Heyecanin Bu Kadari da Fazla Degil mi?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhabalar
Bir arkadasimin tanistirdigi birisi var bi suredir konusuyoruz dun ilk defa bulustuk
Ama ben heycandan nerdeyse titriyordum
Bunun cocuktan hoslanmamla bir ilgisi yok aslinda ilk bulusma yeni tanidigim biri vs
Zaten ben cok heycan yapan biriyim yani ilk yaptigim seylerde hep heycenli olurum
Neyse dun oturduk konustuk seni seviyorum dedi (hoslaniyorum demek istedi de biz o kelimeyi sevmeigimiz icin onu kullandi)
Ama beni bir gormeniz lazim neden boyle oldu anlayamiyorum ama hala heycanliyim ya
O kadar fazla da sevmiyorum kendi icimde fazla mi abarttim nedir
Dun saat 2 gibi eve geldim geldigimden beri kalbim gum gum

Zaten nabzim cok hizli atar bi de boyle olunce daha da fena
Ve 1 haftadir yaklasik yemek yiyemiyorum cok 3 kilo verdim (cocukla ilgisi yok havalar sicakladigimdan pek yiyesim gelmiyor)
Bi de o yuzden midem bulaniyodu basim falan dondu
Ben her sey gecti sanarken sabah bi kalktim kalbim yine gum gum atiyor
Artik (kusura bakmayin) yuh dedim yani
Bu kadar heycan yapilcak ne var yahu
Anlamiyorum kendimi
Deli divane asik da degilim
Acaba ac oldugum icin mi her sey
Bir daha bulusmaya gitsem bayilirim heralde
Yardim edin bu heyecan nasil gecer
Ya da hic gecmez mi

Boyle seylerden hic anlamam ki asik oluyorum desem o da degil
Butun devrelerim alt ust oldu
Buraya paylasmak istedim yorumlariniz bekliyorum
Cok mu anormalim?

benim gibisin galiba
heycanlanınca bende gözlerim bi titrer mimiklerim felan kızarırım iyi bişey değil ama elinde olan bişeyde değil

bana normal gelmedi . insan heyecanlanır tabide bu kadarı fazla yani . daha ilk defa buluştuğun birine böle inanma bence . seni seviyorum falan demesi inandırıcı değil seni tanımıyor bile . ben böle insanlara hiç güvenmem . kulağına küpe olsun . yavaş yavaş ilerle . ayrıca heyecanını belli edersen bu kız benden çok etkilendi der havaya girer birde benden söylemesi .

anlattığını yaşayan biri olarak cevap vermek istiyorum. kalbinde bi problem yok herşey psikolojik. heyecanını yenmek için malesef söylenenlerin hiçbirisi fayda etmiyor.
ben bi kalabalığın önüne çıksam veya kalabalıkta söz alacak olsam dakikalar öncesinden başlar heyecanım. içimde kalır konuşamam. ama söyleyeceğim bişeyse eğer aklına gelir gelmez söyle heyecanlanmaya fırsat vermeden. karşıdaki ona cevap verirken senin heyecan azalıyor zaten.
erkek arkadaşınla buluşmanda da buna benzer mantık uygulayabilirsin. konuşacaklarını planlama, yapacaklarınızı düşünme.sıradan birisi gibi düşünmeye çalış.

Çok normal görünmedi bana, heyecanın tetiklediği bir duygu bozukluğun var gibi

Bir çok insan heyecanlandığında benzer tepkiler verebilir ama senin ki çok uzun süren bir durum, dün bugün devam etmiş.

Bir doktora görün istersen, durumun psikolojik olduğu açık ama ne olduğunun saptanmasında fayda var, her heyecanında böyle üç gün perişan olursan hayat zorlaşır

benim gibisin galiba
heycanlanınca bende gözlerim bi titrer mimiklerim felan kızarırım iyi bişey değil ama elinde olan bişeyde değil

Evet bi de beyaz tenli oldugumdan aninda kizaririm utanirsam falan

Kalbine hic baktirdin mi. Bana heycandan daha cok nabzinla ilgili bi sorunun var gibi gelfi
Kalbimde bir sorun yok ama sicak havalarda nabzim cok hizli atiyor daha dogrusu bu sene baskadi bu gecen gun bi saattir oturdugum halde 115 atmisti normalen 90 olmasi gerekirken

Iyi de sorun o degil ki
Fiziksel bir sorunum var diye dusunmustum ben daha cok
Daha tanimadigim birinin bu kadar heycana yol acmasi sacma zaten

Ben sanirim sorunumu anladim
Yaklasik bir haftadir yemek yiyemiyorum
Hava cok sicak oldugundan yeme istegim gitmisti ki normalde o kadar cok yerim ki arkadaslarim bile sasirdi bu duruma
Nabzim falan baya hizli atiyordu oturdugum halde sen kostun mu diyorlardi
Bu durum uzayinca artik yemek yiyememeye basladim
Yani basim falan donuyor hafif ishal gibiyim midem yaniyor
Yemek istsem de yiyemiyorum
Bugun kucucuk bir pogacayi yiyemedim
Hala da ac degilim
Sanirim bunun etkilerini heycanla karistirdim ben
Artik yemek yemeye baslasam iyi olacak ama yiyemiyorum ki
Midem almiyor kusacak gibi oluyorum

Tesekkurler yorumlariniz icin
Bu hafta baya bi zorlayip kendimi yemek yemeyi dusunuyorum gecmesse doktora gorunucem

Sürekli böyle misin yoksa ilk defa mı bu kadar uzun sürmesi ?
Tansiyon rahatsızlığın olabilir, sıcaklardan veya açlıktan dolayı. Ama bana heyecandan kaynaklı gibi gelmedi.
Bence bir doktora git. Emin ol. Psikolojik mi, biyolojik mi.
Bu kadar aç kalma sakın...

aaaa bunlari yasayan bir tek ben degilmisim yani! seni cok iyi anliyorum cnm benim;( benimkide öyle asktan felan degil, ilk defa buluscaksam bile öyle oluyorum. kizarma, terleme, heycan, mide bulantisi,bir iki gün birsey yiyememe.... nerdeyse iki yildir sevgilim yok.onu gectim birisiyle birsey icmeye bile gitmiyorum. düsün yani! böyle bir heycan ve cesaretsizlik...
bu toplum önünde birsey yapicaksamda oluyor.mesela iki hafta sonra üniverstede bir proje tanitmam lazim ve ben haftalardir bunun stresini yasiyorum;(
bunlarla alakalimi bilmiyorum ama bir dönem cok kötü oldum. kalbim felan sIkIsiyordu gece,nefesim daraliyordu. doktora gittim.gerekli hersey yapildi am birsey cikmadi. piskolojik bir durum yani. ama malesef cözemedim. kendi kafama göre bitkisel sakinlestirici felan aldigim zamanlar oluyor ama cokta dogru oldunu düsünmüyorum.
burdan birileri bize birseyler önerirse bende cok mutlu olurum.

bu durumu ben de yaşadım.
işe ilk girdiğimde çok tedirgin ve stresliydim haliyle yemekte yiyemiyordum.
bazen kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyordu.
yani aşkla heyecanla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
tahminde bulunmak gerekirse,yemek yemeyip ,yeterli gıda almadığı için insan,kalbin düzgün çalışması için gereken mineral tuz vitamin vs. alamıyor doğal olarak. bir ihtimal ondan olabilir bu çarpıntı ben öyle bir tespitte bulunmuştum kendimle ilgili:)
yemene dikkat et bence,düzelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…