Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

bizde mart doğumluyuz 6 ayından itibaren emmiyor mama veriyorum biberona çok kötü alıştı kaşıkla yemek yediremiyorum 4-5 kaşığı çok istekli alıyo sonra ağzını kitliyo napıcağımı bilmiyorum

slm gülnur hoşgeldin aramıza bende mart annesiyim oğlum herşeyi yemesede artık hiç yememezlik yapmıyo yavaş yavaş biraz geriden gidiyoruz ama olsun bunada şükür senin bebeğin nasıl herşeyi yiyormu apalıyormu?

selam kızlar benim kızım da 2008 mart doğumlu..Şu an sıralıyoruz inşallah yakın zamanda yürümeye başlarız..Aslında o zaman daha zor olacak ama olsun daha şimdiden ortalığı birbirine katıyor bakalım yürüdüğünde ne olacak? benim kızım yemek ve uyku düşkünü fakat bu uyku nedense gündüzleri oluyor geceleri ayaktayız.

canımm benim kızım herşeyi yiyor ama kilo almıyor 1 ayda 200 grm almış, düzelir inş cnm yemesi

bende 10 martta doğurdum kızımı
üzülmeyin kızlar benim kızımda şu anda 8,5 kg.
yemek yeme olayı savaş gibi geçiyor. birşeye ilgisini vermeden yediremiyorum ve en fazla 1 kaşıktan sonra ilgisi dağlıyor. Ali babanın çiftliğinden girip daninonun çiftliğine, mini mini donmuş kuştan, bir gün birgün bir çocuğa bi sürü şarkı söylüyorum oyunla moyunla ancak 5-6 kaşık o da bazen o kadar sinirleniyorum ki ağzını sıkıp veriyorum ağlıyo ağlıyo öğürüyo kusuyo sonra neyse inşallah birgün düzelir
onun haricinde 6 dişi var 7 ve 8 yolda sanırım o yüzden uyku düzeni yok bi de biraz hasta kulak iltihabı vardı antibiyotik kullandık yarın yine gidicez dra .
dün yürümeye başladı 6-7 adım attı. sadece bab bab bab bab deyip duruyor. beni öpüyor. ben yatınca iyice gözlerimin içine girip kafayı eğip bakması var bitiyorum işte orda haluk levent gibi kafa sallıyor. müzik duyar duymaz sol bacğıyla ritim tutmaya ve elleriyle alkış, pıtılık yapıyor. çekmeceleri açıp itina ile boşaltıyor. bulaşık makinasının ve buzdolabının kapağının açılmasını dört gözle bekliyor. arasıra beni ısırıyor. dişlerini gıcırdatıyor en çok buna kızıyorum. gardrobun önüne gidip aynada kendine bağırıyor. cep telefonu ile konuşur gibi yapıyor laptopun desktopun tepesine çıkıyor. daha nice nice marifetleri var tabiki
Allah onlara sağlık sıhhat ve uzun ömür versin

benımde bebegım cok ıstahsızdı doktor bana mınadex balık yagı verdı onu kullanıyorum gunde 1 defa ve yemesı guzel ıstahı acıldı

Doktoruma bende sordum ama bize balıkyağı vermedi. Benim oğlumda emeklemiyor ama sıralayınca yürüyor. Bekliyoruz bakalım paşanın uygunadım yürmesini..

benim oğlumda çok kalpazan hiç yürüycekmiş gibi gelmiyo valla yattığı yerden kalkmak gibi bir çabası bile yok okula gidene kadar yürüse barii )))))) valla benimki yürüyo diyenlere imreniyorum

benim oğlumda çok kalpazan hiç yürüycekmiş gibi gelmiyo valla yattığı yerden kalkmak gibi bir çabası bile yok okula gidene kadar yürüse barii )))))) valla benimki yürüyo diyenlere imreniyorum

güldürdün valla benide :))) demek birden yürüyecek seninki. bizimki emekliyo ve koltukta sıralıyor bizimde komşu teyzeler bu geç yürür işini böyle görmeye alışır diyolar. bizdede her ay bir diş ve dolayısı ile iştahsızlık var. 8 dişimiz oldu maşallah . iki gündür sessiz seszsiz emekleyip bacak ısırmayı huy edindi pantolonun üstünden ısırıyor ama gözlerim fırlıyor acıdan. emzirenler bu acıya nasıl dayanıyor acaba delikafadulden
ama son iki aydır kilo alamıyor. benim doktorumda balık yağı vermedi ama iştah açtığını öğrenince doktora dedim kullanmak istiyorum dedim yoksa kafayı yemek üzereyddim 10 aylık bebek günde 250 ml biberon maması ile yaşamaya başlamıştı. onunla beraber bende aç duruyordum. çok şükür şimdi iştahı açıldı.

doğumgünü için bişeyler planlıyormusunuz arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

bizim doğum günümüz 26 mart annaneler,babbanneler,hala ve dayısı gelecekler ,hep birilikte canım oğlumun 1.yaş gününü kutlayacağız evde,evi süslemeyi düşünüyorum balonlar, değişik süsler ayyy şimdiden heyecanlandım valla.

valla bende günlerdir düşünüyorum nasıl bir doğumgünü yapmalıyım diye daha kimleri çağıracağımı bile bilmiyorum öyle çok büyük bir doğumgünü planlamıyorum ama mutlaka ilk doğumgünü diye azcık özeniyorum neler yapalım kızlar yaaa

bize kalabalık misafir geldiğinde kızım çok huysuzlanıyor. kapıyı çekip kaçasım geliyor :) doğumgününde kimseyi çağırmasam 20-25 kişi toplanırız dayı amca derken... evimiz küçük. mahallede bi pastane var orda yapmayı düşündük geniş geniş ama oda saçma geldi. evin iki adım ötesinde. geleni eve buyur etmeden olmaz karar veremedim valla. gelenlere minik hediyelerde hazırlıyım diyorum ne olacak bulamıyorum

biz ilk doğum gününde yurt dışında olcaz. 10 mart kızımın, 11 eşimin, 16 benim doğumtarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…