- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
O basi kapali türk kadinina aciyacagina sen önce kendine aci
bencede. bide bu dediklerinin üstüne senin önünde bu kavgayı etmeleri süper olmuş valla. Allah'ın sopası yok :hulya:
gülsümcüm valla bizim bu cevrede o bahsettigin kadinlardan cok fazla
o tip kadinlar öyle konusurlar ama nerde bir türk erkegi görseler yiyecek gibi bakarlar
hele ben yanindayke esime öyle bir bakiyorlarki hepsini yolasim geliyor:mymeka:
gülsümcüm valla bizim bu cevrede o bahsettigin kadinlardan cok fazla
o tip kadinlar öyle konusurlar ama nerde bir türk erkegi görseler yiyecek gibi bakarlar
hele ben yanindayke esime öyle bir bakiyorlarki hepsini yolasim geliyor:mymeka:
ne tutcam be o beni tutsun ben daha güzelim zamaninda azmi evlenme teklifi aldim almanin birinden:roflol::roflol:
iyi tut nan adamini, sahap ol bak. kaparlar yoksam
Dogru vallaha canim....sözde türk erkeklerinden nefret ederler, maco ya hepsi...:hulya:
Halbuki cogunun ici gidiyor...türk erkegi bonkör, kadina hesap ödetmez, kadina kadin gibi davranir, aileye cocuga daha cok önem verir....kendi erkeklerinde bu kriterler cok azinlikta
Tabiki bizim erkeklerimiz daha iyi onlarinki kötü diye birsey demek istemiyorum genelleme olmasin, her toplumun iyiside var kötüsüde....ben sadece derininde dedigi gibi bu kaliplasmis ön yargilardan rahatsiz oluyorum....
Erkek erkektir işte hepsi aynı fabrika ürünü gibi Almanı'ı,Rus'u,Türk'ü
Abim hep der ki bu rus erkekleri kadınlarını içip içip dövdüklerinden
rus bayanları çok kıymet biliyor.
Sanırım haklı da kaydirigubbakcemile2
Müslüman kadınlar hakkında yanıldığında hemfikiriz, ama avrupa erkeği için aynı şeyi söyleyemeceğim, türk erkeği istisnalar hariç anlatılanlar kadar mükemmel değil maalesef. Avrupalı erkekler kadınlara çok fazla değer veriyolar :sinifsinif:
iste o görülen tarfi birde görülmeyen tarafi var
ben cok kez karsilastim kadina olmayan hakretler yapan avrupalilari dayak atanimi arasiniz cocuguna eziyet edenimi paranin hesabini kurus kurus hesaplarlar
ama avrupa ülkelerinde bu tip olaylar hep örtbas edildigi icin biz öyle saniyoruz
avrupada kadin siginma evlerinin hinca hinc dolu oldugunu biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?