Heyecanım ve telaşım dorukta

Benim komşum benim yemeklerimi bu yüzden beğenmiyor herhalde .Keke böreğe bile laf bulup söylüyor.Ağzı yüzü hep buruşuyor en güzelini onlar yapıyormuş

çok haklısınız
babası zeytinyağlı sarmada kıyma yok diye begenmemişti ama annesi ablası sevgilim filan çok sevmişti
şimdi bide onları memnun etcem diye kendi tarafımı yerle bir etmiyim
Ben yemekten sonra vereceksiniz sandım.Çayın yanına kek kurabiye gider o zaman ki :)

mozaik pasta olur mu ki

Ana yemek olarak ciger yapilmaz ozel misafire, herkese hitap etmez cunku. Hunkar begendi iyi olur mesela.

Benim komşum benim yemeklerimi bu yüzden beğenmiyor herhalde .Keke böreğe bile laf bulup söylüyor.Ağzı yüzü hep buruşuyor en güzelini onlar yapıyormuş

Evet canım biz biraz oyleyiz Istanbul'a geldiğimizde komşumuz bize hamsi turşusu hamsi tatlısı falan gönderince ugradigimiz şoku anlatamam. Ayy çok kötüydü Allah günah yazmasin

Evett aslında biz kendimize Bitlisli demiyoruz, o da ayrı bi konu ;-) sen nerelisin?

magnolia yapabilirsin... ben oreolu,muzlu ve cilekli yaptim benim en begendigim oreolu oldu.. ama muzluda cok hafiftir,tabi ozel misafire olurmu bilemeyecegimm:26::26:

künefe ağır olur sanki bide onlarda zaten şerbetli tatlı alıp gelirler sadrazam lokumunu daha önce yemedim:44:

Onlar tatli alir da sizin de yapmaniz lazim yani insanlar tanismaya geliyo hazir tatli cok hos olmaz. Evde sekerpare yapin cok kolay bi tatli.

Bi de dogulularsa hakikaten bu sofrayi basit bulurlar, onlarin yemek kulturu abarti. Gosterise duskunler

Olabilir herhalde bilemiyorum ki ben yemek konusunda pek iyi sayılmam sevdiklerimden örnekler verdim Tecrübeli hanımlar daha iyi yardımcı olur ama gördüğüm genelde şekerpare gibi şerbetli tatlılar yapılıyor.Onlar şerbetli tatlı getirecekse bence sizde hafif bir tatlı yapın

Mercimek çorbası yerine yayla çorbası daha iyi olur.... Sebzeli kuzu incik de olabilir,islim kebabı, pilav , zeytinyağlı yaprak sarma,salata, gül böreği, barbunya pilaki, çeşitli mezeler, zeytinyağlı enginar.. İslim kebabı yerine köz patlıcan kebabı var o daha hafif... Bide ben misafirlerimize fırın da kaşarlı mantar yaparım et yemeklerinin yanında güzel olur.... Bide hafif lezzetli bir tatlı ...

Son düzenleme:
güzel görünüyor canım çikolata sosu yakışır mı bu tatlıya

yok bence çikolatayla bozma derim tadı zaten muhallebili e bir de lokum yani çikolata pek hoş olmaz o değilde ramazan ramazan açtığın şu topik oldu mu hiç canım istedi bak çok kötüsün

Ben de yarı Bitlis'li sayılırım Bursa lıyım ama doğu görevindeyiz burda.Nereli diyorsunuz bunu hiç duymamıştım

et ve tavuk bence aynı anda yapılmamalı.
birisi et sevmiyor diye tavuk yesin, diğeri tavuk sevmezse et yesin..

böyle kişiye özel yemek yapılmaya kalkarsanız altından kalkılması güç olur.

genel olarak sevilebilecek tarzda yaparsınız.. et ağırlıklı olur.
et sevmiyorsa da gelen kişi, diğer yaptığınız yemeklerle gayet karnını doyurabilir zaten..
diye düşünmekteyim :)

tatlı olarak da muhallebili kadayıf tatlısını önerebilirim

magnolia yapabilirsin... ben oreolu,muzlu ve cilekli yaptim benim en begendigim oreolu oldu.. ama muzluda cok hafiftir,tabi ozel misafire olurmu bilemeyecegimm:26::26:
şu an bende bişey bilmiyorum
Onlar tatli alir da sizin de yapmaniz lazim yani insanlar tanismaya geliyo hazir tatli cok hos olmaz. Evde sekerpare yapin cok kolay bi tatli.

Bi de dogulularsa hakikaten bu sofrayi basit bulurlar, onlarin yemek kulturu abarti. Gosterise duskunler
tabi ki tatlı yapıcam sadece onların getirdiğini sunmak ayıp olur...
bide zaten fazlasıyla et yeeklerine yönelmeye çalışıyorum ailem çok sevmediği halde
önerebilceğiniz bir menü yada yemek var mı?
evet kaşarlı mantarda iyi fikir harikasınızz
yok bence çikolatayla bozma derim tadı zaten muhallebili e bir de lokum yani çikolata pek hoş olmaz o değilde ramazan ramazan açtığın şu topik oldu mu hiç canım istedi bak çok kötüsün
napıyımm kii nasıl heyecanlıyım anlatama begenmiycekler kusur bulcaklar diye çok korkuyorumm:44:

Bu arada ben bir de sütlü nuriye diye bir tatlı yemiştim.Baklava gibi ama daha hafifti o da olabilir belki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…