Hevesin kalmamasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

+ 1

Travma gecirdikten ve dönum noktasi olmadan önce zaten böyle degildim. O yuzden sevdigimi sanmiyorum
Bunun bir travma sonucu olduğunun farkindasiniz bu güzel birşey. O halde tedavi olmanız için tek engel yine sizsiniz. Karanlıktan çıkmak için ışığı birinin yakmasini beklemeyin. Kalkın ışığı siz açın.

Geçen öyle bir söz okumuştum. En güzel insanlar yenilen, üzülen, darbe yiyen aldatılan insanlar. Gerçekten öyle değil mi? Bunlar bizi olgunlaştırıyor.

Pek sonuca ve çözüme ulaşmak ister gibi bir haliniz yok. Bu da konunuza yazdığım ilk mesajı doğruluyor. Yine de haksız olduğumu ümit ediyorum. Allah hakkınızda hayırlısı versin. Iyi olursunuz inşallah.

Geçen öyle bir söz okumuştum. En güzel insanlar yenilen, üzülen, darbe yiyen aldatılan insanlar. Gerçekten öyle değil mi? Bunlar bizi olgunlaştırıyor.

Ben olgunlasamadim ama cocuk kaldim hem de sinirli olarak

Zamanimi bekliyorum.. Amin hepimizin insAllah Tesekkur ederim , biraz toparlandiktan sonra ise de girdigimde birikmis paramla daha iyi bir tedavi de görurum belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…