Hevessiz miyim neyim?

ahhh o cicili bicili fotoğrafları paylaşıpta gerçekte olanları bir bilsen keşke derim bende. boşver olduğun gibi ol hissettiğin gibi yaşa kimseye benzeme

Ben bayilirim oyle ozenli sunumlar hazirlamaya ama esim hic anlamaz hatta komik buluyor o yuzden benim de hevesim kacti artık misafire bile cok suslu ozenli sunumlar yapamiyorum, icim gecti resmen

Sizde kendimi gördüm.. Çok da iyi anladım. Ama benim durumum bazı yaşanmışlıklardan sonra içimde ölen yaşama heyecanı. Eskiden bende arkadaşınız gibiydim. Süsü püsü, inciği boncuğu, herşeye özenmeyi çok severdim. Hayat bir şekilde beni aynaya dahi bakmak istemeyen, bırak süsü püsü kalkıp bulaşık bile yıkayamayan bir insan haline getirdi. Şimdi yavaş yavaş toparlıyorum kendimi, erkek arkadaşım sayesinde yeniden yaşama sevinci edindim. Ama eskisi gibi olurmuyum bir daha bilmem..

Bende yapmadım hiç ya , keşke yapacak yapıda olsaydım ama değilim .
Yapmaya utanırmıyım , kendimi komik mi hissederim tam bilemedim ama bir ara deneyim bari .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…