Heycaan doruktaa

Belirtim hiç yok beni korkutan o canım ya kafamda 2. Transfer günümü bile belirledim belirsizlik mahvetti beni
Etkilemek gibi olmasın ilk transferim negatif geldi ve günler öncesinden yaptığım testlerle hergün moralim bozuluyordu ve psikolojik olarak da olmamış olmadı zaten diye diye negatifi getirdim diye düşünüyorum tekrar transfer olursam kesinlikle gününde yapacağım

Bugün 7. Günüm test yaptım idrar negatif çıktı

benimde 5.gün bitti. tedavi süreci boyunca böyle stres olmadım. bekle beklee olumsuz düşünceler geliyo hep insanın aklına sürekli kendini dinlemeler. ay acaba krampmı ayy acaba ağrımı aaa yoksa bu belirtimi. anlamıyosun da hep bi stres.sanırım negatf çıkar felan diye testte yapamıycam ben

Testte negatif çıkıp, kanda negatif gören o kadar çok insan var ki ! Lütfen kendinize bunu yapmayın . Belki içinizde size tutunmaya çalışan bir minik var Allah dualarınızın karşılığını verir inşallah

İnşallahh pozitifii görürüzzz

Canım ınslalah güzel haberler alırsın. Bizde tup bebek ile hamis kaldık. Benimde hiç bir belirttim yoktu sadece hafif sol kasigimda ağrı hissediyordum. Cok pozitif ol biz 8. Günde yaptirmistik. 6.gun emriyosu bizimki 91 çıkmıştı. Bence sen bekle 3. Gun biraz geç kanda çıkıyor ama sanki var gibi hissettim hayırlısı Allahtan ınslalah

Benim pozitif çıktı ve hiç belirtim yoktu hala da belirtim yok 5. Haftadayız yani şakın belirti arayıp moralini bozma 3. Gün embriyosu geç çıkabilir test gününü bekle
Canım dün 7. Günümde idrar testi yaptım negatif çıktı pazar bir daha yapayım diyorum seninde gözün aydın kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallaaahh

Yaaa ne kadar güzel motive ediyorsun beni kuzumm dün yaptım negatif çıktı 7. Günümdü bugün yapmicam yarın yine gidip alıcam test zaten salı gününe artık neyse çıkar

Yaaa ne kadar güzel motive ediyorsun beni kuzumm dün yaptım negatif çıktı 7. Günümdü bugün yapmicam yarın yine gidip alıcam test zaten salı gününe artık neyse çıkar
Bende 4. Gun yaptım evde bir tane saklamışım esime demeden yaptım 4. Gun ve negatif biraz dedim aceba yok mu. Sonra dedim bosver hersey Allahtan ben pozitif olursam yavrum gelecek o çubuğu attım ve esime söyledim. Taki bebesimizi öğrenene kadar bence yapma bekle gününü ınslalah mevlam nasıp edecek. Hayırlısı ise verdik biz hep öyle deik 4 yıl sonra hayırlıca nasıp etti sizinde olcak sag salim ınslalah

Esime soyelemedim yazacaktım söyledim olmuş

Sizinki kaçıncı gün embiriyosuydu onlara görde değişiyomuş hep sinirlerim bozuldu yaaaa şu süreçte paikolojim yerle bir oldu bir yanım umut oluyor bir yanım negatif 3. Gün embiriyosuydu benim birde kaliteli demişlerdi 4 tane daha dondurulmuşum var

6. Gun emriyosu canım bizim geride yok dondurulmuş falan 1. Kaliteydi emriyomus yavrumuz ınslalah sizinde olacak bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…