Heyecan duyacağım birşeyler arıyorum. Birşey olmalı ama ne bilmiyorum.
Yani tam anlatamıyorum ama böyle bir aksiyon ihtiyacım var.
Delice birşey.. Sonra huzur..
Evlendigimden beri cok aksiyonlu birsey olmadı. (Aksiyondan kastim gezmek tozmakta degil)
Yani nebileyim işte bekarken, gezmelerden eve sabah dönmek bile heyecanliydi. Artik degil tabi-.- Anlatabildiğimden emin değilim.
Formula 1 pistinde araba sürmek bence.
Eğlenceli arkadaşlar bulup onlara takılmak.
Evliligin doğasında yokki heyecan, halk arasında böyle çılgın tiplere evlenince durulur diyorlar ya boşuna değil.
Çok huzurlu bi evliliğiniz var zannımca :))
Tatile çıkın, motor kullanmayı biliyorsanız tatilinizi o şekilde gezerek yapabilirsiniz. Yada yelkenli, dalış, gibi sizin için ne yeni olursa öyle bir şey öğrenebilirsiniz.
Eğer maddi imkanlarınız el vermiyorsa arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelin, tabu, sessiz sinema falan oynayın. Eskiden nasıl vakit geciryorsaniz biraz o şekilde vakit geçirin. heyecanli olmasa da değişiklik bu isteğinizi biraz azaltabilir.
Şu sıralar şu kaçış oyunları çok moda. Grupla gidiyorsunuz, bir dairenin içinde ipuçları vs var, cikmaya calisiyorsunuz
Denenebilir :)
Ya yakın zamanda bir illusion gösterisi vasa o da enteresan olabiliyor :)
Degisik bisey ariyosan tavsiye ettiklerimi yap
Hep paraşütle atlamak istemişimdir.. bir de bungee jumping adrenalin tavan :))) ama eşimin ödü patlıyo hele paraşüt diye tutturmuştum bi defa kilom tutmadığı için çıkamadım kuleye adam havada asılı kalırsın bi de senle uğraşmayalım demişti :))Yoo kavgada oluyor. Kavgasiz evlilik mi olur
durumunuz varsa kafanızda bir ülke belirleyin ve kafanıza göre gezin. insanın bilmediği yerleri görmesi oralarda kaybolması kadar eğlenceli bir şey yok.
Ay siz biber gazı sıkmıştınız esinize degil mi:) korku ve kaçış evleri var ona gidebilirsiniz. Bi saat falan gayet heyecanlı geçiyor. tek kişilik uçak pilotaj eğitimlerine katılabilirsiniz. Cook az parayla hic bilmediğiniz bi şehire gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?