• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesaptaki para

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
kızlar eşim askere giderken ailesi hesabına para yatırıyo eşimde b paradan çekiyo ve hesapta 180 tl parası kalıyo geçen gün hesap cüzdanı elimeize geçti ve parayı gördük eşim bankaya gidip soruyo hesapta para yok diyolar benim bildiğim kadarıyla 10 yıl boyunca bankadaki paranıza dokunmazsanız devlet o paraya el koyuyo ama daha 10 yıl olmadan bu para nasıl yok oluyo bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi

yine de birkaç yıl geçtiyse yıllık hizmet bedeli filan kesmiş olabilir banka.bir hesap dökümü isterseniz orda görünür zaten.

hizmet bedeli olarak fln kesiolar annemide senelerdir kullanmadıgı hesaptan borclu cıkardılar

Hesap cüzdenına işlenmemiş, bankamatikten çekilmiş paralar olabilir... Yada yıllık hesap işletim ücreti falan alınıyor onlar kesildiyse para bitmiş olabilir...
Ama tabi genelde yıllık hesap işletim ücreti 30-40 arası bişey... 5-6 yıl geçtiyse ancak biter 180 tl...

Back
X