Heterozigot taşıyıcıymışım ama iğne başlanmadı.

Mhr kgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
26
6
6
35
İyi günler kızlar. Ben 7 haftalık gebeyim. İlk bebeğim karnımda ölmüştü ve o yüzden genetik test yaptırdık. Sonuç çıkmadan zaten coraspine başlamıştık. Bugün sonucu aldık heterozigot taşıyıcı çıktım . Doktorum homozigot sıkıntılı bildiğim kadarı ile dedi ve iğne falan başlamadı aynı durum olan var mı ya da bilgisi olan?

İyi günler kızlar. Ben 7 haftalık gebeyim. İlk bebeğim karnımda ölmüştü ve o yüzden genetik test yaptırdık. Sonuç çıkmadan zaten coraspine başlamıştık. Bugün sonucu aldık heterozigot taşıyıcı çıktım . Doktorum homozigot sıkıntılı bildiğim kadarı ile dedi ve iğne falan başlamadı aynı durum olan var mı ya da bilgisi olan?
banada aynısı çıktı tek alelde heterozigot c677T heterozigot çıktı sorun değil çok dedi

Bende de heterezigot cikti genetik biliminde bulunan doktor da kadin dogum doktorumda temiz dedi heyete de grdim proflarla bir problem gormediler tabi heterzgotun da cestleri var mi bilmiyorum

hiç bişey kullanmayacakmısın düşüklerin mi var
Kimyasallarim var 3 tane kullanmadm hc bisey kendi. Sdc regl donenlerinde asprn aliyordm zt rahat gecmesi icin blmiyordm bir dogumu var ztn ilk kez kimyasallardn snra duydum bole bisey ilac kullanmiyorum folic asit +b12 kullaniyorum

Bnımde okı degetımde heterozigot cıktı cogu dr aspırın kullanma bazısıda kullan dedı yalnıZ ilk aylar kanamaya sebep olabılır denıldı sızlere neler denılfı

Eklentiler

• 1708978D-6E50-4C30-A6CC-432BA4559BDF.webp
    1708978D-6E50-4C30-A6CC-432BA4559BDF.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 187
  • 1D892C89-A046-41BB-B6C2-B12D6F6735D0.webp
    1D892C89-A046-41BB-B6C2-B12D6F6735D0.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 181
Bnımde okı degetımde heterozigot cıktı cogu dr aspırın kullanma bazısıda kullan dedı yalnıZ ilk aylar kanamaya sebep olabılır denıldı sızlere neler denılfı
homozigota sıkıntı diyorlar heterozigota demiyorlar o kadar banada bazısı kullan dedi bazısı kullanma dedi

Siz naptınız kullandınız mı hamılelıgın kacıncı haftası ve folık b 12 ne kullandınız
malesef ben şuan tedavi görüyorum 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu şuan femara kullanıyorum yumurtlamak için folidoce ve benoxol kullanıyorum b12 olarak

Benimde 3 gende mutasyon cikti hetorozigot. Genetik dru hamilelogin 10. V3ya 11. Haftasında iğneye başlanır şuan seni corasprin idare eder filan dedi ama kaidn doğum drum igneye erken başlamanın faydası olur zararı olmaz. Biz başlayalım riske atmaya gerek yok dedi ve başladık 1 haftadır vuruyorum

Back
X