Hevesim sürekli kursağımda

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
Kızlar merhaba

Benim sıkıntım eşimle ilgili çok bunaltıyor beni. 3 yıllık evliyiz bebeğimiz var.

Adamın sınırı yok resmen geçmişime dair fotoğraf bile bırakmadı geçende baktım üniversite fotolarımı silmiş.. Erkeklerle konuşmak yok kuzenimle bile konuşurken sorun yaratıyor. Sürekli kapan diye baskı yapıyor. El alemin adamını getirmiş eve kaç kere kavga etti benle yok uzun giy dikkat et yakanı kapat vs vs. Bende diyorum girsin artık evimde rahat olayım onu geçtim sürekli kavga dikkat ediyorum ama buluyor takacak bişey..
Ben artık çok bunaldım dün gece bile yeni yıla girdik kavga etti benle ben yalnız kalamıyoruz diye söyledim hemen başladı savunmaya konuşmuyorum artık dedi sustu bende zaten bişey demeden sustu sonra bana mesaj atmış yok kapalı değilmişim vs vs hiç cevap bile vermedim sabah ta kalkıp gittiler yüzlerine bakmadım bile..

Tüm yaşadığım ilkleri rezil etti.. Doğuma giderken bana bağırdı ağlaya ağlaya girdim doğuma. Düğün günü kuaförde kavga çıkardı. Bunları anlamanız için söylüyorum. Anılarımın hepsinde olumsuzluk var resmen.. Dünde yeni yıla kavga ederek girdik yine yaptı yapacağını.. Yüzünü bile görmek istemiyorum resmen.. Eve gelsin istemiyorum bazen iş için il dışına gidiyor birkaç gün o kadar rahat ediyorum ki.. Konuştum hak veriyor ama yine yapıyor.. Boşanayım diyorum ama kimse şiddet aldatma olmayınca abarttığımı söylüyor mutsuzluğum önemli değil.. Birde herkes beni çok sevdiğine inanmış durumda gerçekten de seviyor ama kıskançlığı abartıyor bulmadım artık sürekli kısıtlama içinde yaşıyorum . Bu arada uzun süre çalıştım ama eşimin durumu iyi olduğu için doğumdan sonra ara verdim.
Ne yapacağımı bilmiyorum aramız iyiken çok iyiyiz ama hemen ardından hevesimi kursağımda bırakıyor...

Son düzenleme:
Yani boşanmak için illa dayak yemek mi gerekiyor bunu da hiç anlamıyorum.

Değiştiremezsiniz bu adam böyle gider bu tipler böyle oluyor

Elin adamının evinizde ne işi var ya kocan deli mi ne tövbe tövbe . Boşan bence bu adamın psikolojik problemleri var açık belli

Evinize sürekli birileri mi geliyor yani? Ne alaka ya? Bu kadar sık misafir ağırlayacaksa ona göre bi yer ayarlasın eşiniz.

Bi de psikolojik şiddet görüyorsunuz, devamlı kapan diye psikolojik baskı yapıyor.

Bende ayı şeyi diyorum madem getiriyorsun benle niye kavga ediyorsun sonra da kedi gibi peşimde dolaşıyor niye konuşmuyorsun diye

Boşanmak için mutsuzluk temel sebeptir zaten. Mutsuzluğun sebebinin illa dayak, aldatma vs olması gerekmiyor.

Belli ki kafasında illa sizin kapanmaniz düşüncesi var. Üniversite fotolarinizi falan kapandiginiz zaman kimse görmesin, orda aciksiniz diye silmistir.

Anilarinizi silme ve mahvetmek cüreti gösteren bir adam hakkında iyi düşünün. Mutsuzsaniz ve doğru yolu ayrılmak olarak görüyorsanız kimsenin onayını almanız gerekmiyor. Sizin hayatınız bu , onlar yaşamıyor sizin yaşadıklarınizi.

Bende öyle düşünüyorum ama aramız iyiyken gidiyor ama son zamanlarda her hafta birkaç gün böyleyiz

Birde seven insan kıskanır diyorlar

Daha az sevsin o zaman

evlenip çocuk yapmadan önce hiç mi renk vermiyor bu adamlar?

Bunca eziyete ragmen neden bu adam? Yok muydu baskasi?
Dugun gunu kuaforde bana bagiran adamin eline gelin cicegini verir git kendini göm bittin benim icin derim. Ne zorunuz vardi da devam ettiniz?

Eşim çok kışkanç değildir. Ama eve arkadaş getirdiğini görmedim.

Sanırım eşin istediği gibi yaşayacak.
Sen ona göre,onun emirleriyle, onun isteklerine göre yaşayacaksın. Beklentisi bu yönde.

Boşanayım diyorum ama kimse şiddet aldatma olmayınca abarttığımı söylüyor mutsuzluğum önemli değil.. Birde herkes beni çok sevdiğine inanmış durumda

Yani kusura bakmayin da baskasi mi yasiyor sizin evliliginizi? Buyuklerin nasihatini dinlemekle "millet ne der" zihniyetinin arasinda buyuk fark var. Mutlu degilseniz, mutlu degilsiniz. Illa 3. Sayfa haberi mi olmasi gerekiyor insanlarin evliligi bitirmek icin?

Size degil sinirim, bu toplumun burun sokma aliskanligina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…