Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar süpersiniz ben eşimle aynı yerde çalışıyorum malum evede beraber gidiyoruz
bende akşam serviste giderken mi mesaj çeksem ne ..

evet fena degil adam eve giderken mesaj atiyon esin sasiriyo ne diye anaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

evet kızlar geldim anlatayım şimdi neyse dün eşim geldi bir iltifatlar seni seviyorum çok ğüzelsin falan filan e sonuç malum netse eşim cıkarken ne dedi asıl o komik yaaaa
aşkım bir daha mesajla uğrasma 2 kere çaldır ben anlarım hadi bakalım buna ne diceniz bu erkek milleti ne anlar mesajdan romantiklikten yagüldüm sadece arkasından

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet kızlar geldim anlatayım şimdi neyse dün eşim geldi bir iltifatlar seni seviyorum çok ğüzelsin falan filan e sonuç malum netse eşim cıkarken ne dedi asıl o komik yaaaa
aşkım bir daha mesajla uğrasma 2 kere çaldır ben anlarım hadi bakalım buna ne diceniz bu erkek milleti ne anlar mesajdan romantiklikten yagüldüm sadece arkasından

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

size uydum eşime su mesajı çektim
askım su an seni o kadar çok arzuluyorum ki keske yanımda olsan tenim teninin sıcaklığını özledi
ğelen cevap su.....
zaten eve çok yakınım 20 dakikaya kadar yanındayım hazır ol
hah ayvayı yedim cocuk ta evde ne yapıcam şimdi hadi bide onu söğleyin bakalım

:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol:

vay bee kızlar ne cevherler varmış sizde.. walla ne yalan söylim ben yazmaya çekinirdim bu topiği okumasaydım.. acayip cesaretlendim yarın deniyorum haber veririm size..kötükedihüso

dene tabi yaa niye açtım bu topiği :)
bak deneyenlere, boş yok! arada tek tük olabiliyo, onlar sayılmasss :)

evli olsam bende yazardim
simdiden birseyler yazipta benim uyuzu kudurtmayim dimi yani hiç geregi yok
bu arada kizlar bu topicte yazilan butun yorumlar bana salvar davasini filmini hatirlatti
ama orda kadinlar seyi grev ediyorlardi ki burda da aksini edip karsi tarafi azdiriyoruz :)

zerrin oldumm yahu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar hekes coştu bütün topik alcak bu mesajlardan sırayla dökülüyo herkes...........

bizim gibi hatunları bulmuş bu erkekler de, amma şanslılar yahu!
hadi kızlar devam devaaammm
hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Sen likör gibi tatlı, Tekila gibi çarpıcı, Viski gibi asil, Konyak gibi sıcak, Şampanya gibi özel, Şarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhteşemsin.

kızlar ya süpersiniz valla topic almış başını gitmiş.Hadi bakalım kolay gelsin ben geçen günkü mesajımdan sonra daha ilginç bi mesaj çektim ama söölemeem.SONUÇ::lepi:Şeniz

kızlar ya süpersiniz valla topic almış başını gitmiş.Hadi bakalım kolay gelsin ben geçen günkü mesajımdan sonra daha ilginç bi mesaj çektim ama söölemeem.SONUÇ::lepi:Şeniz

söylemem nedemek söyle bak ben 4. sayfada ve sonrasinda her mesaji dedim söyle bakalim ne yazdin

sabrım tükendi dayanamıyorum senin suyun kaynadı haberin olsun ifadeni alıcam

suyun kaynadı ve ifadeni alıcam dememden köfteyi çakar :)

bende esıme yenı evlıyken 2 sene oncecek gercı hala devam............

sabah erken kalkardım kahvaltımı benmı ılk önce der msj atardım oyle uyku felan kalmadan sexsı bı vazıyette mutfaga yanıma gelırdı sen doyur benı derdi.........ve herzamankı gıbıservısı kacırır esım hastaydı derdı son zamanlardada oglanı hasta manasıyla gıdıyoooooo

Back
X