Hey allahım yarabbim konumu neden hep kapatıyorsunuz anlamıyorumki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görümce görümce görmeyım senı ömrumce :) ben esımın butun aılesınden nefret edıyorum ama yapacak bısey yokk

görümce görümce görmeyım senı ömrumce :) ben esımın butun aılesınden nefret edıyorum ama yapacak bısey yokk

Görümcen burdan duymaz, yüzüne de istersen
Nefret hoş birşey değil bir kişi olur diyelim iki kişi olur, bir kesimin tamamınaysa belki de fazla ön yargılısınız

Nefret hoş birşey değil bir kişi olur diyelim iki kişi olur, bir kesimin tamamınaysa belki de fazla ön yargılısınız

canım kımden ıstersen ondan nefret ederım o bana kalmıs sen cok seversın olur bıter o kadar yanı

Kız ben yüzüne karşı neler söyledim gene anlamadı YÜZSÜZ diye bir terim var bilirmisin :32:

Son düzenleme:

konuş bacım arkandayım, valla bende görümceyim ama yıllardır gelinimizle daha bir ağız dalaşı bile yapmadık, insanına göre muamele yapıcaksın bence.

Anam dert yanıyoruz herkes ağzına geleni söylüyor biz söyleyince batıyor anlamadım gitti,bakın görümcesi yüzünden kavga eden bir ben değilim, nefret ediyorum bana bişey yapmasa bile sevemiyorum içimden gelmiyor, görünce saç tellerim tiken tiken oluyor nasıl yenicem ben bu nefreti, allahım ayrın birgün çocuk sahibi olucam inşallah, ozaman nasıl çekicem bunun yüzünü ben, mecbur gelecek hala olunca, ay allahım düşünemiyorum.

Hoş geldin diyelim Natlus..
Ara ara bakınır oldum artık sana nerelerde diye… en nihayetinde buradasın…
Yorum yapamıyorum.. bir selam vereyim dedim sadece.

Gercekten uslubunu bılmeyen saygısız bır kadınsın.
ne dersek dıyelım gevşeklıgınden dolayı anlamayacagın kesın.
Allah ıslah etsın ne dıyeyım :ssz:

natlus78,
üslubuna dikkat edersen, görümcen için bir konu açmışken gidip birkaç tane daha benzer konu açmazsan konuların kapatılmaz, sende ceza almazsın.

Yorum yapanlar sizde yazdıklarınıza dikkat edin lütfen...

Ve hepinize hatırlatma yapayım, görümceleriniz, kayınvalideleriniz, eşleriniz, yengeleriniz, komşularınız, arkadaşlarınız yani yakınlık derecesi ne olursa olsun bu siteye üye olmayan 3. şahıslar hakkında aşağılayıcı, rencide edici sözler söyler, hakaret ederseniz ceza alırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X