Hevesim sürekli kursağımda

o rekler değişir de beyazken siyah olmaz. açık gri olur ancak. bu kadar renk farkı imkansız.

Kişisel hayatınızı baltalayan psikopat bir eşiniz var.
Ben ne yazsam boş, bir de bu adam ile evladınız var.
Ne diyebilirim ki?

Size saygı duymadığı sürece, siz de bu şekilde ağlayarak herşeyiniz kursağınızda kalarak yaşayacaksınız.
Size saygı duymasını sağlayın, alanınıza girmesinin de bir sınırı olmalı.
Geçmişinize ait fotoğrafları sildiğinde, geçmişinizi mi silmiş oluyor? anlamadım?
Bu nasıl bir zihniyet....

Eşinizin sizin kapanmanızı istemesinde bir sakınca yoktur, hatta görevidir. Fakat tavrı doğru değil. Bence eşinize ayak diretmeyin. Güzel sözle söylemesini deyin. Ayrılmanız çok yanlış olur.

Madem kapatacakmış seni neden açık haline vurulup almış ?

Eşiniz yabancıydı sizin sanırım nereli yani hangi ülkeden ona gore yorum yapıcam
Mısırlı canım

Bence kıskanç değil dengesiz..Kıskanç olsa elin adamını bırak eve getirmeyi eve getirme fikrini bile düşünmez.
Canim işine geldikçe öyle kendi işi düşünce aşırı geniş bir insan olabiliyor beni aynı evde başka bir adamla bile bıraktı zamanında

Bir ilişki uzmanına gitseniz?
Canim herkes ayılıp bayılıyor buna onu da kandırır yada haksız çıkarsa kavga eder hem benle hem uzmanla

Bunca eziyete ragmen neden bu adam? Yok muydu baskasi?
Dugun gunu kuaforde bana bagiran adamin eline gelin cicegini verir git kendini göm bittin benim icin derim. Ne zorunuz vardi da devam ettiniz?

Canim herşey hazirken maalesef olmuyor öyle toplum baskısı malum ailem ne der ne düşünür üzülür baskısı ayrı bişey

Eşim çok kışkanç değildir. Ama eve arkadaş getirdiğini görmedim.

Sanırım eşin istediği gibi yaşayacak.
Sen ona göre,onun emirleriyle, onun isteklerine göre yaşayacaksın. Beklentisi bu yönde.
Aynen öyle kesinlikle kısıtlanmayi istemez istediğini yapmak ister ben laf edersem kavga eder bazen diyorum kavgalarımızsa çıkıp gidiyor ya gelmese keşke
Kapatacak adam neden acik biriyle evlenir?
İlk başta açıklığı geçtim mini etekli gezen biriydim ben çok hoşuna giderdi o zamanlar sonra pantolon giy sonra pantolon üstüne uzun giy sonra kapan muhabbeti oldu

Kesinlikle haklısınız ama toplumdan ziyade anne babamın mutluluğu bağlıyor elimi eşimin hata yapması gerekli ki onlarda üzülmesin Tabiki uzulecekler ama açıklaması olacak onlara göre

Sana aynneeen katılıyorum. Madem kapalı istiyor kapalı biriyle evlenseymis ya.

Tüm anılarımı kaybettiğime mi yanayım bana saygı duymadığın mi yanayım.. Saygı en başından beri duymuyormus bana zaten saygı duyuyor gibi yapıp kendi isteklerini yaptırmış.

Eşinizin sizin kapanmanızı istemesinde bir sakınca yoktur, hatta görevidir. Fakat tavrı doğru değil. Bence eşinize ayak diretmeyin. Güzel sözle söylemesini deyin. Ayrılmanız çok yanlış olur.

Yani ne olursa olsun bu şekilde yaptıkça ben kapanmaktan nefret ediyorum ilerde kapanacaksam da kapanmak istemiyorum bir ara sokakta kapalı birini görmeye bile tahammül edemiyordum ki benim ailem. Hep kapalıdır

Madem kapatacakmış seni neden açık haline vurulup almış ?

Keşke bulabilsem cevabı bende soruyorum ona ailem kapalı olduğu için yüksek ihtimalmis

Ama şimdi konunun rengi değişti.
Siz tamamen farklı kültürden ve anlayıştan olan bir kişi ile evlisiniz.
Onun doğruları ile sizin doğrularınız tabii ki aynı olamaz.
Bu eşinizin kendisini geliştirmeyeceği anlamına gelmez, ancak bu kadar farklı olmanızın sebebi farklı kültürler muhakkak.

Bir laf vardır bilirsiniz "ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin" hesabı sizinkisi.

Şahsi fikrim, ben uğraşmazdım.
Değer vermeyen kişinin çok değişeceğini sanmıyorum.
Kendi kültüründe kadına olan değerin ne olduğu ortada.
Empoze ile geçecek bir ömür istiyorsanız devam edin bu yaşantınıza derim.
Ancak bir ömür böyle geçer mi?
Hep ispat, hep kendini anlatmak ile?
İyi düşünün, iyi tartın, doğru kararlar alırsınız umarım.

Kesinlikle boşan,adam normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…