- 28 Mart 2025
- 1.097
- 609
- 38
- Konu Sahibi siyah_puding
Arkadaşlar bugün numaralı gözlük aldim cami 4000lira tuttu annemede soyledim kızdı demedigini bırakmadı bıktım artık böyle demesinden sizce haklimi annem kizmakta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn kocanın parasını yiyorsun kime ne ? ayrıca almış gelmıssın eve kızsalar ne değişecek fiyatını söylemeyivereydin yada hiç söyleme senin başını mı bekliyor annenArkadaşlar bugün numaralı gözlük aldim cami 4000lira tuttu annemede soyledim kızdı demedigini bırakmadı bıktım artık böyle demesinden sizce haklimi annem kizmakta
Biliyorum eşimde neden dedin diye kizdiEvli barklı kadınsın neden her şeyi annene yetiştiriyorsun? Huyunu bilmiyor musun?
Beş yıldan beri eşim sagliyorPuding sen evli barklı kadın değil misin? Ne azarlatıyosun kendini annene? Geçiminizi kocan sağlamıyor mu?
Evliyimmaddi sorunlarinizmi var belki bu yuzden kizmistir anneniz bekarmisiniz annenizlemi yasiyorsunuz niye soyluyosunuzki annenize
eee annen ne diye karisiyorki size ben onu anlamadimEvliyim
İsde karisiyor istiyor ki para biriktirelimmeee annen ne diye karisiyorki size ben onu anlamadim![]()
eee annen ne diye karisiyorki size ben onu anlamadim![]()
Yani para biriktirmeyi siz düşunemiyorsaniz anneniz hic düşünmemeli herkesin kendi hayati sonuctaİsde karisiyor istiyor ki para biriktirelimm
Ben müsrif biri değilim zaten eşimde öyle sağlık için verdim okadarYani para biriktirmeyi siz düşunemiyorsaniz anneniz hic düşünmemeli herkesin kendi hayati sonucta
Yani bnde şunu demek istiyorum annenizin karismaya hakki yok evli barkli koskoca kadinsiniz esinizin de haberi varmis hem gerekli birsey almissiniz gereksizde olsa karişmamasi gerek bilmiyorum ben anlayamadim belki de iyi niyetle bi uyarida bulunmustur annenizBen müsrif biri değilim zaten eşimde öyle sağlık için verdim okadar
Yani bnde şunu demek istiyorum annenizin karismaya hakki yok evli barkli koskoca kadinsiniz esinizin de haberi varmis hem gerekli birsey almissiniz gereksizde olsa karişmamasi gerek bilmiyorum ben anlayamadim belki de iyi niyetle bi uyarida bulunmustur annenizGoG
Gözlüğü aldığımda eşim yanımdaydı ona sorarak aldım direkmen yok kazık yemisssiniz buraya gelseniz ucuz alırdık vs sözleri duyunca kırıldım açıkçası birde güneş gozlugude aldım ne gerek bar dedi eşim disardaydi ben sana söyleme demedinmi sonra bana sarılıp boşver dediYani bnde şunu demek istiyorum annenizin karismaya hakki yok evli barkli koskoca kadinsiniz esinizin de haberi varmis hem gerekli birsey almissiniz gereksizde olsa karişmamasi gerek bilmiyorum ben anlayamadim belki de iyi niyetle bi uyarida bulunmustur anneniz