- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Olabilseeem olamiyorum ki :))Ya çok tatlısınız bence olduğunuz gibi olun. Taktikle işin dogalligi bozulur.
Kizlar merhaba katildiğim bi kursta hoşlandığım bi çocuk var o da bana boş değil eminim ,mesajlaşıyoruz sevgili gibi degil flörtleşir gibi, .. ders oldugu gün karşılaştığımızda ,onu gorunce hareketlerim değişiyor elimde olmayan bi şekilde sacmalamaya başliyorum, heyecandan oluyor biliyorum ama engel olamiyorm. Goz teması asla kuramiyorum o benim gozume gozume bakiyor ben kaçırıyorum etrafa bakiyorum konuşsam daha sonra ne konusugumu hatrlamiyorum elim ayagim durmuyor cok oynuyorum ellerimle , cocuk en sonunda benim deli olduguma karar verecekne yapmaliyim rahat olamiyorum nasil rahat olurum bana taktik maktik verin bişey edin gozunuzu seveyim
Kizlar merhaba katildiğim bi kursta hoşlandığım bi çocuk var o da bana boş değil eminim ,mesajlaşıyoruz sevgili gibi degil flörtleşir gibi, .. ders oldugu gün karşılaştığımızda ,onu gorunce hareketlerim değişiyor elimde olmayan bi şekilde sacmalamaya başliyorum, heyecandan oluyor biliyorum ama engel olamiyorm. Goz teması asla kuramiyorum o benim gozume gozume bakiyor ben kaçırıyorum etrafa bakiyorum konuşsam daha sonra ne konusugumu hatrlamiyorum elim ayagim durmuyor cok oynuyorum ellerimle , cocuk en sonunda benim deli olduguma karar verecekne yapmaliyim rahat olamiyorum nasil rahat olurum bana taktik maktik verin bişey edin gozunuzu seveyim
Canım yaaa bu yaşadığın ve şikayet ettiğin şeyi bile arayacaksınKizlar merhaba katildiğim bi kursta hoşlandığım bi çocuk var o da bana boş değil eminim ,mesajlaşıyoruz sevgili gibi degil flörtleşir gibi, .. ders oldugu gün karşılaştığımızda ,onu gorunce hareketlerim değişiyor elimde olmayan bi şekilde sacmalamaya başliyorum, heyecandan oluyor biliyorum ama engel olamiyorm. Goz teması asla kuramiyorum o benim gozume gozume bakiyor ben kaçırıyorum etrafa bakiyorum konuşsam daha sonra ne konusugumu hatrlamiyorum elim ayagim durmuyor cok oynuyorum ellerimle , cocuk en sonunda benim deli olduguma karar verecekne yapmaliyim rahat olamiyorum nasil rahat olurum bana taktik maktik verin bişey edin gozunuzu seveyim
Yaa tesekkur ederimKonu çok güzel yaaa
Keşke hiç büyümeseydim ne güzel zamanlardı o zamanlar
Taktik filan hiç ugrasmayin siz böyle iyisiniz böyle olmanın tadını çıkarın
Azalana kadar ben heyecandan ölürum :)))Ayyyyy, o ne yaparsanız yapın asla geçmiyor be canıııımm. Bence o anların tadını çıkarmaya bakın. Birkaç buluşmadan sonra kendiliğinden azala azala bitiyor
Daha napiyosun diyemiyorum kaldi ki aşkaşığım ulen de .vakit kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?