• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecan duasının sonu

Bu insana çok büyük kötülük yaptım ben belki ben de kocamı kıskandırabilecek bir kadın olabilseydim beni terk etmezdi.Seni çok kıskanıyorum Rivera. Çok da özür dilerim.
Ne acayiptir ki aldatan erkeklerin eşleri genelde güzeldir...Güzellikle çokta alakası yok,karater yada karaktersizlik meselesi üzme kendini...Bu da geçer ya Hu...

''Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme, Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme.''Che

çok karışık durum :44:

findelan'tan alıntı yapınca,rivera yazmış gibi çıkıyo mesajı..
ve rivera banlı..
findeland nerde? :53:

çok karışık durum :44:

findelan'tan alıntı yapınca,rivera yazmış gibi çıkıyo mesajı..
ve rivera banlı..
findeland nerde? :53:

valla bende bişey anlamadım bu işten..kimin eli kimin ceninde bilemedim :53:

rivera ve findelan aynı kişiler bu durumda :30:

lise aşkına takmış birileri... durup durup konu açmış... :))

bir sonraki konuusna bakın arkadaşın başına ne gelmiş...

bu sefer kocası boşanmak istemiş... entrika entrika... al sana da entrika

pazar günü bi konu vardı eşi bi bayanı aldatms lise aşkıyla.bu bayan sanmstı ona sarmstı falan sonra özür diledi ayy kafam karştı:63:

çözdüm yaaa:) 2 üyelikle 2 ayrı konu açmış aldatılan da o aldatan da o . sonra güya eşinin aldattğı kadını burda bulmuş ona sarmışş puhahahah sonra adminler fark etmiş üyelikleri birleştirmiş ve mutlu son.. açtığı bütün başlıklar aynı rumuzda toplanınca 2 konuyu açanın da aynı sahıs olduğu kendi kendine sardığı anlaşılıyo.arkadasım siz var yaa roman yazın bestseller olur :66: bu nasıl bi hayal gücü ne tuhaf insanlar var yaa

Diğerini kapatmış konu sorumlusu, bunu da kapatsalar bari.

Arkadas kesinlikle senarist veya yazar olmalı. Cok iyi isler cıkarır!
Hayal gücü cok genis cünkü! :47:

:))) canım bir arkadaşım demişti.. hayatta kimseye acıma acınacak duruma düşersin diye...
o yüzden burda anlatılan hikayelere anlatılan her olaya fazla kapılmamak lazım...

fikir görüş istaeyene görüş...

ama fazla duygularını karıştırma ... uzak dur zarar görme ...

Editörlere seslenlyorum bu şahsın uyeliğinin iptalini istiyorum biz filmleri tv den de izlıyoruz

lise aşkına takmış birileri... durup durup konu açmış... :))

bir sonraki konuusna bakın arkadaşın başına ne gelmiş...

bu sefer kocası boşanmak istemiş... entrika entrika... al sana da entrika

bu senaristlerin kk'dolandıklarını biliyorum ,bizden esindiklerinide biliyorum e kolaymı onca hayali şeyleri ama hayata yakın olması gereken yazılar ay birde cevapları okkalı!!

açtığı konulara baktımda çoğu hayal ürünü...kocası bambaşka biriymiş...dayak yiyomuş :53::53::53:

eşinin internet metresi falann :52::52::52: burda zaman geçirip milleti kekliyeceğine bence drama yazarı olması gerek:4::4:

"Bir iki ay önce doğum gününü kutlamak için mesaj yazmıştım.wall a değil ama özele.Yakın zamanda bir sinema sitesinden editörlük teklifi aldım kabul ettim"demiş

Konuyu okudum çok karmaşık.Yılan hikayesi misali.ama editörse yazar olması da muhtemel

ne meslekte olduğu hiç belli değil...editör / dr :26::26::26::26:

Back
X