Evlenmeden önce rahata alıştırmadım ki ama ben. Kendiliğinden yardım eder her şeyi birlikte yapar her şeye birlikte karar verirdik. Ben anlayamıyorum. Bir kaç ay öncesine kadar bu kadar gücüme gitmiyordu aldırmıyordum ya da. Ama o zamanlar bu kadar değildi son zamanlarda iyice umursamaz oldu. Konuşamıyoruz artık. Ben onu suçluyorum o beni suçluyor. Ayrılık konusu açılınca iyice deliriyor olmaz diyor tamam düzeleceğim diyor iki gün sonra yine aynı. Sanki o hamile. Çok mu şey istiyorum acaba.Çok hassas bir donemdesiniz öncelikle inşallah bebisinizi kucaginiza alırsınız okuyunca sanki benim eşimi anlatıyorsun gibi geldi bizde de malesef su ayaklara getirilir çayı kurabiyesi ve hiç bir destek görmedim hamileykende çocuklar varken de şimdi bir oğlum bir kızım var ikisini de kimseden bir destek görmeden buyuttum yıprandım mi yıprandım bizim hatamız evliliğimizin en başından onları bu kadar rahat alıştırmak ve malesef ben degistiremedim 6 yıl oldu bende disardakilere ozeniyorum yapabileceğiniz hiç birşey yok odun odundur
Defalarca konuştum hep tamam düzeleceğim dedi ama en fazla iki gün sürdü.cnm eşini karşına alıp güzel bir dille konuştun mu? yetişemiyorum çok yoruluyorum bana yardım et de eminim ki anlayış gösterir, konuştun mu hiç bu konuda?
Umarım umarım değişir.Baba olma stresi diycem olmayacak bütün çileyi sen cekiyorsun inşallah bebis dogunca değişir kocaniz
Isyeri kendimize ait. Madem yoruluyorsun gelme diyor. Çok gergin işe gitmesem aklım orada kalıyor. En ufak sinirle elemanlara patlıyor pire için yorgan yakıyor. 16 aydır evliyiz. Erken hamile kaldığımı düşünüyorum ben de bazen ama bunu düşündüğüm zamanlar pişman oluyorum bebeğime ihanet etmiş gibi hissediyorum. Değişen ne anlamıyorum önceden böyle değildi.Hamilesiniz, çalışıyorsunuz ve birde suyunu bile sizden bekliyor?
Aha mutfak orada diyin valla yapın. Haklısınız kırılmakta.
Sadece problem yardım etmemesi değil anladığım kadarı ile genel olarak anlaşamıyorsunuz.
Boşanmayı sürekli dile getirmeyin, haa boşanacaksanız da sözlerine güvenmeyin.
Demeden edemeyeceğim. Keşke biraz daha aynı evde yaşayıp bebeğe karar verseydiniz.
Kolaylıklar diliyorum.
Olan olmuş, bebeğinize odaklanın. Boşanmayı düşünmeyin hemen, hallolacak konular olduğunu düşünüyorum. Bazı adamlar kazma oluyor, ince düşünemiyor. Yardım istediğinizde ne yapıyor?Isyeri kendimize ait. Madem yoruluyorsun gelme diyor. Çok gergin işe gitmesem aklım orada kalıyor. En ufak sinirle elemanlara patlıyor pire için yorgan yakıyor. 16 aydır evliyiz. Erken hamile kaldığımı düşünüyorum ben de bazen ama bunu düşündüğüm zamanlar pişman oluyorum bebeğime ihanet etmiş gibi hissediyorum. Değişen ne anlamıyorum önceden böyle değildi.
Komik ama benim görevim değil bunlar diyor. Telefon bilgisayar televizyon kumam oldu sanki. Trip atip naz yapsam o da trip atmaya basliyor. Trip attigimda gonlumu alacaksa bile ayagina cagiriyor kendisi benim yanima gelmiyor aynı koltukta biraz yanima kaymaya bile useniyor bana kay diyor yanına geleyim diye.Olan olmuş, bebeğinize odaklanın. Boşanmayı düşünmeyin hemen, hallolacak konular olduğunu düşünüyorum. Bazı adamlar kazma oluyor, ince düşünemiyor. Yardım istediğinizde ne yapıyor?
Hadi yaa.Komik ama benim görevim değil bunlar diyor. Telefon bilgisayar televizyon kumam oldu sanki. Trip atip naz yapsam o da trip atmaya basliyor. Trip attigimda gonlumu alacaksa bile ayagina cagiriyor kendisi benim yanima gelmiyor aynı koltukta biraz yanima kaymaya bile useniyor bana kay diyor yanına geleyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?