Kız İsteme heyecandan mı yoksa sıkıntıdan mı bilmem :)))

caponumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.431
5
156
41
herkese selam arkadaşlar,
sonunda beklediğimiz o güzel günler geldi sanırım tam 7 senedir ben ve sevgilim bu anı bekliyoruz:asigim: parasızlıktır,işsizliktir derken sonunda herşeyi aştık,ve bayrama istemeye geliyorlar tabi heyecan tavan yapmış durumda tek bir sorun var oda babam,sevgilim polis oldu şuanda eğitimde düğünüde biz kendimiz yapacağız yardım almadan,gelin görünki babam daha iyi kısmetlerim varken onunla evlenmemi istemiyor,sıkıntı çekmemi istemiyor,evet haklıda ama biz 7 yıldır o kadar çok sıkıntıya göğüs gerdik ki zaten bundan sonrasıı vız gelir tırıs gider haberi yok,dün anneme söyledim sanki hiç haberiyokmuş gibi kadın mum gibi oldu:1shok::1shok: iftara kaynamış bir çorba ve buz gibi bir yemek getirdi şokta yani,konuşamadık ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah ablam annemle konuşmuş,babanla ben konuşayım onun kalbini kırabilir demiş annem,ablamda sert yapmış kızın kursağında bırakmayın bu iş olacak demiş(iyiy ki o varŞenizŞeniz)ya en mutlu günüm ama yaşayamıyorum umarım akşama herşey yoluuna girer
uzun oldu kusura bakmayın ama içim dolmuş yahuuuu

Sen sevmişsin, istemişsin ve güvenmişsiniz birbirinize, ne mutlu size. Aileler hep böyle daha iyisi olurmu acep, yada falanca kişinin dediği daha iyiydi, gibi söylemleri olabilir. Sen onları önemseme. Onu sevdiğine ve mutlu olacağına ikna et onları. Sadece ailene karşına almamaya bak, onları kırmadan konuş..

evet kırmadan olacak,yoksa böyle anlar asla unutulmaz evlensek bile annemi aradım şimdi işteymiş sonra konuşuruz dedi offff hem akşam olsun istiyorum hem istemiyorumm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ilk zamanlar oluyor böyle durumlar... kulak asmayınca karşı tarafta daha fazla söylenemiyor... boşver..

bende de ilk isteme olaylarında abim karıştı nişanlımın işini beğenmedi yok orada fazla çalışamazmış falan özel sektörmüş... devamlı bahaneler bulmaya başladı ama dedim hiçbirşeyin garantisi yokki şimdi durduk yere çalıştığı yerden çıkarsa düşüncesiye evlenmemekte olmaz ki o zaman hayatı yaşamanın da anlamı olmaz ki nasıl olsa bigün ölecez gibi bişi bu...

annen senden yana nasıl olsa fazla lafa söze karışma ben öyle yapmıştım daha iyi oluyor... Zaten nişan olduktan sonra ailede alışıyor sende...

Hayırlı olsun şimdiden... sen mutluysan gerisi boş...

öncelikle çok sağol canım seninkide hayırlı olsun
neden karışırlarki bende anlamıyorum daha tanımadan etmeden en komiğide benim babam annemi isterken askerliğini yapmamış özelde çalışıyomuş okulunu bitirmemiş böylece çıkmış dedemin karşısına,benim annem tarafıda hani etrafta bilinen aileler olur ya öyle ailelerden,dedem babaanneme demişki hanım hanım sen bu halinle benim kızıma nasıl talip olursun demiş,babamda ayağa kalkmış herşeyi ben yapacam sadece bana güvenin demiş, dedemde güvenip vermiş bu adam yapar demiş herkes şok olmuş,
dediğin gibi çok fazla etliye sütlüye karışmamak gerek

7yıl onca şeye karşı direndik diyorsun eminimki bununda üstesinden gelirsiniz umarım herşey gönlünüzce olur mutlular dilerimyerimseniben

Siz 7 yıl nelere katlanmış ve göğüs germişsiniz . Bunca olandan sonra birbirinizi hala seviyor ve saygı duyabiliyorsanız ( Ki Allah da bozmasın ) ne mutlu size canım. Ailen de seni anlayacaktır. Annen ve baban tabiki seni de sevdiğini de bağırlarına basacaktır. Anne babalar ilk başlarda alışma evrelerinde oldukları için karşı çıkıyor gibi görünse de sadece şaşkınlıktan ibarettir bu durum. Hiç korkma konuş annen le de babanla da :)) Bak gör baban nasıl destek olacak sana :)) Yeter ki sevginiz daim olsun canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah. Bu günlerinin tadını çıkar yerimseniben

çok sağolun kızlar,dediğiniz gibi çıktı babişim birşey dememiş gelsinler söz yüzüğünü taksınlar sonrada nişan olsun demiş ama detayları alamadım annem baban gitsinde öyle konuşalım dedi çoookk mutluyummmmmm

Canım hayırlı olsun şimdiden ufak tatsızlıklar bunlar atlatırsınız inşallah.. Böylesine iyi bir ablan olduğu için çok şanslısın kıymetini bil.. Benim abim var ve 6 senelik ilişkimizi tam da senin durumundayken bozdu...

abin mi bozdu onun nedeni neydi,neden ayırırlar iyisi ile kötüsüile biz çekmeye hazırız neden karışırlaralsanaalsanasmile bizde umarım atlatırız canım babam akşam benle konuşmuyor sanki istediğim adamla evleneceğim diye çok kötü birşey yapmışım gibi ya sabır diyorum daha başlardayım ipleri koparmamam gerek,akşma ablamı çağıraım en iyisi o hakkından geliyor babişimin

senin adına sevindim canım bak babanda bişey dememiş... annen anlattı herhalde durumu.... atlatırsın güzelim...

merhaba arkadaşalr biraz geç oldu ama sevgilim geldi ankaraya izinli olarak vaktim olmadı hiç,bu arada babam konuştu benimle gayet sakin bir tavırla ne yapılacak ne edilecek diye bende hep huyuna gittim aramızdaki buzlarda eridi anneciğim ve ablacığım sağolsun
bayramın 2. günü geliyorlar darısı tüm sevenlerin başına
şimdide ne giyecem sıkıntısı sardı nekafamçokkarıştı

hayırlı olsun hadi

sakinliğini koru her şart altında

geçici süreçler bunlar

elbisen de güzel benceboshayallersmile

hadi gözün aydın canım. elbise güzel ama başka alternatiflerde bakabilirsin. ner birşey söylemek için üstünde görsek daha iyi olacak:)

hadi gözün aydın canım. elbise güzel ama başka alternatiflerde bakabilirsin. ner birşey söylemek için üstünde görsek daha iyi olacak:)

çok sağolun kızlar dediğin gibi başka alternatiflere bakacam dün tekarra giydimm hiç beğenmedim kendimi hizmetçi gibi hissettim sevgilimne dedim o da değiştir bayramlık al kendine dedopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün değiştircem tek taşımıda aldım ama bende bir sorun var orda çok beğeniyorum eve gelince beğenmiyorum ne kadar zevksizmişim diyorum onuda ekleyim bir bakın bakalım onuda bugün değiştirmeye gidebilirim

internette sorun var yükleyemedim ya ama aldığımı sütüme giyip eklicem,biraz şişko olduğum için sıkıntılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…