Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bende eşimde işte olduğumuz için mesajı biraz değiştirerek yazdımkaydirigubbakcemile3

Derbilerin en büyüğü bu gece bizde aşkımformamı giyip seni bekleyeceğim :jeyyar:

Not: bekletme beni sahalardan mahrum ederim yoksa senikaydirigubbakcemile3

daha cvp gelmedi ilk defa benden böyle bişey duyuyor 6 aylık evliliğimizde şoka girdi şuanda heralde:roflol:

bu da fazla iddialı olmuş ya :))

size uydum eşime su mesajı çektim
askım su an seni o kadar çok arzuluyorum ki keske yanımda olsan tenim teninin sıcaklığını özledi
ğelen cevap su.....
zaten eve çok yakınım 20 dakikaya kadar yanındayım hazır ol
hah ayvayı yedim cocuk ta evde ne yapıcam şimdi hadi bide onu söğleyin bakalım

zerrinn'in öğlenden beri sesi çıkmadı endişelenmeye başladım valla yerimseniben

vayyyyyy kk'nın zeki,akıllı,becerikli,bilgili ve yetenekli kadınları :jeyyar:
evlenince sizleri örnek alcam sizlerden öğrendiklerimi yapcam ablalarım,tavsiyeleri değerlendircem inş sositososito

bende aşkıma böyle bi mesaj yazmak isterdim ama kötü şeyler olabilir :bbo:

kkızlar harikasınız valla bende merak ettim zerrin i belki yarın anlatır
ayyyyyyyyyyyyyyy bu topik kapanmasın yazışmaya devam

size uydum eşime su mesajı çektim
askım su an seni o kadar çok arzuluyorum ki keske yanımda olsan tenim teninin sıcaklığını özledi
ğelen cevap su.....
zaten eve çok yakınım 20 dakikaya kadar yanındayım hazır ol
hah ayvayı yedim cocuk ta evde ne yapıcam şimdi hadi bide onu söğleyin bakalım

allahımmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa gülmektn öldüm ...zerrin halaa hayatta isen bi göz kırppp öyle bir mesajdan sonra yasadıgını zannetmiyorum:)))):jeyyar:

canım endişelenmeyin arayan mevlasınıda kocasınıda bulurmuş:)
bence hala gelmediğine göre halinden memnun olsa gerek:)

sakın şeyi yazmayın ha....şimdide ben yazıyorum.
dün bi arkadaşın mesajı hoşuma gitti
akşam seni tarihe gömücem yazdım.sonra çok bozuldum
bende gömecem yazmış kocam allah seni kahretmesin öküzzzzz dedim biraz romantik ol...
e akşamda malum yani kimi nereye gömüyon gel bakim sen diye atladı...hay size inanıpta mesajı yazan parmaklarımın ben emi....
topunuzun kocası tepenizden inmeye inşallaaaaahh....
bida bişi yazmicam...şaka bir yana eylenceli oldu yani...

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
koptum yaaa

bende bir kere mesaj yazmadım ama telefonda buğulu bir sesle seninle akşam özel olarak göüeşmek istiyorum demiştim senden beter olmuştum:1rolleyes:

Arkadaşlar bende eşimde işte olduğumuz için mesajı biraz değiştirerek yazdımkaydirigubbakcemile3

Derbilerin en büyüğü bu gece bizde aşkımformamı giyip seni bekleyeceğim :jeyyar:

Not: bekletme beni sahalardan mahrum ederim yoksa senikaydirigubbakcemile3

daha cvp gelmedi ilk defa benden böyle bişey duyuyor 6 aylık evliliğimizde şoka girdi şuanda heralde:roflol:

bu mesaja karşılık bana bu yapılırmı yaaaa :mymeka:

gecemiz herkesin tahmin ettiğinin tam aksine küs geçti.. inanmıyorum yaa benimki tam sobalık odunmuş mesajı anlamadı yaw:mymeka: bende hazır mesaj yoktu güzel sana karşılık vermek için dedi üstüne üstlük kayınvalideme gittik arkadaşı ordaymış beyfendinin evede geldik tartıştık biraz pis nolcak:dilcikar: yattık ama küs sarıldı bana sadece...:a015:

sahalardan men ediyorum onu bende bakalım isteyince hangi duvara tırmanacak:dilcikar:

ben mesaj yazsam ise yarar mi ki dusunmek lazim
iki cocuk bi de bir ay boyunca 18 yasindaki kardesim bizde staj buldu bizim eve yakin netcem ben
neyse kizi uyutayim mesaj dusunmem lazim yazarim buraya sonra :D

evet kızlar geldim anlatayım şimdi neyse dün eşim geldi bir iltifatlar seni seviyorum çok ğüzelsin falan filan e sonuç malum netse eşim cıkarken ne dedi asıl o komik yaaaa
aşkım bir daha mesajla uğrasma 2 kere çaldır ben anlarım hadi bakalım buna ne diceniz bu erkek milleti ne anlar mesajdan romantiklikten yagüldüm sadece arkasından

evet kızlar geldim anlatayım şimdi neyse dün eşim geldi bir iltifatlar seni seviyorum çok ğüzelsin falan filan e sonuç malum netse eşim cıkarken ne dedi asıl o komik yaaaa
aşkım bir daha mesajla uğrasma 2 kere çaldır ben anlarım hadi bakalım buna ne diceniz bu erkek milleti ne anlar mesajdan romantiklikten yagüldüm sadece arkasından

Msjla uğraşma 2 kere çaldır heee:roflol:
ona süpriz olsun diye striptiz yapsan adam aşkım hiç yorma kendini öylee yavaş yavaş gel ben birden çıkarayım üstünü bitsin bu işkence dicek herhalde:roflol::roflol:
Çok alem bu erkekler ya:)

e baska bi sey icin caldirman gerekiyorsa ? onu anlicak hemen gelcek eve gelincede
yooooo ben onun icin caldirmadiydim ki mi diceksin ? :D :roflol:
:

Son düzenleme:
severek izliyorum devam kızlar süpersiniz süper :roflol::teytey:

kızlar süpersiniz ben eşimle aynı yerde çalışıyorum malum evede beraber gidiyoruz
bende akşam serviste giderken mi mesaj çeksem ne ..

valla kızlar harikasınız ya bi kaç günden beri takip ediyorum zerrin çok güldüm yaa demek 2 kere çaldır dedi :roflol::roflol:

aksam sana bir süprizim var derdim oda ne derdi bende söylemezdim belki bu yeterli degil amam birden bire aklima bu geldi ozaman daha cok düsünürfüm

Back
X