Hesap vermek?

Bu kadar farkında olup yine de hataya devam etmeniz de çok enteresan.
Çapkınlık varmış. Gittiğiniz yerlerde kızlara bakıyormuş ayrıca sosyal medyada kızları ekleyip hatırlamıyorum diyormuş. Ne çabuk unuttunuz.
Ben derdimi anlattım fikirlerinize ihtiyaç duydum tecrübelerinizden hayat görüşlerinizden faydalanmak için. Şuan beni yargılar gibi azarlar gibi yazıyosunuz bu doğrumu sizce.

Ben derdimi anlattım fikirlerinize ihtiyaç duydum tecrübelerinizden hayat görüşlerinizden faydalanmak için. Şuan beni yargılar gibi azarlar gibi yazıyosunuz bu doğrumu sizce.
Ben buna yargılamak demezdim. Daha çok benim iyiliğim için beni uyaran biri derdim.
Sizin dediğiniz gibi tecrübelerimden yola çıkarak diyorum ki çok mutsuz olacaksınız, ve ben bunu asla istemem.
Siz bilirsiniz. Ben artık yorum yapmıyım en iyisi. Kırdıysam kusura bakmayın.

Çok konuştum inanın, ama çabuk sinirlenir öfkelenir hemen. Birşey söylediğinde onaylamamı sorgulamamamı istiyor. Buda benim yapıma uygun değil madem bir ilişki var ortada iki tarafta her şeyini konuşabilmeli diye düşündüm hep bunuda ona anlatmaya çalıştım sürekli.

Yeminle kendimi ve nişanlımı gördüm sizin ilişkide. Benimkide aynen böyle, bende senin gibiyim :KK50:
Büyük ihtimal ataerkil bir aileden geliyor.. bende çözüm bulamadım hala bulursanız banada söyleyin. Bazen ağzını yüzünü kırasım geliyor böyle yaptıkça.

Ben buna yargılamak demezdim. Daha çok benim iyiliğim için beni uyaran biri derdim.
Sizin dediğiniz gibi tecrübelerinden yola çıkarak diyorum ki çok mutsuz olacaksınız, ve ben bunu asla istemem.
Siz bilirsiniz. Ben artık yorum yapmıyım en iyisi. Kırdıysam kusura bakmayın.
Estağfurullah yol gösterilmeye ihtiyacım olmasa zaten buraya yazmazdım özelimi sizlere açmazdım, ama insan hem cinsleri tarafından anlaşılmak istiyor sert cümleler duyunca yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor. Sizde kusura bakmayın.

Yeminle kendimi ve nişanlımı gördüm sizin ilişkide. Benimkide aynen böyle, bende senin gibiyim :KK50:
Büyük ihtimal ataerkil bir aileden geliyor.. bende çözüm bulamadım hala bulursanız banada söyleyin. Bazen ağzını yüzünü kırasım geliyor böyle yaptıkça.
Babasız yetişmiş birisi ailenin de en büyüğü kendi güçlü görmek bunu kabullendirmek istiyor banada sanırım. Söylediklerinizde çok haklısınız bende oturup sinirden ağlıyordum çoğu zaman.

Estağfurullah yol gösterilmeye ihtiyacım olmasa zaten buraya yazmazdım özelimi sizlere açmazdım, ama insan hem cinsleri tarafından anlaşılmak istiyor sert cümleler duyunca yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor. Sizde kusura bakmayın.
Üslubum üzüntümden. Yakın çevremde böyle bir evlilik yapan tanıdığım var. Kadın şuan çok pişman ve ne yapacağını bilemez halde. Üstelik çocuğu da var ve ayrılamıyor.
Dediğim gibi hayat sizin.

Babasız yetişmiş birisi ailenin de en büyüğü kendi güçlü görmek bunu kabullendirmek istiyor banada sanırım. Söylediklerinizde çok haklısınız bende oturup sinirden ağlıyordum çoğu zaman.

Yani ben her şeyi anlıyorum da bu erkeklik taslamayı anlayamadım gitti bir türlü. Karşında sevdiğin insan varsa kime neyin ispatındasın sev, sevil, tadını çıkar ne bileyim. Belki yardımcı olurum diye geldim dert yanıyorum bende.. :KK14:

Arkadaşım adam benden bizden olmaz diye bas bas bağırıyor duymuyor musun?Neden kendini şiddet barındıracak bir evliliğe itiyorsun evet aranızda bir çekim var ama bu çekim evliliği kaldıracak mi?2 yıl görüştugum adamdan tek küfür duymadım kavga etmedik yaa inan tartışmadik bile evlendik adam ilk aydan bana dünya kaç bucak gösterdi haliyle bende ona.Sen şimdiden sana böyle sert vurdumduymazca konuşan adamla mi evlilik düşünüyorsun nasıl bir cesaret bu yazık değil mi sanaaa

Olmaz bununla kızım net yani hiç hayatını mahfettme kendisinin affedilme sürecinde bu şekilde konuşan adam evlendikten sonra hesap sorduğunda şiddet bile gösterebilir hiç boşuna durduk yere başına iş alma hazır ayrılma sürecindeymişsinde silkele gitsin bende bir kaç arkadaş gibi alkol aldığını o yüzden açmadığını düşündüm zaten şu içkiyle kumar konusunda yapmıcam etmicem diye söz verenlere hiç inanmam ona bulaşan ancak tedaviyle ayrıılır

Ne sıfatla derken ? Benimle yüzyüze görüşüp tekrar barışmak istediğini alkolü bırakacağını iki ay sonra söz yapmak istediğini söyleyen insana karşı hala sıfatım yokmu.
Bir kere suna aciklik getireyim, alkolu seven ve alkolden keyif alan ve rutin sekilde kullanan bir adam alkolu bı-rak-maz. Iki kere iki dort.

Back
X