- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
Hep paraşütle atlamak istemişimdir.. bir de bungee jumping adrenalin tavan :))) ama eşimin ödü patlıyo hele paraşüt diye tutturmuştum bi defa kilom tutmadığı için çıkamadım kuleye adam havada asılı kalırsın bi de senle uğraşmayalım demişti :))
Fiziksel şartlar uyuyosa deneyin derim
House running yapin o zaman cünkü onda kilo dert degil, belindeki sakatlikda önemli degil , hem heyecan istiyosun, hemde heyecan yasamak icin kriterlere uygun degilsin. Azcik ye de 3 kilo aliver bari. Iiiiyy bide esin korkaksa, söylediklerim zaten olmaz.
O ileriki planlarimizda var ama suan yurtici olabilir.
yani seyahatlerde hep heyecan verici olaylar olur deneyin mutlaka. balona binin paraşütle atlayın. ölmemeye dikkat edin.
Adi ustunde evlenmek be canim yani evcimen bi insan olmak ne aksiyonu bekliyosun bu saatten sonra:)
Yasam enerjin hic bitmesin insallah bulursun ya hamileyim iyice eve kapandim cocuk olunca dusunemiyorum:)Evlendik diye ölmedik ya daha yaşımız kaçSadece farklı birseyler ariyorum bulacagima eminim.
Laserquest oynadik biz gecen, süperdi
Boşver heyecanı falan insanlar heyecan olsun diye yanlışlara düşebiliyor maalesef
Aynı ben ya. Keşke bende de biraz aksiyon olsa.
Tavsiyelerden yararlan.aslında benim bu can sıkıntım birazda sehir kaynakli %90 ihtimal istedigim sehre gidecegiz bikac ay icinde belki kendi gelirim 2 senedir iligimi kuruttu burasi insanin bisey yapasi varsada hevesini kaciriyor.
Parasut andrenalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?