Kiiizzz hissetmiyorummddaaaa daha dktor iki hafta snra cagrdi kalp atisini duymak icinnn... sende mi hamilesin yoksaaaaaa takvim eklemissin ???????sağol sen beni bırak gebelik nasıl hissediyonmu bişeyler
evet canım meğerse geç döllenme olmuş adet günü gebe kalmışın kan testi ondan negatif çıkmış çok mutluyumKiiizzz hissetmiyorummddaaaa daha dktor iki hafta snra cagrdi kalp atisini duymak icinnn... sende mi hamilesin yoksaaaaaa takvim eklemissin ???????
Ayyyyyy inanmiyyorumn yaaaa cokk super bi haberr bu kac gundur giremiordum siteye ayyyuyyy cok sewindin bebek bole bisey iste hc umudun kalmaynca brden geluveriyokızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm
dün baktım sayfaya ama kalp atışını bi duyayım sonra gelirim inanamıyorum daha 3 koca yıl sen ne kadar bekledin bebeğiniAyyyyyy inanmiyyorumn yaaaa cokk super bi haberr bu kac gundur giremiordum siteye ayyyuyyy cok sewindin bebek bole bisey iste hc umudun kalmaynca brden geluveriyoozaman senide mayis anneleri konumuza beklioruzzz :))))
Ohaaa yaaa super bi haber buuuu :)))) ayyy saglikla kucagmxa alalim insallah ne kadardir olmuyordu bebegin ???evet canım meğerse geç döllenme olmuş adet günü gebe kalmışın kan testi ondan negatif çıkmış çok mutluyum
Canim yaa aynen su kalp atisini bi duyalimda hayrlusi ile yani seninkinin yaninda bnm beklemem hc sayilmaz ... nisan ayndan beri istiordum bebek.. 36 ay a 4 ay bekleyiss hic sayilir.. ama accisiyla da tatlisiylada gecti zaman ve mutlu haber geldiii saglikla kucagimiza aliriz insallahhhh :))))dün baktım sayfaya ama kalp atışını bi duyayım sonra gelirim inanamıyorum daha 3 koca yıl sen ne kadar bekledin bebeğini
benim 3 yıldır olmuyordu kız inan ne kötü günler geçirdim ama oldu sonunda dr geç döllenmeler pek sağlıklı olmaz diyor ama olsun sonunda oldu ya yeter banaOhaaa yaaa super bi haber buuuu :)))) ayyy saglikla kucagmxa alalim insallah ne kadardir olmuyordu bebegin ???
evet inşalah sağlıklı olur bebeğim allahım duysun sesimizi sağ salim alırız kucağımızaCanim yaa aynen su kalp atisini bi duyalimda hayrlusi ile yani seninkinin yaninda bnm beklemem hc sayilmaz ... nisan ayndan beri istiordum bebek.. 36 ay a 4 ay bekleyiss hic sayilir.. ama accisiyla da tatlisiylada gecti zaman ve mutlu haber geldiii saglikla kucagimiza aliriz insallahhhh :))))
Ayy ne güzel gördünmü bak Allahtan asla ümit kesilmez inş sağlıcakla kucağına alırsın tedaviyle mi olduevet inşalah sağlıklı olur bebeğim allahım duysun sesimizi sağ salim alırız kucağımıza
birat folik asit çörek otu bal tarçın bide soğan suyu bilmiyorum etkisi oldu mu ama bunları kullandımAyy ne güzel gördünmü bak Allahtan asla ümit kesilmez inş sağlıcakla kucağına alırsın tedaviyle mi oldu
kötü değil ki bende alttan muayene oldumKizlar meeraba yaa bn kucuk bi ilcede yasiyorum ve devlet hastanesi var burda sadece diger hastaneler ozel olanlar iki saat uzaklikta bana gitmem cok yorucu olacak. Burdaki doktor erkek. Erkek olmasini yargilamiyorum tabiki asla. Yaninda bayan hemsire var o yardimci oluyo . Beni alttan nuayne etti cogu kisiyi oyle muayne ediyormus bide kimden duyduysam bn iki cocuk dgrdum hc alttan muayne olmadm niye alttan ediyo falan filan birsuru sey duydum moralim bozulfu. Alttan muayne etmenin zarari varmis .. ama o da doktor sonucta belki o sekilde muayne edince daha ayrintili goruluyordur bilgisi olan var mi ? Sizide mi allttan muayne ediyolar ???
Ya iste bnde ole oldum ama milleti bi gormen lazm moralimi bozdular guya erkek doktor alttan muayne ediyomus kndmi sey gbi hssettim. Adam zaten omru boyunca sey gorecek yani manyak mi ozellikle ole yapacak .. daha ayrntili goruldugu icin oyle muayne ettgni biliorum cnku isini iyi bilen bi doktor . Snin doktorun bayan mi ??kötü değil ki bende alttan muayene oldum
Bilmis insanlar snirimi bozuyo tesekkur ederim ya icm rahatladi ..hep alttan muayene ediyorlar eğer hasta bakire değilse. benim doktorum da erkek. endişelenmeyin bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?