Hey allahım yarabbim konumu neden hep kapatıyorsunuz anlamıyorumki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Anam dert yanıyoruz herkes ağzına geleni söylüyor biz söyleyince batıyor anlamadım gitti,bakın görümcesi yüzünden kavga eden bir ben değilim, nefret ediyorum bana bişey yapmasa bile sevemiyorum içimden gelmiyor, görünce saç tellerim tiken tiken oluyor nasıl yenicem ben bu nefreti, allahım ayrın birgün çocuk sahibi olucam inşallah, ozaman nasıl çekicem bunun yüzünü ben, mecbur gelecek hala olunca, ay allahım düşünemiyorum.

Anam dert yanıyoruz herkes ağzına geleni söylüyor biz söyleyince batıyor anlamadım gitti,bakın görümcesi yüzünden kavga eden bir ben değilim, nefret ediyorum bana bişey yapmasa bile sevemiyorum içimden gelmiyor, görünce saç tellerim tiken tiken oluyor nasıl yenicem ben bu nefreti, allahım ayrın birgün çocuk sahibi olucam inşallah, ozaman nasıl çekicem bunun yüzünü ben, mecbur gelecek hala olunca, ay allahım düşünemiyorum.

doğmamış cocuğa şimdiden don biçiyorsun..

Natlus ıu olup arkadan hemen üye olup konu açıyorsun da tarz aynı, mevzu aynı, üslup aynı
Nasıl olacak bu iş?

Kaç üyeliğin var natlus basım döndü bugün sayende:1:

Kız bacım bu natlus78 üyelikden atılmıştım galiba, bugün aktif etmişler bu üyeliğimi bende burdan girdim anladınmı şekerim, yani bu üyeliğim iptal olduğu için natlusssss diye üyelik aldım hem kendimi gizlemedimki neysem oyum :) sagolsun site yöneticileri bende anlamadım natlus78 açmışlar aktif etmişler bende burdan girdim çaktınmı kız bacım

Neden sevmiyorsun gorumceni esinin kardesi ayip ediyorsun,sen yokken o vardi
Ne bu nefret yani
Bagdan gelip dagdakini kovmak seninki
Sen iyi ol onlarda iyi olur sana

Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermeniz gerekir,nihayetinde eşinizin kızkardeşi.

natlus kız ben seni çok özlemiştim
ne iyi ettinde geldinn :1:

Geri dondugun için hesapları birlestirmisler sanırım. Eşinin başka kardeşi varmı yoksa sadece gorumcemi var?

Neden sevmiyorsun gorumceni esinin kardesi ayip ediyorsun,sen yokken o vardi
Ne bu nefret yani
Bagdan gelip dagdakini kovmak seninki
Sen iyi ol onlarda iyi olur sana

Kız valla yolucam senide haaa ,kız ben iyiyim zaten onlar kötü ki burda dert yanıyom dimi onlar iyi olsalar sende iyi olursun demiyorsunda, sen iyi olki onlarda olsun diyorsun bu durumda benmi kötü oluyorumda onlar iyi oluyor demek istedin :) , demek kötü olunca karşındakide kötü olsun diyorsun öylemi :16: hem benim evim ayrı, bağ benim bahçe benim, kimin evinden kimi kovuyorlar anlamadım, ev benim kardeşinin değilki ne bu şimdi anlamadım

Son düzenleme:
Ya madem bi rahatsızlığınız var okumayın konularını .
Ben natlus un açtığı bütün konularda aynı kişileri görüyorum .
Değişmiyo işte üslubu kadın dolmuş burda rahatlamaya çalışıyor kimsenin kötü eleştirisini duymuyor daha da kötü oluyor.
Nasılsa yönetim konularını kapatıyor.
Bırakın burda rahatlasın.
Natluscum seninde dilinin ayarı yok konun kapatılmasın istiyorsan dertlesmek istiyorsan daha dikkatli yaz sinirine hem burda hem reelde hakim ol.
Yoksa bu şekilde hayat çekilmez canım.
Sen ailene hakareti hazmedemiyorsun ya hani eşinde öyle.
Her ne kadar kötü de olsa kimse ailesine laf söyletmek istemez canım.
Görümce kötü olabilir ama eşinin kardeşi siz iyi veya kötü bir aile olmuşsunuz daha iyimser davran görmezden gel psikolojik destek al hakaret etme emi canım

senin derdin ne ki..
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/566921-kk-kadinlar-klubu-icin-bitmistir-gelmem.html bunu gibi kaç konu paylaşmısın madem bitti kk senin için neden geliyorsun herşeyi takmışın sorun haline getirmişin ben bunaldım okurken böyle hayat mı gecer bacım :ssz:

Ya sanane arkadaşım ister biter ister geri gelirim sanane; hem ben hani başbakanımız benim için bundan sonra davos bitmiştir dediya bende espiri patlattım neyse anlayan anlar anlamayanda kendi bilir, geri geldim ne oldu

natlus konularına baktım da kaç konu açmışsın konuşma tarzın da bir o kadar kötü :26:
Bu kafayla gidersen bu forumda tutmazlar seni haberin olsun..
Boşver görümceyi bilmem neyi, efendi gibi takıl işte forumda.. Bi zahmet konu açmayarak :ssz:

Bu da kapatılır. Agresifliğiniz evliliğinizi bitirebilir, benden demesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X