- Konu Sahibi elma xsxekeri
-
bizm bebişler büyüdü valla bende bakıyorum hamişlere ne güzel heyecanlarmıs o günler benim kızım kocaman oldu 2 tane dişimiz var yürütece koyuyorum zaman zaman kosturup duruyor evin içince cekmece arıstırmalar çicek yolma en büyük favorilerimiz
ayyy evet ya bizimkiler büyüdüler artık.bende bakıyorum bizde aynı heyecanları yaşıyorduk allah hepsinie sağ salim kucağıana almayı nasip etsin....
bizimde 2 tane dişimiz çıktı 3. yolda emekliyor oğlum aba baba diyo kendince bişeyler söylüyo yemek yemeye gelince o biraz sorun hepsinden az az yiyo bende ısrar etmiyorum sizinkilerde öylemi ya sonradan yemez diye korkuyorum....
bende mart annesiyim bizim kızında 2 dişi çıktı offf neler yapıyor.ilk anni demeyi sonra baba çıkarıyo aba falan karışık ve anlaşılmaz bir sürü kelimeler.sonra yürüteçte fır dönüyo.şimdide ahh ah demeyi öğrendik.ah deyince vurmaya başlıyo sonra sarılıyo dayanamıyo galiba beni bi güldürüyo hem bana vuruyor hem babasına bakıyo ahahaha.çok komik yaa.çağırılınca ey diyodu ama bunu unuttu şimdi demiyo( .sonra bi müzik duyunca hemen ellerini çırpıyo eeee kız olduğu nerden bilinecek dimi ama bu bebişler bi alem yahuuu her gün yeni yeni şeyler öğrenince insan mutluluktan dört köşe oluyo valla
kızlar ya benim oğlum pek bişey yemiyo o kadar çeşit hazırlıyorum hevesle yapıyorum birkaç kaşığı geçmiyo yemesi sizin nasıl hiç yemez diye korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?