- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
-
herkes kırmızı et yiyorsa tavuklu birşey yapmayın hem et hem tavuk sofrada hoş durmaz bence.
herkes yemiyor işte:26:
çok teşekkür ederimozaman hem kolay hem lezzetli ali nazik kebabını öneririm, yayla çorbası olsa iyi olur çünkü etli yemekler bu havalarda yayla çorbası rahatlatabilir.
pilavınızı kuş üzümlü yapabilirsiniz.
Menünüz güzel bence.
Eğer sevgilin doguluysa onların sevdiği yemekleri önerebilirim. Doğu insanları ete daha duskundurler de..
Mercimek çorbası
Et sote
pilav
Fırında kremalı patates
salata
börek
patlıcan salatası
yogurtlu havuç
zeytin yağlı barbunya
sarma
tatlı
Bu menü ile memnun olmayan 1 kişi tanımadım
van canım
islim kebabıyla tavuk sarma var aklımda canım yayla çorbası olur mu serin serin içsinler:18:Canım piliç topkapı iç pilavlı zaten pilav yanına olmaz eğer et şepmeyen varsa tavuk pirzola at fırına sebzeli et yemeği olarak islim kebabı hünkar beğendi yada bol etli bi güveç. Ayrıca arnavut çiğerinide iyi düşünmüşsün bi de çorba olarak mercimek yapmayın bence yaz için uygun değil bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yalnız ben bu yemekleri ilk kez duyuyorumOhohohoyt van ha bana cokkk yakın. O zaman ben sana onların agizlarinin sularını akitacak yemekleri söyleyeyim. Toptopik, dolmeyi gundiran ve tırşik yapılışı çok kolaydır. Yanına bi de girar yaparsınız çorba olarak soğuk soğuk içerler. Bi de salata yaparsınız Ohhh bak gör nasıl yiyorlar ;-)
armutlu patlıcan kebabı var bir yap bayılırlar kız hemen gelin diye alır giderler seni
et sote olur aslında
ama ben böyle sunumu göz doldurcak bişey arıyorum
tatlı olarak ne önerirsiniz
islim kebabıyla tavuk sarma var aklımda canım yayla çorbası olur mu serin serin içsinler:18:
yalnız ben bu yemekleri ilk kez duyuyorumyapabilr iyim
benim menü olmaz mı ki:44:
bunuda listeme ekliyimm tatlı var mı bildiğin
gerçi doğru söylüyorsunuz fırında pates yerine püre olur mu ki:44:Doğulu insana et soteyi verin, gözüde karnıda doyar :) Tabağa pilav, fırında patates, et soteyi koyduktan sonra arzularına göre diğer saydıklarımdan tabaklarına eklediklerinde zaten yeterince dolu olacaktır.
Tatlı olarakta kadayıf yapabilirsiniz. Yok eger kendileri baklava alıp geleceklerse bunu birlikte olduğunuz insana önceden uygun bir dille sorarsınız, sizde bisküvili sütlü bir tatlı yapabilirsiniz, Hem hafif olur.
Seçimleriniz gayet güzel tatlı olarak çikolata sosuyla süslenen profiterol olabilir.Ama ağır mı olur bilemem.
yalnız ben bu yemekleri ilk kez duyuyorumyapabilr iyim
benim menü olmaz mı ki:44:
Ohohohoyt van ha bana cokkk yakın. O zaman ben sana onların agizlarinin sularını akitacak yemekleri söyleyeyim. Toptopik, dolmeyi gundiran ve tırşik yapılışı çok kolaydır. Yanına bi de girar yaparsınız çorba olarak soğuk soğuk içerler. Bi de salata yaparsınız Ohhh bak gör nasıl yiyorlar ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?