- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben çayı çok az pişiriyorum, çok uzun süre pişmiş çayları sevmiyorum bana çok acımsı geliyor. Ben çayı yarı çiğ içiyorum. :) Markadan olabilir ama, marka çok fark ediyor çayda.O çay bir süre sonra acımsı tat alıyor hiç ısıtıp içemiyoruz o yğzden. Bizim çay mı kötü acaba annemlerin evinde ben de bardak bardak içerdim
Ben o aradığım lezzeti bulabilmek için zibilyon tane çay karıştırıyorum ama hala bulamadımBen çayı çok az pişiriyorum, çok uzun süre pişmiş çayları sevmiyorum bana çok acımsı geliyor. Ben çayı yarı çiğ içiyorum. :) Markadan olabilir ama, marka çok fark ediyor çayda.
Ben çayı çok az pişiriyorum, çok uzun süre pişmiş çayları sevmiyorum bana çok acımsı geliyor. Ben çayı yarı çiğ içiyorum. :) Markadan olabilir ama, marka çok fark ediyor çayda.
Siz hic kaçak cay ictiniz mi?Ben o aradığım lezzeti bulabilmek için zibilyon tane çay karıştırıyorum ama hala bulamadım
Aradığım o dem tadı yok hiç bir çayda...
su kirecliyse ondan oluyor.Ben o aradığım lezzeti bulabilmek için zibilyon tane çay karıştırıyorum ama hala bulamadım
Aradığım o dem tadı yok hiç bir çayda...
Kaçak çay diye bir şey getirdiler ama felaket acıydı o daSiz hic kaçak cay ictiniz mi?
Memleketimde olan aynı marka çay burada güzel olmuyor vallahi. semaverde de denedim, çeşitli demliklerde de, çeşitli şekillerde de...Beceremedimsu kirecliyse ondan oluyor.
suyu cayi demlemeden once bol bol caydanlikta kaynatin. kettle kullanmayin
demekki memleketinin suyu guzel :)Kaçak çay diye bir şey getirdiler ama felaket acıydı o da
Memleketimde olan aynı marka çay burada güzel olmuyor vallahi. semaverde de denedim, çeşitli demliklerde de, çeşitli şekillerde de...Beceremedim
Kaçak çay diye bir şey getirdiler ama felaket acıydı o da
Ben cay hic sevmem de bizim buralarda sadece o tüketilir. Guzel bulur herkes. Cok aci, bir de koyu koyu içilir.
Ictim de cok kekremsi bir tadi var benim damak zevkime hic uymuyor, ama seven cok seviyor. Ben cayi yari cig ve hafif seviyorum. Aci caylari icemiyorum. :)Siz hic kaçak cay ictiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?