Hesap ve mesajlarin silinmesi

bidibudi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
43
38
3
Olmadigini biliyorum ancak bu gercekten cok da duzgun bir kural degil. Insan sahsina karsi bir zorbalik altinda hissediyor. Duzgunce rica ettim, foruma sacma sapan basliklar acmak zorunda kalmak istemiyorum. Lutfen uyeligimi ve actigim basliklari silin.

En son açtığınız konuyu silmissiniz ceza alacaksınız zaten yasak
Üyeliği iptal ettirsenizde
konunuz tekrar yerine yazılır

Neden böyle bir uygulama yok ben de merak ediyorum aslında .

En son açtığınız konuyu silmissiniz ceza alacaksınız zaten yasak
Üyeliği iptal ettirsenizde
konunuz tekrar yerine yazılır
Bu ne kadar dogru bir uygulama simdi? Internet gibi bir ortamda kendime dair(kimseye karsi degil!)bir icerigi geri alma hakki gene bendedir. Bunu kisitlamalari yetmiyirmus gibi konuyu tekrar acacaklarsa sozlesme mozlesme umrumda degil kisisel hak ihlalinden oturu atilabilecek yasal adimlar varsa hepsini atacagim.

Yasal zorunluluk dolayısıyla silinmiyor biliyorum ama bence de bir çözüm olması gerekiyor. Tamamen silinmesin ama ne üyeler ne de misafirler görsün mesela. Sadece adminlerin göreceği şekilde saklansın.

Kuralları böyle
Sonuçta burası sanal bi ortam kimseye kimseyi tanımıyo uyeliginizi sildirdikten sonra farkedermi konunuzun yerine gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…