sırtından geçinmeye gerek yok.