Heyecan mı yok? Hamileyim diye mi? Neler oluyor?

İyi de bunu yapan sizsiniz. Eşiniz düşünemeyen bir varlık orası kesin de ne diye adamın her şeyini ayağına getiriyorsunuz?

Ben şu anda hamileyim eşim her şeyle ilgileniyor ama hamilelikten önce de her şeyi sırtlanmazdım. Aynı saatte çıkıp aynı saatte geliyoruz. Her şeyi ben yapsam biz de çok kavga ederdik eminim. Onun yerine zamanında müdahale edip onun annesi olmadığımı hatırlatıyorum.

Kusura bakmayın ama hata sizde. Eşinize ültimatom vermeye korkmayın.
Kıyafetini çıkarıp oraya buraya mı atıyor? yıkamayın. Her akşam önüne yemek koymayın yapamam deyin.
Zaten çocuk olunca kaç parça olacaksınız önleminizi alın. Kimse şahane kadın diye madalya takmıyor.

Bugüne kadar düşünmemeye çalışıyordum abarttığımı sanıp canımı sıkmamaya çalıştım hep. Bugünse kendime bile yeni itiraf ettim. O nasılsa ben de bundan sonra öyle olacağım. Dediğiniz gibi umarım düzelir.

Ama gerçekten böyle değildi son iki aydır böyle. Yemek yapmasını bilmez ama yorgunum yapamadım dediğimde dışarıdan söylerdi yeri geldiğinde çay kahve yapıp getiren kalkıp kendi suyunu içen içtikten sonra içecek misin getireyim mi diye soran bir iş yapacağım zaman elimden alıp yapan biriydi. Yapmasa bile yoruldun bırak sonra yap derdi. Biraz rahatsizlansam uzerime titrerdi simdi hasta olsam tınlamıyor bile. Nisanlanmadan önce ayrı sehirlerdeydik özledim deyip aynı gün çıkıp gelirdi iki günde bir yanımdaydı dayanamayıp buraya taşındı her an sevgisini belli ederdi. Simdi sevgisini gösterdiği tek şey kıskançlık. Hayatında biri var desem yok adım gibi eminim yanımdan ayrılmaz bensiz dışarı cikmaz başka bir kadına göz ucuyla bile bakmaz bir şeyini gizleyip saklamaz.

Zamanı gelmiş, hasta numarası yapcan, tipik sorunlu tripli hamile olcaksın

Adam.nişanlı iken açıkça demiş zaten ne istediğini nasıl olacağını

İkizler burcu mu ? Benim eşimde böyle bencillikten başka bir şey değil...Artık içime kapandım ve her şeyin farkındayım..Kim olursa olsun kin tutamıyorum çabuk unutuyorum o da bunu kullanıyor.Kavgalarda susarım o bağırır çağırır (sesi çok kalın) cevap vermezsem de bağırır cevap versem de..Artık hiç cevap vermiyorum.Keşke bağırırken ses telleri kopsa da az sesi çıksa diye dua ederim içimden :) Ama kurtulacağım.Hayatım boyunca böyle gitmeyeceğini anladım.İşimi elime alacağım ve ya değişecek ya da kurtulacağım bu pasiflikten ezilmekten psikolojik baskıdan...

her şeyi anlıyorum da,
çalışıyorsun, hamilesin, bir de aynı anda eve giriyorsunuz.
o içeride tv izleyip siz yemek mi yapıyorsunuz.

hadi siz erken eve geliyor olsanız falan neyse diyeceğim. ama bu çok acı ya.
birinin eşinizi sarsması gerek.

bebeğiniz iin bu dönemde fazla bunları kafaya takmayın gücünüz yettiği ölçüde hareket edin... bol bol dinlenmeye uyumaya özen gösterin inanın uyumayı özlediğiniz zamanlar olacak ... odaklandığınız konu bebiş olsun kolay doğumlar...

Verme yapma götürme temizleme bırak dağınık kalsın. Madem yapınca karşılığını görmüyorsun bırak o zaman anlasın. Yapınca da tartışıyor zaten.
Yerinde olsam herşeyş göze alır sererdim. Yemek mi yapılacak kasıklarım ağrıyo diyip yatardım, ev mi süpürülecek belim ağrıyo derdim. 1 hafta yapma bakalım kıymetini nası anlıyo.

Garip ama düzeliyor sanki. Dün misafirimiz gelecekti ve kendiliğinden ben söylemeden yardım etti. Gece çok fazla sancım oldu ilgilendi yanımdan ayrılmadı sırt üstü yattığımda ağrım oluyor gece uyurken yine sırt üstü yatmışım uyandırıp soluna dön dedi önceden hiç dikkat etmezdi. Bugün de işe giderken sen gelme yataktan kalkma uzan dinlen biraz hamile gibi davran dedi. Bunları duyduğuma inanamıyorum.

Günden güne o yaptığın işleri bıraksan. Yapamıyor olsan. Yavaş yavaş görse o da . En azından halini göre gore yapamaz böyle galiba.

Yetisemiyorum demenden anlamiyorsa . Birak yetisme. Gozuyle gorsun bir de. O zaman idrak eder belki.
Bebeginde saglikla dogsun ins.

Yapma arkadaşım yapma. Yapıyorsun da kıymet mi biliyor? Vermezsen kendi mecbur alacak suyunu. Hamilelik dönemi çiftler için çok heyecanlı bir dönem bence. O kocanızın kendi tomrukluğu...

Düzeliyor olabilir mi? Pazar günü her şeye yardım etti camları bile sildi. Ve artık benden çok fazla bir beklentisi yok. Kendi işini kendi yapıyor. Şimdilik.. Böyle devam eder inşallah.

Eklentiler

• IMG_20151129_145444.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 97
Tipik bencil bir eşiniz var.Siz de onun gibi olun.O eminim sorunun olduğunun bile farkında değil ya da bir çoğu gibi umursamıyor.
Kesin bir dille böyle yürümeyeceğini belirtin çünkü durum hiç değişecek gibi görünmüyor.

erkeklerde hanımları hamıleyken o babalık duygusunu hıssetmezlermıs pek siz bence şunu ddeneyin. göbeğinizi açın yalandan yere ona dokundutturun tekme atıyor felan dıyın o sevınce bakınca hareket edıyor dıyın yalandan yere . bunu uzmandan duymustm bebek dogdktan sonra isee cıplak bedene eşınınız ust kısmıda cıplak olsun bebek de oyle olsun ustune yatsınn 30 felan oyle beklesın demıstı yanlıs hatrlamıyorsam buda işe yarıyormus.bide eşinizn yanında çok gözyaşı dokmeyın erkekler acıdan kaçarlarmıs soncta ağlama duvarı degıl cok yapmayın bunu .bundan dolayıda boşanrım senden felan demeyın siz ona öyle dedgınızde aslında sız bşanmk ıstemıyorsunuz ama bir erkeğe böyle dedgınız ıcın onun mekanızması farklı calıstıgıı ıcın gercekten boşanmk ıstedıgınız anlıyor.ona sevdiğinizi söyleyin mesela .aklıma uzmanlarrdan dınledıgm kadarıyla bnlar geldı kolay gelsın ınsallah saglıklaa bebegnız dunyaya gelır

Düzeliyor olabilir mi? Pazar günü her şeye yardım etti camları bile sildi. Ve artık benden çok fazla bir beklentisi yok. Kendi işini kendi yapıyor. Şimdilik.. Böyle devam eder inşallah.
Ahhaha ahhaha.valla foto koymana çok güldüm:))
Yapacak tabi ki.alışsın ki bebek doğunca desteğe daha çok ihtiyacınız olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…