- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Boşanmak için mutsuzluk temel sebeptir zaten. Mutsuzluğun sebebinin illa dayak, aldatma vs olması gerekmiyor.
Belli ki kafasında illa sizin kapanmaniz düşüncesi var. Üniversite fotolarinizi falan kapandiginiz zaman kimse görmesin, orda aciksiniz diye silmistir.
Anilarinizi silme ve mahvetmek cüreti gösteren bir adam hakkında iyi düşünün. Mutsuzsaniz ve doğru yolu ayrılmak olarak görüyorsanız kimsenin onayını almanız gerekmiyor. Sizin hayatınız bu , onlar yaşamıyor sizin yaşadıklarınizi.
Boşanayım diyorum ama kimse şiddet aldatma olmayınca abarttığımı söylüyor mutsuzluğum önemli değil.. Birde herkes beni çok sevdiğine inanmış durumda
Sana aynneeen katılıyorum. Madem kapalı istiyor kapalı biriyle evlenseymis ya.Kapatacak adam neden acik biriyle evlenir?
Canım sen daha nişanlıydın sanırım o renkler nasıl değişiyor görürsün bir süre sonra böyle büyük büyük eleştiriler yapma bence sen de evleneceksin yakında inşallah hiç değişmez de hep mutlu olursunevlenip çocuk yapmadan önce hiç mi renk vermiyor bu adamlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?