Sen sevmişsin, istemişsin ve güvenmişsiniz birbirinize, ne mutlu size. Aileler hep böyle daha iyisi olurmu acep, yada falanca kişinin dediği daha iyiydi, gibi söylemleri olabilir. Sen onları önemseme. Onu sevdiğine ve mutlu olacağına ikna et onları. Sadece ailene karşına almamaya bak, onları kırmadan konuş..
ilk zamanlar oluyor böyle durumlar... kulak asmayınca karşı tarafta daha fazla söylenemiyor... boşver..
bende de ilk isteme olaylarında abim karıştı nişanlımın işini beğenmedi yok orada fazla çalışamazmış falan özel sektörmüş... devamlı bahaneler bulmaya başladı ama dedim hiçbirşeyin garantisi yokki şimdi durduk yere çalıştığı yerden çıkarsa düşüncesiye evlenmemekte olmaz ki o zaman hayatı yaşamanın da anlamı olmaz ki nasıl olsa bigün ölecez gibi bişi bu...
annen senden yana nasıl olsa fazla lafa söze karışma ben öyle yapmıştım daha iyi oluyor... Zaten nişan olduktan sonra ailede alışıyor sende...
Hayırlı olsun şimdiden... sen mutluysan gerisi boş...
bir şey olmaz atlatırlar zamanla :lepi:
Canım hayırlı olsun şimdiden ufak tatsızlıklar bunlar atlatırsınız inşallah.. Böylesine iyi bir ablan olduğu için çok şanslısın kıymetini bil.. Benim abim var ve 6 senelik ilişkimizi tam da senin durumundayken bozdu...
senin adına sevindim canım bak babanda bişey dememiş... annen anlattı herhalde durumu.... atlatırsın güzelim...
abin mi bozdu onun nedeni neydi,neden ayırırlar iyisi ile kötüsüile biz çekmeye hazırız neden karışırlaralsanaalsanasmile bizde umarım atlatırız canım babam akşam benle konuşmuyor sanki istediğim adamla evleneceğim diye çok kötü birşey yapmışım gibi ya sabır diyorum daha başlardayım ipleri koparmamam gerek,akşma ablamı çağıraım en iyisi o hakkından geliyor babişimin
hadi gözün aydın canım. elbise güzel ama başka alternatiflerde bakabilirsin. ner birşey söylemek için üstünde görsek daha iyi olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?