Hevesim gitti

siyah_puding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
1.097
609
38
Arkadaşlar bugün numaralı gözlük aldim cami 4000lira tuttu annemede soyledim kızdı demedigini bırakmadı bıktım artık böyle demesinden sizce haklimi annem kizmakta

Bu yazdığınızdan ne anlayıp haklı, haksız diyebiliriz? Neye kızdı? Tutara mı? Onunla almaya gitmediğinize mi? Gözlük almak yerine lens almadınız diye mi? Ameliyat ol diyordu, tavsiyesini dinlemediniz diye mi? Gerçekten biz ne anlayalım?

Siz evli degil miydiniz yanlis mi hatirliyorum? Anneniz fiyatina mi kizdi gerekli olan birsey sonucta kizmasi sacma.

maddi sorunlarinizmi var belki bu yuzden kizmistir anneniz bekarmisiniz annenizlemi yasiyorsunuz niye soyluyosunuzki annenize

Evli barklı kadınsın neden her şeyi annene yetiştiriyorsun? Huyunu bilmiyor musun?

Arkadaşlar bugün numaralı gözlük aldim cami 4000lira tuttu annemede soyledim kızdı demedigini bırakmadı bıktım artık böyle demesinden sizce haklimi annem kizmakta
Amannn kocanın parasını yiyorsun kime ne ? ayrıca almış gelmıssın eve kızsalar ne değişecek fiyatını söylemeyivereydin yada hiç söyleme senin başını mı bekliyor annen
Verme bidaha laf ağzına

Az önce de bi yorumda gözlük yüzünden azar işittim yazmışsın ama ordaki konu eş’ti

Eşim kızdı die mi annenle paylaşmak istedin de üstüne bide annen kızdı

Evet evliyim sağlık için verdim bide gözümde ağrılı astigmad var esim dert etmezken annemin kizmasi zoruma gitti

Ben müsrif biri değilim zaten eşimde öyle sağlık için verdim okadar
Yani bnde şunu demek istiyorum annenizin karismaya hakki yok evli barkli koskoca kadinsiniz esinizin de haberi varmis hem gerekli birsey almissiniz gereksizde olsa karişmamasi gerek bilmiyorum ben anlayamadim belki de iyi niyetle bi uyarida bulunmustur anneniz

Goz
Yani bnde şunu demek istiyorum annenizin karismaya hakki yok evli barkli koskoca kadinsiniz esinizin de haberi varmis hem gerekli birsey almissiniz gereksizde olsa karişmamasi gerek bilmiyorum ben anlayamadim belki de iyi niyetle bi uyarida bulunmustur annenizGoG
Yani bnde şunu demek istiyorum annenizin karismaya hakki yok evli barkli koskoca kadinsiniz esinizin de haberi varmis hem gerekli birsey almissiniz gereksizde olsa karişmamasi gerek bilmiyorum ben anlayamadim belki de iyi niyetle bi uyarida bulunmustur anneniz
Gözlüğü aldığımda eşim yanımdaydı ona sorarak aldım direkmen yok kazık yemisssiniz buraya gelseniz ucuz alırdık vs sözleri duyunca kırıldım açıkçası birde güneş gozlugude aldım ne gerek bar dedi eşim disardaydi ben sana söyleme demedinmi sonra bana sarılıp boşver dedi

Back
X