hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

Kiiizzz hissetmiyorummddaaaa daha dktor iki hafta snra cagrdi kalp atisini duymak icinnn... sende mi hamilesin yoksaaaaaa takvim eklemissin ???????
evet canım meğerse geç döllenme olmuş adet günü gebe kalmışın kan testi ondan negatif çıkmış çok mutluyum

Ayyyyyy inanmiyyorumn yaaaa cokk super bi haberr bu kac gundur giremiordum siteye ayyyuyyy cok sewindin bebek bole bisey iste hc umudun kalmaynca brden geluveriyo ozaman senide mayis anneleri konumuza beklioruzzz :))))

Ayyyyyy inanmiyyorumn yaaaa cokk super bi haberr bu kac gundur giremiordum siteye ayyyuyyy cok sewindin bebek bole bisey iste hc umudun kalmaynca brden geluveriyo ozaman senide mayis anneleri konumuza beklioruzzz :))))
dün baktım sayfaya ama kalp atışını bi duyayım sonra gelirim inanamıyorum daha 3 koca yıl sen ne kadar bekledin bebeğini

evet canım meğerse geç döllenme olmuş adet günü gebe kalmışın kan testi ondan negatif çıkmış çok mutluyum
Ohaaa yaaa super bi haber buuuu :)))) ayyy saglikla kucagmxa alalim insallah ne kadardir olmuyordu bebegin ???

dün baktım sayfaya ama kalp atışını bi duyayım sonra gelirim inanamıyorum daha 3 koca yıl sen ne kadar bekledin bebeğini
Canim yaa aynen su kalp atisini bi duyalimda hayrlusi ile yani seninkinin yaninda bnm beklemem hc sayilmaz ... nisan ayndan beri istiordum bebek.. 36 ay a 4 ay bekleyiss hic sayilir.. ama accisiyla da tatlisiylada gecti zaman ve mutlu haber geldiii saglikla kucagimiza aliriz insallahhhh :))))

Ohaaa yaaa super bi haber buuuu :)))) ayyy saglikla kucagmxa alalim insallah ne kadardir olmuyordu bebegin ???
benim 3 yıldır olmuyordu kız inan ne kötü günler geçirdim ama oldu sonunda dr geç döllenmeler pek sağlıklı olmaz diyor ama olsun sonunda oldu ya yeter bana

evet inşalah sağlıklı olur bebeğim allahım duysun sesimizi sağ salim alırız kucağımıza

Ayy ne güzel gördünmü bak Allahtan asla ümit kesilmez inş sağlıcakla kucağına alırsın tedaviyle mi oldu
birat folik asit çörek otu bal tarçın bide soğan suyu bilmiyorum etkisi oldu mu ama bunları kullandım

Kizlar meeraba yaa bn kucuk bi ilcede yasiyorum ve devlet hastanesi var burda sadece diger hastaneler ozel olanlar iki saat uzaklikta bana gitmem cok yorucu olacak. Burdaki doktor erkek. Erkek olmasini yargilamiyorum tabiki asla. Yaninda bayan hemsire var o yardimci oluyo . Beni alttan nuayne etti cogu kisiyi oyle muayne ediyormus bide kimden duyduysam bn iki cocuk dgrdum hc alttan muayne olmadm niye alttan ediyo falan filan birsuru sey duydum moralim bozulfu. Alttan muayne etmenin zarari varmis .. ama o da doktor sonucta belki o sekilde muayne edince daha ayrintili goruluyordur bilgisi olan var mi ? Sizide mi allttan muayne ediyolar ???

kötü değil ki bende alttan muayene oldum

kötü değil ki bende alttan muayene oldum
Ya iste bnde ole oldum ama milleti bi gormen lazm moralimi bozdular guya erkek doktor alttan muayne ediyomus kndmi sey gbi hssettim. Adam zaten omru boyunca sey gorecek yani manyak mi ozellikle ole yapacak .. daha ayrntili goruldugu icin oyle muayne ettgni biliorum cnku isini iyi bilen bi doktor . Snin doktorun bayan mi ??

22 ağustostu...ilk defa anne oldum...25 yaşındayım.Kürtaj olduktan sonra 4 5 gün kadar kanamam oldu.daha regl olmadım.25.günüm bu gün ve kahve akıntı geldi niye bir bilen var mı ?

akıntı olarak başlayıp regle çevirebilir ama çok geçmeden doktora sormak lazım. yarın bir ara istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…