Hevessiz miyim neyim?

Bana sosyal medyada mıç mıç aşklardan öğğğ geldi resmen bazen bende sorgu içine düşüyorum herkez bu kadar mutluda biz niye değiliz ya diyorum sonra aklım başıma geliyo sende mutlusun illaki sürekli mıç mıç olmak şart değil benim de bu kadar çalışıp yemekti ütüydü uğraştıktan sonra kahve içmek bile aklıma gelmioki üzerini süsliyim bende hevessizim sanırım evimi bile zor temizliyorum şu yorgunlukla millette enerji bol sanırım

Harikasınız gerçekten çok güldüm adam yediğine yiyeceğine pişman oluyodur.

Bide altına kocişle çay keyfi, kocişle kahve keyfi yazmıyorlar mı

Bizde çay kahve misafirden misafire yapılıyor. İki küçük canavarla mümkün mü keyif. Nerede yattığımızı bilmiyoruz :)

Ne demişimde eleştirmişim. Ben yapamadığım için imrendim sadece. Şaka gibisiniz yahu. Herkes fikrini söylüyor burada.

Sakin olursanız sevinirim.
Üslubunuzu bozmayın, ben size karşı gayet normal birşey söyledim.
Şaka gibisiniz demeye hakkınız olamaz.
Evet sizinde dediğiniz gibi herkes fikrini söylüyor, fikrini söyleyenlere sizin gibi agrasifleşmiyor.

Onda olup,sende olmayan 30 beğeniyi geçme isteği
Kesinlikle...
Ben o tür şeylerin sosyal medyaya atılmasının sadece beğeni açlığı olduğunu düşünüyorum.
Tabi paylaşabilir sorun yok, ama o fotoğrafa bakıp o kızın tüm hayatının çiçekli, kalpli olduğunu sakın zannetme nomunomuchua . O fotolar çok aldatıcı olabiliyor.
Patates kızartmasının üstüne ketçapla kalp çizince kendimi şımartmış mı oluyorum yani Takmaaa, hem nimetle oyun olmaz

Bana sarma lütfen Tavrım ve üslubumda bir saygısızlık yok. Siz fikrinizi söylediniz ben de. Bu kadar.

İki senelik evliyim, daha dün gece ilk kez meyve tabağı hazırladım eşime. Gözleri doldu adamın
Meyve yiyorduk tabi de kabuklarıyla getirince hiç çekici olmuyor, janjanlı bişiler yaptım

2 sene üstüne yapınca gözleri dolmuştur.
Benimki ne yapardı acaba :)

Aman dert ettiğin şeye bak güzelim.. Demek ki içinden gelmiyor, boş ver.. Önemli olan sağlığın sıhhatin yerinde mi? eşinle mutlu musun? eğer cevabı evetse gerisi boş..
Ben şahsen sosyal medyada ki paylaşılan fotoların bir çoğunun gösteriş meraklısı olduğunu düşünüyorum.. Ya sen kimsin ki, kime neyin havasını atıyorsun.. Bence o fotolara aldanma, adı üstünde sanal alem..

Kocanı geçtim o çok önemli değil.
Sen kendini bile şımartmayı bilmezsin faat yazık..

Böyle düşünürsen yapmazsın ki zaten.
Bazı arkadaşlar sosyal medyada paylaşmak için yapıldığını söylemiş.
Kimileri o nedenle yapıyor da olabilir ama şahsen ben sosyal medyada bu tarz şeyler paylaşmam.
Hatta neredeyse hesabımı hiç kullanmıyorum.
Ama eşime de kendime de yiyecek/içecek bir şeyler hazırlarken çok özenir süslerim.
İçten gelen bişey...

bence o dışadönüklük içedönüklükle alakalı
ben de çok süslüyüm mesela ama kendime
dışarı çıkarken makyaj temizlerim ,evde çeşit çeşit...
iç çamaşırları yine öyle deli gibi severim...kimse görmez neticede hehe
kendimi yaşamayı sevdiğim için başkalarıyla paylaşmasam da uğraşıyorum o yüzden
kişilik ya kimi başkasına göstermeyi seviyor kimi kendisine yapmayı işte..
kimi de her ikisini de yapmıyor..

Yapmak zorunda değilsin. Herkesin içinde olmaz zaten bu heves. Bende de yok. Gerçi evli değilim ama evlenince değişeceğimi de zannetmiyorum. İçinden geldiği gibi davran, kalpli sosları yaptığın zamandan daha çok mutlu olursun. Eşin problem etmiyor sanırım böyle olmana. O mutluysa sen de mutlu olmaya bak başkalarına heveslenme boş ver. Çok tatlıymış de geç :)

Bu cicili bicili seylerin sosyal medyada paylasılması kısmını geciyorum. Tamamen ilgi açlıgından, kendini önemli hissetme arzusundan kaynaklanıyo. Arkadasın biri söylemis ya 30 begeni almazsa ölecek hastalıgına yakalanmış bi ton tip var oralara cok takılmayın
Ama cicili bicili seyler güzeldir ya. Gerci her seyde beceremiyorum ama yiyecek icecek oldu mu meraklıyımdır. Kahveleri cok güzel süslerim mesela zaafım var kahveye. Sırf kendim icecegim zaman bile cafelerdeki gibi böyle yaprak desenleri falan yapıyorum kahveme. Kahve makinem ve soslarım var evde bi de kremalarım. Bizim mutfagı görenler sen Ladyamore diye cafe aç diyolar. Bos vaktim mi cok nedir

Vallahi ben bir de çocuğuyla surekli geçirdiği mukemmel zamanlari, tiril tiril evi, kocasına mükemmel sofralar kuran kadinlara hayran kalıyorum. Sürekli de bakimlilar.
Ula ben haftada elli posta camasir yikarim, temizlik hic bitmez, oturma odamizda oyuncaklar saçılıdir her daim. Kizimin istekleri, oyunu,cisi, kakasi, mamasi....
Gunun sonunda deli makbule'ye dönüyorum.

iyi de herkes farklı,,,, ben sıkılırım öyle şeylerden,,, romantiklikden,,,,kalplerden mumlardan, şarkılardan,,,
vakti zamanında yapıldı bana da hepsi ama inan hep offfff vardı içimde,,,,
hiçunutmuyorum bir kere erkek arkadaşımın evşne gitmiştim sokak kapısında salona kadar ev dublekdi heryer mumlarla kaplıydı,,, merdivenlerden çıktım mumlar,, müthiş bşr sofra şamdanlar mumlar, güller ama ben offff modundaydım hakket sıkılıyorum yapamıyorum,,, dayanamıyorum da,,bir tane daha erkek arkadaşım vardı gitarı vardı dıy dıy dıy romantik şarkılar sabahtan akşama kadar,,, ,bir gün kendimi gitarı alıp kafasında parçalarken hayal etim ve ayrıldım çocukdan,,, walla,,, aaaana bende ne hikayeler var böyle,,,,

benşm için beğendili kebab yapmak romantik,( dün yaptım eşime haftalardır uyduruk yemek yapıyorum ) ,, üşüdüğüm zaman bana saıldığında sıcaklığını hissetmek romantik,,, yoksa böyle kalpler kulplar sıkıyor beni,,,dediğim gibi herkes farklı,,,,

Şimdi bunu "heves" olarak tarif etmemek lazım benim düşünceme göre... Tabii ki estetik sunumlar güzel oluyor insanın içini açıyor ama kişiden kişiye değişir böyle şeyler, sizde ya da bir başkasında böyle bir merakın olmamasını bir eksiklik olarak değerlendiremeyiz. Mesela aynı durum bende de var. Benim de hoşuma gider süslü özenli masalar sunumlar ama çok nadir böyle şeylere kalkışırım o an birkaç dakikamı alacaksa ve gerçekten istiyorsam yaparım. Birincisi ne yüreğim vaaar ne zamanım... Çok yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. İkincisi bu aralar denk geldiği için bu konuya yazmak istedim. Lütfen sevgiyle emekle mutlulukla böyle özenen hanımlar üstlerine alınmasın, münferit olarak bahsediyorum. Sosyal medya hesaplarımda en çok böyle fotolarına rastladığım iki kişi var biri ablam biri de arkadaşım. Ablam hakikaten çok uğraşır didinir kendini ev dekorasyonuna adamış ama hayatını çok iyi biliyorum. Mutsuz, eşiyle sorunları var, o telefonu elinden bıraksa biraz ya da bir gün de günlük bir fincanda kahve içse, sorunlarından uzaklaşmaya çalışmak yerine onlarla yüzleşecek ama bu onda bir kaçış ve savunma mekanizması yaratmış. Arkadaşıma gelince daha az önce eşiyle koyduğu kalpli kalpli çiçek böcek fotolarını gördüm ama evlendiğinden beri evde her şey havada uçuşuyor kavga sonrası birinden biri kendini kapı dışarı buluyor. Uzattım her zamanki gibi ama kısaca demem o ki bu süsler bu püsler gerçekten mutlu ve sağlıklı bir kişiliğin yansıması olmuyor her zaman sosyal medya kandırıyor bizi... Ağzımızın tadı evimizin huzuru yerinde olsun da, böyle hoşluklar da yeri gelir bir gün içinizden gelir yaparsınız bir atla deve değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…