Hesapta değil nasipte olanı yaşıyor insan...

cennetbahcem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
10
3
16
38
İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır takipteydim hep okuyordum şimdi yazma zamanım gelmis demek ki. ...2013 doğumlu bir kızım var çok şükür ikinci bebeği istedik eşimle 1.5 yıl istedik olmadı ben bi kaç muayene oldum sorun yok en son eşim muayene oldu meğer sorunumuz büyukmus eşimde Sperm sayısı azlığı morfoloji bozuk Sperm hareketsizligi vs bi sürü sorun çıktı ve Dr sadece tup bebek olur dedi...beynimden vurulmuşa döndüm halbuki kızım ilk ay olmuştu ben de hep hesap yaptım kızım biraz büyusun bu sene dursun seneye gibi meğer hesapta olan değil nasipte olanmis yaşanan...Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Hoş geldin aramıza.. eğer tedavi olacaksan çocuguna bir kardeş istersen yolun açık olsun düştüğün her an çocuguna sarılıp güç alabilirsin .. bizler için de dua et kendini şuan da ne kadar ne kadar mutsuz hissediyorsan senin yerinde olmak isteyen tek çocuk için uğraşan bir sürü insan olduğunu düşünüp avunabilirsin inş gönlüne göre olsun her şey

aynen öyle canim, bende evlendikten sonra ay biraz bekleyelim, seneye bu zaman hamile kalirim, 9 ay sonra dogururum falan diye hesaplarken 2 senedir ugrasiyoruz hamile kalmak icin, daha tik yok..

ama sunu söyleyim: benim bir arkadasimin cocugu olmuyordu, esinin sperm sayisi düsük oldugu icin.. tüp bebek yaptirdilar, saglikli bi cocuklari oldu Allaha cok sükür.. önceleri esi biraz kiloluydu, sperm sayisi ve kalitesi cok kötüymüs.. sonra esinde malesef seker hastaligi tespit edildi, slkl bi rejimle cook kilo verdi.. sonra hic beklenmedik bi anda, kiz hamile kaldi.. esinin kilo vermesiyle birlikte sperm kalitesi düzelmis..
senin esinin de kilo sorunu olabilir mi? yanlis ic camasiri tercihi, cep telefonunu devamli cebinde tasima gibi sorunlar da olabilir... Allahtan ümit kesilmez.. spermlerini düzeltmek icin cok sayida yapabilecegi seyler var esinin.. en kötü ihtimal tüp bebekle bi kardes yapabilirsiniz insallah.. sende bi sorun olmadigi sürece, sperm sayisinin az olmasi sorun degil canim :) en kaliteli olanlarini secip aliyolar..

Hoş geldin aramıza.. eğer tedavi olacaksan çocuguna bir kardeş istersen yolun açık olsun düştüğün her an çocuguna sarılıp güç alabilirsin .. bizler için de dua et kendini şuan da ne kadar ne kadar mutsuz hissediyorsan senin yerinde olmak isteyen tek çocuk için uğraşan bir sürü insan olduğunu düşünüp avunabilirsin inş gönlüne göre olsun her şey

Hosbuldum tsk ederim...şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sadece durumumuzu kabullenmeye çalışıyorum,iyi ki kızımda hiç beklememisim diyorum Rabbim evlat isteyen tüm kullarına tatdirsin bu duyguyu önce olmayanlara sonra da bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...

aynen öyle canim, bende evlendikten sonra ay biraz bekleyelim, seneye bu zaman hamile kalirim, 9 ay sonra dogururum falan diye hesaplarken 2 senedir ugrasiyoruz hamile kalmak icin, daha tik yok..

ama sunu söyleyim: benim bir arkadasimin cocugu olmuyordu, esinin sperm sayisi düsük oldugu icin.. tüp bebek yaptirdilar, saglikli bi cocuklari oldu Allaha cok sükür.. önceleri esi biraz kiloluydu, sperm sayisi ve kalitesi cok kötüymüs.. sonra esinde malesef seker hastaligi tespit edildi, slkl bi rejimle cook kilo verdi.. sonra hic beklenmedik bi anda, kiz hamile kaldi.. esinin kilo vermesiyle birlikte sperm kalitesi düzelmis..
senin esinin de kilo sorunu olabilir mi? yanlis ic camasiri tercihi, cep telefonunu devamli cebinde tasima gibi sorunlar da olabilir... Allahtan ümit kesilmez.. spermlerini düzeltmek icin cok sayida yapabilecegi seyler var esinin.. en kötü ihtimal tüp bebekle bi kardes yapabilirsiniz insallah.. sende bi sorun olmadigi sürece, sperm sayisinin az olmasi sorun degil canim :) en kaliteli olanlarini secip aliyolar..

Bende eşimde sıkıntı çıkmasına üzüldüm ama bi yandan da bende olmaması sevindirdi..evet benimde eşim de kilo problemi var inşallah bi verebilirse belki daha normale döner herşey...tabi herşeyden önce kısmet Rabbim ol demeden olmuyor inşallah tez vakitte gönlümüzdekileri verir Rabbim, sana da en yakın zamanda nasip eder inşallah arkadasım

C cennetbahcem merhaba..
Allah bağışlasın. Şanslısınız ki bir evladınız var. Sağlıklı bir bebeğe sahip olmak isteyen ben dahil birçok arkadaş var burada. Allah umarım hepimizin gönlüne göre verir.
Sebebiniz belli olduğundan şansıniz bence daha yüksek. 2.için tüp bebek deneyebilirsiniz. Bir cok merkez var. Konusunda uzman bir hekimle görüşebilirsiniz.

Gercekten kısmet çocuk işi. Herşey gönlünüzce olsun.

C cennetbahcem merhaba..
Allah bağışlasın. Şanslısınız ki bir evladınız var. Sağlıklı bir bebeğe sahip olmak isteyen ben dahil birçok arkadaş var burada. Allah umarım hepimizin gönlüne göre verir.
Sebebiniz belli olduğundan şansıniz bence daha yüksek. 2.için tüp bebek deneyebilirsiniz. Bir cok merkez var. Konusunda uzman bir hekimle görüşebilirsiniz.

Gercekten kısmet çocuk işi. Herşey gönlünüzce olsun.
Merhaba cunci cunci tsk ederim çok şükür Rabbim kızımızı nasip etti insallah sizinde muradınizi verir...evet en azından tüp bebek yolu açık ama insan şaşırıyor beklemiyor normal yolla bir çocuk sahibi olunca ikinci de böyle bi sorunla karşılaşmayi hiç beklemiyor sanırım...o yüzden neredeyse Dr söylediklerinde bile acaba yanılıyor muyum diye düşündüm..malum birde herkesin 2. ne zaman kız büyüdü vs inşallah diyorum düşünmüyor musun nasip diyorum olmuyor mu ...vardır herşeyde bi hayır tabi Rabbim en iyisini bilir...sizinde gönlünüzce olsun inşallah

Back
X