- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
-
tabiki de künefe ama yemekler ağır olur hafif birşey olsun dersen sadrazam lokumu yap tatlım
gerçi doğru söylüyorsunuz fırında pates yerine püre olur mu ki:44:
tatlı alırlar büyük olasılıkla
bilmem ki çayın yanında profiterol:26:
Hangi şehirdesiniz merak ettim :)
Yapabilirsin tabiki de çok kolay yahu. İnternetten aratirsan tariflerini bulur yaparsın. Ya senin menu de olur olur tabi ama ne biliyim biz dogulular bazı şeyleri pek begenemiyoruz. Yani bu saydiklariniz basit kacabilir ayrıca tabiki misafir umduğunu değil bulduğunu yermis. Sen şimdiden kendini yemeklerine alistir. Sevinirler de bence ;-)
Gölü geçinceki taraftayim ;-) tam açık soylemeyeyim yahu
çok haklısınızYapabilirsin tabiki de çok kolay yahu. İnternetten aratirsan tariflerini bulur yaparsın. Ya senin menu de olur olur tabi ama ne biliyim biz dogulular bazı şeyleri pek begenemiyoruz. Yani bu saydiklariniz basit kacabilir ayrıca tabiki misafir umduğunu değil bulduğunu yermis. Sen şimdiden kendini yemeklerine alistir. Sevinirler de bence ;-)
Ben yemekten sonra vereceksiniz sandım.Çayın yanına kek kurabiye gider o zaman ki :)
Merhaba hatunlar
Haftaya salı günü sevgilimin ailesi tanışmaya iftara geliyor....
Eee haliyle benim için çok önemli misafirler
Menüde kararsızlık yaşıyorum
Karşı taraf sebzeyi sevmez yani öyle yemekten saymazlar pek:26:
Et ağırlıklı bi menü lazım bana...
Bişeyler düşündük annemle ama anlaşamıyoruz:44:
benim aklımda
mercimek yada yayla çorbası
zeytinyağlı sarma
gül böregi
arnavut cigeri
salata
pilav
yoğurtlu 2 çeşit meze var kızlar
şimdi bunlarda sorun var mı?
yeter mi yetmez mi
ayrıca biraz kalabalık olacağımız için annem 2 çeşit ana yemek yapalım diyor
islim kebabı
piliç topkapı( pilavın yanına olur mu bilmiyorum)
sebzeli tavuk rulo
krep kebabı
hünkar beğendi
karnıyarık
izmir köfte
aklımdaki yemekler bunlar
önerebileceğiniz bir yemek varsa harika olur ayrıca tatlı
şöyle çikolata sosuyla süslenebilecek hem kolay hem göze hitap eden final sonuçta
Benim komşum benim yemeklerimi bu yüzden beğenmiyor herhalde .Keke böreğe bile laf bulup söylüyor.Ağzı yüzü hep buruşuyor en güzelini onlar yapıyormuş
Bitlis mi yoksa
bak tatlım Eki Görüntüle 1171495 çok lezzetli hemde hafif bir tatlı sütlü olması da güzel olur bence menü için
çok haklısınız
babası zeytinyağlı sarmada kıyma yok diye begenmemişti ama annesi ablası sevgilim filan çok sevmişti
şimdi bide onları memnun etcem diye kendi tarafımı yerle bir etmiyim
mozaik pasta olur mu ki
künefe ağır olur sanki bide onlarda zaten şerbetli tatlı alıp gelirler sadrazam lokumunu daha önce yemedim:44:
çok haklısınız
babası zeytinyağlı sarmada kıyma yok diye begenmemişti ama annesi ablası sevgilim filan çok sevmişti
şimdi bide onları memnun etcem diye kendi tarafımı yerle bir etmiyim
mozaik pasta olur mu ki
Ana yemek olarak ciger yapilmaz ozel misafire, herkese hitap etmez cunku. Hunkar begendi iyi olur mesela.
güzel görünüyor canım çikolata sosu yakışır mı bu tatlıya
Evet canım biz biraz oyleyizIstanbul'a geldiğimizde komşumuz bize hamsi turşusu hamsi tatlısı falan gönderince ugradigimiz şoku anlatamam. Ayy çok kötüydü Allah günah yazmasin
Evettaslında biz kendimize Bitlisli demiyoruz, o da ayrı bi konu ;-) sen nerelisin?
şu an bende bişey bilmiyorummagnolia yapabilirsin... ben oreolu,muzlu ve cilekli yaptim benim en begendigim oreolu oldu.. ama muzluda cok hafiftir,tabi ozel misafire olurmu bilemeyecegimm:26::26:
tabi ki tatlı yapıcam sadece onların getirdiğini sunmak ayıp olur...Onlar tatli alir da sizin de yapmaniz lazim yani insanlar tanismaya geliyo hazir tatli cok hos olmaz. Evde sekerpare yapin cok kolay bi tatli.
Bi de dogulularsa hakikaten bu sofrayi basit bulurlar, onlarin yemek kulturu abarti. Gosterise duskunler
evet kaşarlı mantarda iyi fikir harikasınızzMercimek çorbası yerine yayla çorbası daha iyi olur.... Sebzeli kuzu incik de olabilir,islim kebabı, pilav , zeytinyağlı yaprak sarma,salata, gül böreği, barbunya pilaki, çeşitli mezeler, zeytinyağlı enginar.. İslim kebabı yerine köz patlıcan kebabı var o daha hafif... Bide ben misafirlerimize fırın da kaşarlı mantar yaparım et yemeklerinin yanında güzel olur.... Bide hafif lezzetli bir tatlı ...
napıyımm kii nasıl heyecanlıyım anlatama begenmiycekler kusur bulcaklar diye çok korkuyorumm:44:yok bence çikolatayla bozma derim tadı zaten muhallebili e bir de lokum yani çikolata pek hoş olmazo değilde ramazan ramazan açtığın şu topik oldu mu hiç canım istedi bak çok kötüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?