Hey 2008 Anneleri Nerdesiniz?

bizde 17 mart doğumluyuz
geçen yıl bu zamanları hatırladım şimdi ne güzeldi ben hamileliği çok özlüyorum gözüm kesse sırf hamileliği yeniden tatmak için 3. yapmak istiyorum ama gözüm kesmiyo valla :) oğlan çok bunaltınca aman allah korusun diyorum hemen
bizim 8 dişimiz var 4 aydır emekliyoruz sıralıyoruz kapı gıcırtısına oynuyo çok fingirdek bi oğlan kafa sallıyo el çırpıyo telefonda konuşuyo elinde telefon yoksa konuşur gibi yapıyo 10 parmak klavye kullanıyo yürüteçte hız denemeleri yapıyo:) yataktan beşiğe beşikten yatağa atlıyıp duruyo başım dönüyo bazen bulaşık makinesi boşken kapağına oturuyo çekmeceleri boşaltıyo elini kısıp ağlıyo sağlam parmağı kalmadı kuzumun yüzümü yalıyıp burnumu deli gibi ısırıyo ve erol taş gibi kahkaha atıyo sora ben baarınca acaip mimikleri var bizi gülmekten öldürüyo en sevdiği yer masanın altı genelde arayınca orda buluyorum bir aydır azını hiçbir kaşığa açmıyo minadex verdi doktorumuz pek kar etmedi sık orta kulak iltihabı olduğu için hastalanıyo sürekli immuzinc verdi doktor bağışıklık sistemini güçlendirsin diye baya faydasını gördüm bu arad bi hafta önce bide sünnet olduk aklıma gelenler bunlar kızlar bu konu sabitleşse keşke herkes kayboldu bi yerlere bebişleri öptüm bacılarım

ahhhh canım benim yazdıklarını okudumda maşallah valla oğluşuna benim oğlum senin oğlunu yaptıklarının çoğunu yaklaşık 3 yaşında falan yapar sadece diş konusunda beraberiz bide benimkinin çenesi düşük anam çok konuşuyo biçok kelimeyi düzgün söylüyo susayınca su istemeyi biliyo ama su biberonunu yere koyuyorumözellikle ama bi sıkınayımda şuna ulaşayımdemiyo suuuuuuuuu diye bağırıyo sade

bu arada kızlar oğluma ayakkabı almak için çok araştırma yaptım ilk ayakkabısı çok önemli diye gerçekten aldığım ayakkabı çok sağlıklıymış 1 haftada yere basması bile değişti çok araştırmış biri olarak ortopedik ayakkabı almanızı tavsiye ediyorum gerçi herkezin alım gücü varmı bilmiyorum ama benim yaşadığım yer küçük olduğu için dükkanlar bunun avantajını kullanıyo belki büyük şehirlerde aynı ayakkabı daha uyguna bulunabilir o kadar para veriyoruz ama kaç ay giyecek kişunun şurasında

bak şu yumurcaklara benim oğlanda azını açıp tek kelime etmiyo varsa yoksa gali gulu bişi dicekse aaaaaaahhh diye barıyo herşeyin adı aaah hepsinin gelişimi farklı işte seninkininde zamanı vardır bakarsın birden hareketlenir üzülme canları sağ olsunda yeterki

Selam arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım buradan ev taşıdın tabi telefondu netti anca bağlandı. Benim kızımda epey büyüdü sadece altta 2 dişimiz var, emekleme ve yürüme adına hiç gelişme yok arada yürütece koyuyorum ondada ağır çekimiz henüz. Oturduğu yerde müzik duyduğu anda çıldırıyor eller ayaklar o biçim. Ama çene maşallah bol baba gel, git, kalk, ver demeler başladı bazende ediyor bizim söylediğimiz kelimeleri taklit etmeye çalışıyor. Zaman ne çabuk geçiyor değilmi kocaman oldu valla bıdıklarımız.Hepinizin bebişlerini kocaman öpüyorum.

kaç numaradan başlıyor ben ayakkabıları hiç araştırmadım daha erken diye. vakti geldi mi diyosun :)

senin takviminmi yanlış nisan annesimisin naniknanik

merhaba 2008 anneleri uzun zamandir ugrayamiyordum siteye vallahi cocuk büyütmek cok zor insan kendine bile zaman ayiramiyor ....eeee kimler var neler yapiyorsunuz bu arada bebisler nasil benim cadi kizim büyüdü ve cok yaramaz)))))

bende ayakkabı aldım 19 numara ilk adım ayakkabısı ama ayagında tutmuyorya çıkarıyor hemen ayakta dururken sürte sürte çıkarıyor olmadı yere oturup eliyle savurup atıyor kilotlu çorap giydiriyorum corap giydirsem onuda çıkarıyor ne yapacgm ben bu kızla ya üşüteck diye korkuyorum bu arada dogum günüde yaklaştı heyecanlıyım ama ne yapacagıma bende karar veremedim ilk dogum günü oldugu için çok özel güzel olsun istiyorum epey kalabalık olacak ama hediye olarakta bbek şekeri tarzında şeker yaptırmak istiyorum dogum gününe uygun ismi yazar ilk dogumgünü ne bileyim başka neler yapabilirz fikriniz varmı arkadaşlar

doğumda mevlütte vs. her fırsatta bebek şekeri dağıttığım için farklı bişey olsun istedim. önceden yazdım mı hatırlamıyorum ama ben buzdolabına süs, magnet yapmaya karar verdim. kızımın güzel bir fotoğrafını çoğalttım. kırtasiyeden mıknatıs aldım. bunlar ucuza çıktı. şimdi fotonun etrafına kurdeleden gül yapıştırmayı düşünüyorum çerçeve niyetine. ben zaman ayırıp gülleri yapsam çok iyi olacak ama hazır alayım diyorum bakalım ucuza ulabilirsem. sizde farklı fikirler varsa paylaşalım arkadaşlar.

Sanesni son günde yakalamışsınız mart ayını. 1 nisan şakası olamamış :)

buzdolabı süsü güzel fikirmiş gerçekten nette photoscape photoshine programları var indirdim bende bunları kullanarakta süslü güzel fotolar yapılabilir yazıda yazılabiliyor günün anlamıyla ilgili birşeyler yazılabilir

evet ya mıknatıslı fotolar iyi fikir öle resimlerle oynama programlarıda var hatta mıknatıslı mandal olsa fotolarıda ucuna tutturup dağıtmak süper olur bencede.
Evet ya Nisan 1 e bekliymedi bıdık :) Adınıda Nisan düşünürken 31 Martta doğunca Nisa koyduk artık ...

meraba bende 2008 mart annesiyim. Benim kızım maşallah 2 aydır yani 9. ayından buyana ayaklanmış yürüyor. Her yere girip çıkıyor. 4 dişimiz var. Yemesi falan iyi şu anda 10 kilo oldu iyi mi? Anne sütüne devam. Yorumlarınızı bekliyorum.

maşallah kilosu iyiymiş annesi doğum kilosuda önemli. 1 yaşında doğum kilosunun 3 katına çıkması iyimiş.

bende2008mart annesiyim oglum asker gibi emekliyor 4 tane dişimiz var çok ilgi bekliyo başka evlerden nefret ediyor.. taşındık 3 gün agladı.. galiba benim oglum biraz şişko yürüyünce zayıflar diyorlar primanın 5 numarasını kullanıyoruz kilosunu ölçtürmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…